Publicidad
Elitechip » Competiciones » IV Km Vertical Deia-Teix 2018

IV Km Vertical Deia-Teix 2018

Detalle de la Competición

 • Fecha: 14/07/2018
 • Lugar: Deia, Mallorca
 • Hora: 08:30
 • En: Mallorca
 • Tipo: Cursa per Muntanya
 • Liga: Copa Balear de Cronos i KM-Vertical 2018
 • Inscritos:
 • Límite: 08/06/2018 21:00
 • Derechos:
  12.00 €
  3.00 € *
  * Alquiler de chip blanco.

Ediciones Anteriores

Más Competiciones

Otras competiciones que pueden ser de tu interés:
04/08/2018 | Mallorca
03/06/2018 | Mallorca

CARTELL DE 2017 

 

IV KM-VERTICAL DEIA-TEIX 

Lloc: pàrquing de Can Boi, Deià

Dia i hora: 14 de juliol 2018,

Característiques de la cursa: 

 • Altitud mínima 125m
 • Altitud màxima 1064m+
 • Distància 9km +/-

Organització

El club Mallorca a Dalt de Tot, la federació Balear de Muntanya i Escalada (FBME) i el ajuntament de Deià organitzen la III Km Vertical Deià-Teix.

Patrocina

Refugi de Muntanya tenda de material esportiu.

Col.laboran

Refugi Can Boi, hotel Es Moli i productes Physiorelax

Recorregut  i avituallaments

El Km Vertical de DEIA-TEIX té la seva sortida davant el pàrquing del refugi de Can Boi  a Deià, l'itinerari es d’ aproximadament 9Km amb un desnivell de 1000m.

La sortida estarà situada al pàrquing que hi ha darrere el refugi de Can Boi, posteriorment creureu la carretera de Deia (Ma-10) on s’ha d’anar molt en compta, posteriorment entrau pels jardins de l’Hotel Es Molí i seguiu per la pista asfaltada fins entrar al camí del Castell del Moro, seguireu pels olivars fins les Cingles de Son Rullan on tindreu que posar tots els sentits en alerta a causa de la seva perillositat. Una vegada passada aquesta pujada arribareu al camí de s'Arxiduc, pel qual seguireu amb direcció al cim del Teix on se tancarà el cronòmetre.

Trobareu dos avituallaments: un líquid a l’encreuament entre el camí dels Cingles de Son Rullan amb el camí de s’Arxiduc a 5 km de la sortida (N39º 43.866' E2º37.936') i un altre amb líquid i fruita al Pla de Sa Serp a 8 km de la sortida (N39º 43.943' E2º39.646').

Un cop acabada la prova els voluntaris dels avituallaments retiraran totes les restes de fruita que puguin quedar. Els avituallaments disposaran de bosses de fems per llençar les deixalles. No se subministraran botelletes ni tassons i les corredores i corredors no poden treure res de la zona d'avituallament.

Condicions dels participants

Ateses les especials condicions d’aquesta cursa, es recomana als participants utilitzar el material més apropiat pel desenvolupament de la mateixa (calçat de muntanya, roba tècnica, etc.)

De la mateixa manera s’aconsella als participants tenir experiència en proves de fons i muntanya.

Altre informació d’interès

La competició  comptarà amb una ambulància medicalitzada a la sortida i també hi haurà voluntaris de la Creu Roja. Comptarem amb una quinzena de voluntaris col·locats als punts conflictius que donaran avís a la direcció de la cursa de qualsevol esdeveniment, així com donar avís els servei de rescat en muntanya GREIM per si fos necessària la seva presència.

Al cim del Teix hi haurà un jutge de cronometratge. Tots els controls i avituallaments disposaran d'una farmaciola.

 

¡¡ Advertencia Para Consultas a Elitechip !!
Elitechip no revisa constantemente las conversaciones de Facebook. Si tienes alguna duda o consulta respecto de la competición u otro tema, por favor utiliza el Formulario de Contacto así te podremos atender en el menor tiempo posible.
Publicidad
Síguenos en... Síguenos en...
Siempre estarás con
nosotros Tolo!
© Elitechip, 2008-2018, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net