24 HORES NON-STOP RUNNING - ASPANOB 2023

Detalle del Evento

  • Date: 21/01/2023
  • Otros
  • Menorca
  • City: Maó
  • Time: 12:00
  • End Date: 22/01/2023
  • Registered:
  • Start Reg.: 22/11/2022 12:00
  • Limit: 17/01/2023 20:00
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Route:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Detalle Participación
Puedes obtener un certificado de inscripción como justificante en caso de desplazamiento.
On-line
sign-up

More competitions

Other competitions that may be of interest:
18/12/2022 | Mallorca
18/12/2022 | Ibiza

24 HORES NON-STOP RUNNING - ASPANOB 2023

Detalle del Evento

24 HORES NON-STOP RUNNING a benefici d’ASPANOB, és un esdeveniment solidari que es desenvoluparà a la pista municipal d’atletisme de Maó els dies 21 i 22 de Gener del 2023 amb l'objectiu de recaptar fons per a l'associació de pares amb fills amb càncer de Balears.

24 HORES NON-STOP RUNNING a benefici d’ASPANOB

VINE A SUMAR KM!!!!   - Objectiu 5000 km

En acabar es fará la suma de tots els km fets per tots els participants, Objectiu 5000 km

És un esdeveniment solidari que es desenvoluparà a la pista municipal d’atletisme de Maó els dies 21 i 22 de Gener del 2023 amb l'objectiu de recaptar fons per a l'associació de pares amb fills amb càncer de Balears.

La prova es realitzarà entre les 12h del matí de dissabte 21 de Gener del 2023 i les 12h del matí de diumenge 22, a la pista municipal d’atletisme de Maó de 400 metres de longitud.

Cada participant és lliure de fer el repte de la manera que desitgi, ja sigui corrent o caminant, ja que és una prova no competitiva i començarà el repte en l’horari que ell consideri oportú, amb la durada i forma que desitgi. A l’hora de formalitzar la inscripció, s’ha d’indicar la franja horària i el temps aproximat.

L'objectiu és que durant les 24 hores que dura l’esdeveniment, sempre hi hagi algún participant al circuit realitzant la prova.

INSCRIPCIONS: Fins al dia 17 de Gener del 2023 a la pàgina web de WWW.ELITECHIP.NET  i el mateix dia de la prova, a les carpes destinades per les inscripcions a la pista d’atletisme.
El cost de la inscripció serà de mínim 10€ per participant, destinats íntegrament a ASPANOB. Inclourà un dorsal, xip per comptabilitzar el seu repte a més d’una samarreta i una polsera commemorativa.

En el cas que es vulgui fer una inscripció per equips, cada participant haurà de fer igualment una aportació mínima de 10€ com si fos una inscripció individual.

Durant les 24h en que es realitzi la prova, hi haurà un avituallament de begudes per a tots els participants. A partir de les 21.00h de dissabte una torrada i un berenar a les 8.30h del matí de diumenge ubicat a la zona de carpes. Els vestidors del poliesportiu municipal també romandran oberts durant tota la cursa.

RECOLLIDA DE DORSALS
Es recollirà una hora abans de realitzar el repte de cada participant a la zona de carpes destinada per l’entrega de dorsals, presentant el DNI de l'inscrit.

Al lliurament, cada participant haurà de comprovar el dorsal i el xip en cas de no disposar-ne. El dorsal i el xip són personals i intransferibles. Al acabar la seva actuació es retornarà el xip a la zona indicada.

Es tracta d’una festa totalment solidària i a benefici de les famílies dels fillets que pateixen aquesta malaltia.

Per tot això, VINE A VIURE UN REPTE SOLIDARI!!!

Warning Elitechip Queries!
Elitechip is not constantly checking Facebook conversations. If you have any questions or queries regarding the competition or other issue, please use the Contact Form so we can reply you in the shortest possible time.
Publicidad
© Elitechip, 2008-2022, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net