III CxM Cinc Cims Randa 2018

Competition Data

 • Date: 12/05/2018
 • Cursa per Muntanya
 • Mallorca
 • City: Randa
 • Time: 09:00
 • Registered:
 • Start Reg.: 13/04/2018 20:00
 • Limit: 10/05/2018 20:00
 • Organiza: Trotadors d'Algaida
 • Fee:
  23 €
  20 € *
  * Precio con chip amarillo
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Route:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Download diploma of participation

Previous Events

More competitions

Other competitions that may be of interest:
27/07/2024 | Mallorca

III CxM Cinc Cims Randa 2018

Competition Data

CxM CINC CIMS RANDA

 

Dissabte dia 12 de Maig de 2018 es celebrarà 3a cursa CX5 Cims Randa. La carrera està Organitzada pel club Trotadors d'Algaida i col·labora l'Ajuntament d'Algaida.

La localitat de Randa està situada al centre de l'illa, entre les poblacions de Algaida i Llucmajor, el seu accés és per la carretera MA5010 Carretera Algaida-Llucmajor i el desviament MA5017 direcció Cura.

Horaris:

 • Recollida de dorsals 7:30h
 • Briefing 8:45h
 • Sortida 9:00 h

La sortida de la qual serà a les 9h del matí i tindrà un recorregut de 20kmts més o manco de distància comprès:

Sortida de Randa direcció dels munts de Son Roig, Rectoria, Bruixes travessant la carretera de Llucmajor-Algaida i anant cap el camí de Son Veny i  S'Heretat . Seguim direcció puig de Son Roig, puig d'en Rectoria (Potada des Gegant), puig de Ses Bruixes. Retornam cap a Randa una altra vegada per Son Veny. Després enfilam cap a Son Reus i Cura (Passant per dins el Santuari) i baixant cap a Son Reus una altra vegada per dirigir-mos cap a Randa on hi haurà l'arribada.

"Després de la cursa hi haurà torrada i concert a l'Hort d'en Romaguera, davant es restaurant Es Celler. El cost de la torrada serà de 3€ que podreu pagar en fer la inscripció en el cas que volgueu quedar a dinar"

La cursa dels Cinc Cims és de mitja distància, amb una distància d'uns 20kmts. sense superar un màxim de 25% de pistes asfaltades i/o pavimentades. Sense superar dificultats superiors al IIº grau i pendents ocasionals superiors a 30º. I que sobrepassa els 850 metres de desnivell positiu acumulat i 815 de desnivell negatiu  respecte del punt de sortida/arribada. La cursa passa per cinc cims diferents, Son Roig, Rectoria (Potada des Gegant), Ses Bruixes, Son Reus, Cura. El traçat compren entre trams d'asfalt, pista, camins i trams de roca. 

Recorregut:

 • Primer tram.
  • Randa-Son Veny-S'Heretat-Son Roig-Rectoria-Ses Bruixes-Son Veny -Randa.
 • Segon Tram:
  • Randa-Son Reus- Pujada Ramon Llull - Santuari de Cura- Morro d'en Moll-Baixada des Llucmajores- Son Reus - Randa

Comportament  i sostenibilitat:

Cinc Cims Trail Randa es  celebra amb respecte absolut cap al medi ambient i aquesta serà la prioritat de  l'organització i el compromís fonamental dels corredors.

Dins  d'aquest apartat, serà motiu de desqualificació:

 • Llançar deixalles, fora dels llocs designats desprès de cada avituallament o en qualsevol punt de la cursa. Tot gel o barreta que duguin els participants han d'anar apuntats amb el número de dorsal del participant. Hi haurà revisió de material abans de la cursa.
 • Retallar o escurçar el recorregut i no passar pels diferents control de cursa.
 • Les faltes de respecte al públic, resta de participants o a l'organització.
 • Els participants seran responsables dels danys ocasionats.

Avituallaments: 

Els avituallaments no hi haurà tassons. Cada participant ha de dur el seu tassó i no es podrà prendre res fora de la zona d'avituallament líquid i sòlid, tots els embolcalls hauran de ser rebutjats en les papereres d'escombraries abans d'abandonar l'àrea d'avituallament.

 Avituallaments: 

 • 1 Kilòmetre 6.700 Líquid i sòlid
 • 2 kilòmetre 9 Líquid (Randa, pas per meta)
 • 3 Kilòmetre 11.200 Líquid i sòlid
 • 4 Kilòmetre 13 Líquid

L'organització dotarà d'un avituallament al finalitzar la prova.

Punts de control: Els punts de control estaran situats al llarg del recorregut. No passar per un punt de control de pas serà motiu de desqualificació a la competició. Els punts de control tindran una hora de tancament. Els atletes que arribin amb el punt de control tancat, hauran de tornar a meta amb els components de l'organització.

El dorsal: El dorsal serà proporcionat per l'organització. Els competidors estan obligats a portar el dorsal facilitat per l'organització a la part davant de la samarreta. Esta prohibit retallar o doblegar el dorsal.

Recorregut: 

El recorregut estarà totalment senyalitzat amb cintes i per personal de l'organització en els llocs problemàtics.

Els diferents recorreguts que es realitzin dins de zones de protecció ambiental de les Illes Balears, o a altres indrets de muntanya, es podran fer servir únicament camins i senders prèviament existents que siguin adequadament senyalitzats i/o balitzats però no es permetrà el marcat sobre el terreny ni l'entorn físic, sense permetre la possibilitat de sortir-se volontariament o involontàriament, o fer-ne dresseres. Només hi pot haver un únic camí fitat o senyalitzat per cada cursa i sense permetre zones de públic al voltant de les zones d'Alt nivell de protecció (llocs d'ús limitat regulats per la llei LECO 2005)

Inscripció: Les inscripcions es realitzaran a través de la pàgina http://www.elitechip.net/ i es podran apuntar a partir de 30 dies abans de la cursa, els esportistes no federats hauran de llogar una assegurança d'un dia. Hi haurà un màxim de participants de 275 corredors.

"Després de la cursa hi haurà torrada i concert a l'Hort d'en Romaguera, davant es restaurant Es Celler. El cost de la torrada serà de 3€ que podreu pagar en fer la inscripció en el cas que volgueu quedar a dinar"

Abandonaments: Si per qualsevol motiu, algun participant decideix abandonar, haurà de fer-ho en un punt de control o avituallament, des d'allí, l'organització el traslladarà a la meta.

Tancament de cursa: existirà un grup de tancament que anirà a ritme de pas lleuger. Un altra grup s'ocuparà de les responsabilitats de retirar les marques del camí. El primer pas per Randa s'haurà d'efectuar amb un temps inferior a 1:40min. Si no fora així estaria desqualificat. A les 4h de la sortida es donarà per finalitzada la carrera, si quedes algun corredor disputant la cursa se l'avisarà per notificar-li que queda fora de control i que la cursa està acabada. Si segueix serà baix la seva responsabilitat.

Seguretat: Per garantir la seguretat en cursa l'organització ha garanteix  del servei d'evacuació en cas d'accident, per això compte amb mitjans de comunicació eficaços entre els diversos controls, i l'organització  disposarà d'una ambulància de suport vital bàsic per la cursa, a més d'un metge responsable de cursa. A part hi haurà vetllant per la cursa els cossos de seguretat de la policia local i el servei de Protecció Civil d'Algaida, a part del voluntariat i la direcció de carrera.

El recorregut NO estarà tancat al tràfic, per la qual cosa els esportistes hauran d'extremar les precaucions i respectar el codi de circulació vial. Durant el transcurs de la carrera, els participants hauran de fer cas als membres de l'organització de la prova en tot moment. El no compliment d'aquest punt, implicarà la desqualificació immediata.

Reclamacions:

 les reclamacions que es vulguin fer el mateix dia de la cursa han de fer-se mitjançant l'imprès oficial que la FEBME posarà a disposició dels corredors a través de l'entitat organitzadora.

Equip de carrera:

Director de cursa:

 representa l'autoritat màxima durant la competició. Les seves funcions són: Informar i assessorar al representant del CCF i l'àrbitre FAM. Signar les fulles de classificació, elaborades per el responsable de sortida i d'arribada. Interrompre o suspendre la competició d'acord amb les previsions o condicions meteorològiques i informes dels supervisors. Modificar l'itinerari segons les condicions del mateix amb la finalitat de millorar la seguretat de l'itinerari.

Responsable d'itinerari:

 Tindrà les funcions següents: Supervisar el traçat de l'itinerari, especialment en tot el que faci referència a la seguretat, marcatge, situació dels punts de control i avituallaments. Informar i assessora el director de la cursa

Responsable de sortida i d'arribada:

Tindrà les funcions següents: Supervisar la llista de participants en la competició. Prendre els temps d'arribada als participants de la competició i elaborar les classificacions. Recollir totes les fitxes de control amb els temps de pas i incidències dels participants. Informar i assessorar el director de cursa.

Personal d'organització:

 El Comitè Organitzador deurà cobrir les següents funcions:

 • Administració Controls Traçat d'itinerari, marcatge i equipament del mateix
 •  Informació meteorològica
 • Equipament de les zones de sortida i arribada
 • Rebre i registrar tot el personal acreditat per la competició (competidors, tècnics acompanyants, representant de FEBME, etc.).
 •  Vetllar per la seguretat dels esportistes i del públic en tot el itinerari de competició
 • Assistir als competidors que abandonin la competició
 • Oferir serveis mèdics, salvament i altres equipaments pactats.
 • Organitzar les cerimònies d'obertura, lliurament de premis i clausura

Aparcaments:

L'organització fixarà el nombre límit de participants i especialment de públic, i controlarà els llocs d'aparcament de vehicles. S'establirà un màxim de places d'aparcament i, si calgués, es limitaran els accessos o es tancaran camins. La limitació de participants, públic i vehicles va en funció de la vulnerabilitat de l'espai escollit per a la celebració de la prova així com lo que està preparat aquest espai per a l'acolliment de corredors i públic.

 

 

 

Warning Elitechip Queries!
Elitechip is not constantly checking Facebook conversations. If you have any questions or queries regarding the competition or other issue, please use the Contact Form so we can reply you in the shortest possible time.
Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net