Cinc Cims Randa 2016

Competition Data

 • Date: 15/05/2016
 • TrailRunning
 • Mallorca
 • City: Randa
 • Time: 09:00
 • Registered:
 • Start Reg.: 01/05/2016 20:00
 • Limit: 14/05/2016 22:00
 • Fee:
  20 €
  17 € *
  * Precio con chip amarillo
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Route:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Download diploma of participation

More competitions

Other competitions that may be of interest:

Cinc Cims Randa 2016

Competition Data

CINC CIMS TRAIL RANDA

Diumenge dia 15 de Maig de 2106 es celebrarà 1a cursa Cinc Cims Trail Randa. La carrera està Organitzada pel club Trotadors d’Algaida i col·labora l’Ajuntament d’Algaida.

Horari

 • 07:30 Inici de la recollida de dorsals. Davant la font de Randa
 • 09:00 Sortida de la cursa.
 • Fi de la cursa. Existirà un grup de tancament que anirà a ritme de pas lleuger. Aquest grup s’ocuparà de les responsabilitats de retirar les marques del camí i de control de fi cursa.

Descripció

La localitat de Randa està situada al centre de l’illa, entre les poblacions de Algaida i Llucmajor, el seu accés és per la carretera MA5010 Carretera Algaida-Llucmajor i el desviament MA5017 direccióCura.

La sortida de la qual serà a les 9h del matí i tindrà un recorregut de 16,6kmts de distàcia comprès: Sortida de Randa direcció dels munts de Son Roig, Rectoria, Bruixes travessant la carretera de Llucmajor-Algaida. La sortida serà neutralitzada fins haver passat la carretera. Despré dels tres primers munts tornarem passar per randa direcciópuig de Son Reus i Cura, baixant cap a Randa on hi hauràl’rribada.

La cursa dels Cinc Cims és de mitja distàcia, amb una distàcia de 16.6kmts. sense superar un màxim de 25% de pistes asfaltades i/o pavimentades. Sense superar dificultats superiors al IIºgrau i pendents ocasionals superiors a 30º I que sobrepassa els 850 metres de desnivell positiu acumulat i 815 de desnivell negatiu respecte del punt de sortida/arribada. La cursa passa per cinc cims diferents, Son Roig, Rectoria (Potada des Gegant), Ses Bruixes, Son Reus, Cura. El traçt compren entre trams d’sfalt, pista, camins i trams de roca.

La distància i desnivells de les fotografies varien en respecte del dia de la cursa, no gaire, i per motius de pas a finques privades no penjarem els tracks.

Inscripció: Les inscripcions es realitzaran a través de la pàgina http://www.elitechip.net/ i es podran apuntar a partir de 15 dies abans de la cursa tots aquells esportistes que estiguin federats, i 7 abans esportistes no federats, que hauran de llogar una assegurança d’un dia. Hi haurà un màxim de participants de 250 corredors.

Atenció s'adelanta la opertura de inscripcions per els no federats la data será dia 5 de Maig a les 20:00

Categories

 • Cadet dones i homes: per a participants entre 15 i 17 anys
 • Junior dones I homes: per a participants entre 18 I 20 anys
 • Promesa dones i homes: per a participants entre 21 i 23 anys.
 • Sènior dones i homes: per a participants d'entre 24  i 39 any
 • Veterà dones i homes : per a participants d'entre 40 i 49 anys
 • Master 50 dones i homes: per a participants d'entre 50 i 54 anys
 • Master 55 dones i homos: per a participants d'entre 55 i 59 anys
 • Màster 60 dones i homes: per a participants de més de 60 anys

Comportament i sostenibilitat: Cinc Cims Trail Randa es celebra amb respecte absolut cap al medi ambient i aquesta serà la prioritat de l'organització i el compromís fonamental dels corredors. Dins d'aquest apartat, serà motiu de desqualificació: ?

 •  Llançar deixalles, fora dels llocs designats desprès de cada avituallament o en qualsevol punt de la cursa.
 • Tot gel o barreta que duguin els participants han d’anar apuntats amb el número de dorsal del participant. Hi haurà revisió de material abans de la cursa.
 • Retallar o escurçar el recorregut i no passar pels diferents control de cursa.
 • Les faltes de respecte al públic, resta de participants o a l'organització.

 Els participants seran responsables dels danys ocasionats.

Avituallaments

Els avituallaments es faran amb tassons proporcionats per l’organització i no es podrà prendre res fora de la zona d'avituallament líquid i sòlid, tots els embolcalls hauran de ser rebutjats en les papereres d’escombraries abans d'abandonar l'àrea d’avituallament.

 • 1 Kilòmetre 6.700 Líquid i sòlid
 • 2 kilòmetre 9 Líquid (Randa, pas per meta)
 • 3 Kilòmetre 11.200 Líquid i sòlid
 • 4 Kilòmetre 13 Líquid

L’organització dotarà d’un avituallament al finalitzar la prova.

Punts de control: Els punts de control estaran situats al llarg del recorregut. No passar per un punt de control de pas serà motiu de desqualificació a la competició. Els punts de control tindran una hora de tancament. Els atletes que arribin amb el punt de control tancat, hauran de tornar a meta amb els components de l'organització.

El dorsal: El dorsal serà proporcionat per l’organització. Els competidors estan obligats a portar el dorsal facilitat per l’organització a la part davant de la samarreta. Esta prohibit retallar o doblegar el dorsal.

Recorregut: El recorregut estarà totalment senyalitzat amb cintes i per personal de l'organització en els llocs problemàtics.

Els diferents recorreguts que es realitzin dins de zones de protecció ambiental de les Illes Balears, o a altres indrets de muntanya, es podran fer servir únicament camins i senders prèviament existents que siguin adequadament senyalitzats i/o balitzats però no es permetrà el marcat sobre el terreny ni l’entorn físic, sense permetre la possibilitat de sortir-se volontariament o involontàiament, o ferne dresseres. Nomé hi pot haver un úic camífitat o senyalitzat per cada cursa i sense permetre zones de púlic al voltant de les zones d’lt nivell de protecció(llocs d’ú limitat regulats per la llei LECO 2005)

Abandonaments: Si per qualsevol motiu, algun participant decideix abandonar, haurà de fer-ho en un punt de control o avituallament, des d'allí l'organitzacióel traslladaràa la meta.

Tancament de cursa: existirà un grup de tancament que anirà a ritme de pas lleuger. Aquest grup s’ocuparà de les responsabilitats de retirar les marques del camí i de control de fi cursa.

Seguretat: Per garantir la seguretat en cursa l'organització ha garanteix del servei d’evacuació en cas d'accident, per això compte amb mitjans de comunicació eficaços entre els diversos controls, i l‘organització disposarà d’una ambulància de suport vital bàsic per la cursa, a més d’un metge responsable de cursa. A part hi haurà vetllant per la cursa els cossos de seguretat de la policia local i el servei de Protecció Civil d’Algaida.

La distàcia i desnivells de les fotografies varien en respecte del dia de la cursa, no gaire, i per motius de pas a finques privades no penjarem els tracks.

Warning Elitechip Queries!
Elitechip is not constantly checking Facebook conversations. If you have any questions or queries regarding the competition or other issue, please use the Contact Form so we can reply you in the shortest possible time.
Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net