VII Trail Cinc Cims Algaida 2023

Detalle de la Competición

 • Fecha: 07/10/2023
 • TrailRunning
 • Mallorca
 • Población: Algaida
 • Hora: 08:30
 • Inscritos:
 • Inicio Insc.: 03/09/2023 20:00
 • Límite: 06/10/2023 20:00
 • Organiza: Trotadors d'Algaida
 • Derechos:
  Tabla de precios
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Recorrido:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Descargar diploma de participación

Más Competiciones

Otras competiciones que pueden ser de tu interés:

VII Trail Cinc Cims Algaida 2023

Detalle de la Competición

Dissabte dia 7 d’octubre 2023 es celebrarà 7a cursa CX5 Cims Randa. La carrera està Organitzada pel club Trotadors d'Algaida, on també col·labora l'Ajuntament d'Algaida.

7a cursa CX5 Cims Randa

7 d’octubre 2023

 

Dissabte dia 7 d’octubre 2023 es celebrarà 7a cursa CX5 Cims Randa. La carrera està Organitzada pel club Trotadors d'Algaida, on també col·labora l'Ajuntament d'Algaida.

La localitat d’Algaida és una vila i municipi de Mallorca situat al centre de l'illa, a l'est de la capital, i que pertany a la comarca del Pla. Limita amb els municipis de Palma, Santa Eugènia, Sencelles, Lloret de Vistalegre, Montuïri i Llucmajor.

CARACTERÍSTIQUES DE LA PROVA

Horaris:

 •    Recollida de dorsals 7:00 h
 •    Briefing 8:15 h
 •    Sortida 28 km: 8:30 h
 •    Sortida 15 km: 9:00 h

Detall de les  dues curses:

La cursa de 28 km dels Cinc Cims és de mitja distància, que arriba als 1190 metres de desnivell positiu acumulat i 1190 de desnivell negatiu respecte del punt de sortida/arribada. La cursa passa per cinc cims diferents, Son Roig, Rectoria (Potada des Gegant), Ses Bruixes, Son Reus i Cura. El traçat compren trams d'asfalt, pista, camins i trams de roca.

La cursa de 15 km és de curta distància (aprofitant part del recorregut de la cursa llarga), arriba als 493 metres de desnivell positiu i 493 de desnivell negatiu respecte del punt de sortida/arribada. La cursa passa per tres cims diferents, Son Roig, Rectoria (Potada des Gegant) i Ses Bruixes. El traçat compren trams d'asfalt, pista, camins i trams de roca.

Atenció: la cursa de 15km és puntuable per la lligueta des Pla no és Pla

El lliurament de premis està previst a les 12:30h.

Categories de les dues curses:

 • 1/2/3 femení i masculí general
 • 1a i 1er m40/50/60 femení i masculí
 • 1a i 1er atleta local

Inscripció:

La cursa serà cronometrada per Elitechip i serà indispensable portar un xip de cronometratge. Qui no en tingui n'haurà de llogar un, a retornar al final de la prova, per un import de 2€.

El preu de la cursa és de 28(28 Km) i 15 euros (15 km). Ambdós preus inclou assegurança. Inscripcions a www.elitechip.net:

   El diumenge dia 3 a les 20:00 hores.

S'oferiran 300 places per cada cursa.

Els menors d’edat que vulguin participar en la prova, han de lliurar una autorització paterna signada a l’organitzador de la prova.

Comportament i sostenibilitat:

Cinc Cims Trail Randa es celebra amb respecte absolut cap al medi ambient i aquesta serà la prioritat de l'organització i el compromís fonamental dels corredors.

La cursa transcorre en part per un espai de Xarxa Natura 2000, on hi viuen espècies d’interès comunitari que es troben, en el moment de la prova, en època d’inici de nidificació, és important tenir-ho present en tot moment. La cursa també transcorre per zones de LIC i ZEPA que estaran especialment indicades. Per tot això cal seguir les normes detallades a la normativa d’aquesta prova.

Avituallaments:

Als avituallaments no hi haurà tassons. Cada participant ha de dur el seu tassó i no es podrà prendre res fora de la zona d'avituallament líquid i sòlid, tots els embolcalls hauran de ser rebutjats en els contenidors corresponents abans d'abandonar l'àrea d'avituallament.

Avituallaments cursa 28 km:

1.      Kilòmetre 4. Son Roig. Avituallament líquid.

2.      Kilòmetre 7,7. Baixat Ses Bruixes. Avituallament líquid i sòlid.

3.      Kilòmetre 10,5. Randa. Avituallament líquid.

4.      Kilòmetre 13,5. Carretera de Cura. Avituallament líquid i sòlid.

5.      Kilòmetre 17,5.Gràcia. Avituallament líquid. Avituallaments cursa 15 km:

1.      Kilòmetre 4. Son Roig. Avituallament líquid.

2.      Kilòmetre 7,7. Baixat Ses Bruixes. Avituallament líquid i sòlid.

3.      Kilòmetre 11. Son Roig. Avituallament líquid.

L'organització dotarà d'un avituallament al finalitzar la prova.

Punts de control: Els punts de control estan situats al llarg del recorregut. No passar per un punt de control de pas serà motiu de desqualificació a la competició.

No penjarem el track de la cursa per respecte als propietaris de les finques per on passam. Vos pregam que entreneu el mínim per la zona i que, si ho feis, sigueu el màxim de respectuosos amb l’entorn.

El recorregut estarà totalment senyalitzat amb cintes i fletxes i per personal de l'organització en els llocs problemàtics.

Tancament de cursa: existirà un grup de tancament que anirà a ritme de pas lleuger. Un altra grup s'ocuparà de les responsabilitats de retirar les marques del camí. Cal respectar els temps de tall de controls i final i les indicacions del tancament de cursa.

El recorregut NO estarà tancat al tràfic, per la qual cosa els esportistes hauran d'extremar les precaucions i respectar el codi de circulació vial.

Aparcaments:

L'organització fixarà el nombre límit de participants i especialment de públic i controlarà els llocs d'aparcament de vehicles. S'establirà un màxim de places d'aparcament i, si calgués, es limiten els accessos o es tancaran camins. La limitació de participants, públic i vehicles va en funció de la vulnerabilitat de l'espai escollit per a la celebració de la prova així com lo que està preparat aquest espai per a l'acolliment de corredors i públic.

¡¡ Advertencia Para Consultas a Elitechip !!
Elitechip no revisa constantemente las conversaciones de Facebook. Si tienes alguna duda o consulta respecto de la competición u otro tema, por favor utiliza el Formulario de Contacto así te podremos atender en el menor tiempo posible.
Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net