VII Trapa Trail S'Arracó 2022

Competition Data

 • Date: 17/09/2022
 • TrailRunning
 • Mallorca
 • City: Andratx
 • Time: 17:45
 • Registered:
 • Start Reg.: 15/08/2022 08:00
 • Limit: 16/09/2022 22:00
 • Organiza: Club Atletisme Andratx
 • Fee:
  Price structure
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Route:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Download diploma of participation

Federation

Esta competición se rige por las normas de la Federación:

Federacio Atletisme Illes Balears

More competitions

Other competitions that may be of interest:
01/10/2022 | Formentera

VII Trapa Trail S'Arracó 2022

Competition Data

El Club Atletisme Andratx amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Andratx i la Federació d’Atletisme de les Illes Balears organitza la VII Trapa Trail a S'Arracó, el proper dissabte 17 de setembre de 2022. A més hi haurà una col·laboració amb el GOB en forma de diada voluntària per ajudar a la restauració de la Trapa.

VII TRAPA TRAIL 2022

17 de setembre de 2022, S'Arraco

 

NORMATIVA

El Club Atletisme Andratx amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Andratx i la Federació d’Atletisme de les Illes Balears organitza la VII Trapa Trail a S'Arracó, el proper dissabte 17 de setembre de 2022. A més hi haurà una col·laboració amb el GOB en forma de diada voluntària per ajudar a la restauració de la Trapa.

El recorregut aproximat és de 19.8 qm i 850 m de desnivell positiu, evoluciona pel Camí des Castellàs, passem per ses Rotes de s’Hereu, sa Coma de sa Font cap a les cases de Ses Basses i cap es Cap Fabioler arribant a la Trapa, pujam pel Pas de ses Ànimes i davallem cap es Coll des Cairats i ja anem cap a S'Arracó on finalitzem a la Plaça Weyler.

El control tècnic de la cursa anirà a càrrec del comitè de jutges de la FAIB. Els corredors tenen l’obligació d’acatar les seves indicacions, així com les que vinguin de l’organització i agents de l’ordre.

INSCRIPCIONS

El dia 15 d’agost a les 8.00 hores s’obriran les inscripcions a la web www.elitechip.net.

El preu és de 23 € per a tots (enguany es realitza amb la Federació d’Atletisme de les Illes Balears per lo que els no federats amb aquesta federació hauran de pagar 2€ per l’assegurança). La cursa serà cronometrada per ELITECHIP i serà indispensable portar un xip groc de cronometratge. Qui no en tingui n'haurà de llogar un, a retornar al final de la prova, per un import de 2 €. A partir del dia 12 de setembre el preu de la inscripció pujarà a 30€ sense comptar els possible recàrrecs per assegurança i xip. 

No haurà inscripcions el mateix dia de la prova excepte per als federats a la FAIB sempre i quan hi hagi places disponibles.

Tots els participants hauran de presentar el DNI o carnet federat de la FAIB a l'hora de recollir el dorsal. Es recolliran els dorsals el dia de la cursa a la zona de sortida (plaça Weyler a S’Arracó) a partir de les 16.15 hores. 

S’oferiran 275 places per la cursa.

L'edat mínima per participar és de 18 anys complits el dia de la cursa.

No hi haurà cap llista d’espera. Si per qualsevol circumstància el corredor inscrit no pot participar en la cursa, ha d’enviar un mail informant de la incidència al club organitzador (clubatletismeandratx@yahoo.es) amb còpia a Elitechip

(info@elitechip.net).

Només es retornarà el 70% de la inscripció avisant amb una setmana d'antelació.

Per retornar els doblers de la inscripció serà necessari el corresponent certificat mèdic o equivalent.

Si, per qualsevol causa, aliena a la voluntat de la organització: pandèmies sanitàries, accions terroristes, circumstàncies climàtiques, accidents o talls de trams de circuits, denegació d’autorització governativa per qualsevol causa o pretexta, etc., la prova no es poguessi realitzar en la data programada, la organització no farà la devolució total de l’import de la inscripció realitzada pel participant o persona autoritzada, només podrà reclamar el 75% de l’import de la inscripció, l’altre 25% quedarà a disposició de la organització per sufragar les despeses de gestió de cada participant, com comissions bancaries, assegurances, confecció de dorsal o altres despeses d’inscripció realitzades.

ACCEPTACIÓ DEL REGLAMENT

La inscripció a la prova implica la total acceptació d’aquest reglament de la Trapa Trail 2022. El present reglament serà d’estricte compliment per part de tots els participants.

L’organització es reserva el dret de modificar, interpretar i canviar el reglament per al correcte desenvolupament de la prova, és potestat del director de cursa i el comitè de la mateixa  els que emetran resolució final en cas de dubte o interpretació del reglament. Per resoldre tot el que no surti a aquest reglament s’aplicarà el que digui la normativa RFEA vigent de Trail Running.

DESENVOLUPAMENT

Recollida de dorsals i validació de xips el mateix dia de la cursa a partir de les 16:15 h. a la plaça Weyler de S'Arracó. Enguany haurà breafing previ 15 minuts abans de la sortida            .

El lliurament de premis es farà a partir de les 20.15 hores, in situ, així com es vagin completant les categories, sense esperar a la finalització de la prova de la resta dels participants i a un espai reservat per això.

LIMITACIONS

El participant ha de dur el dorsal ben visible durant tota la cursa i seguir l’itinerari marcat sense sortir-se’n del mateix (no es permeten les dreceres). Si el personal de la cursa detecta corredors fent dreceres, o sortint del camí marcat serà comunicat als jutges de la cursa per la seva sanció.

Així mateix serà sancionat al moment qualsevol participant que deixi brutor o envasos al seu pas, excepte als avituallaments marcats. Hi haurà tres punts d'avituallament líquid, aproximadament al km 5,4 (Coma de sa Font), al km 12 el segon que també serà sòlid (La Trapa) i al km 17,5 el tercer (cementiri de S'Arracó).

Tots els participants estan obligats a portar tassó o envàs reutilitzable i si utilitzen bastons tindrà que dur el tap de goma a les puntes i portar un joc de recanvi.

El temps màxim per completar tot el recorregut serà de 3:30 h. A partir d’aquest moment es tancarà la classificació, quedant fora de cursa els corredors que encara no hagin finalitzat.

Tots els corredors que es retirin ho han de comunicar al personal de la cursa, i al control d’arribada.

Aquesta prova és una cursa de muntanya i com a tal apte, només per esportistes amb la preparació, aptituds i entrenament adient. Es recomana disposar d'un reconeixement mèdic recent de l'any en curs.

L’organització no es fa responsable dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, encara que intentarà evitarlos.

L’organització, es reserva el dret de modificar el recorregut o suspendre la cursa si les condicions meteorològiques així ho aconsellen.

Els participants seguiran les instruccions que els siguin donades per l’organització, estant obligats a retirar-se si qualque responsable de la prova així els ho indica.

RECORREGUT DE LA CURSA

El recorregut de la cursa és part del GR221 des de S'Arracó fins Ses Basses pel camí des Castellàs, després arriba a la Trapa que està catalogada com a Paratge Natural i Zona d'Especial Conservació Natura 2000. Com que la cursa transita per finques privades amb bestiar a lloure, i per zones amb perill d’erosió i alt  valor ecològic no està previst facilitar el recorregut de la cursa pel seu entrenament. Perdoneu les molèsties que aquest fet comporta en benefici del medi.

MATERIAL

Tots els participants estan obligats a portar tassó o envàs reutilitzable i si utilitzen bastons tindrà que dur el tap de goma a les puntes i portar un joc de recanvi.

És opcional dur frontal amb les piles o bateries carregades, també es recomana l'ús de la llum posterior. A les 20 hores aproximadament és la posta de sol pel que serà obligatori el seu ús per als participants que no hagin arribat dins aquesta hora.

CATEGORIES

 • Sub 20 dones i homes: per a participants entre els 18 i 19 anys.
 • Sub 23 dones i homes: per a participants entre els 20 i 22 anys
 • Sènior dones i homes: per a participants de 23 anys d’ara endavant.
 • Màster 40 dones i homes: per a participants d'entre 40 i 49 anys.
 • Màster 50 dones i homes: per a participants d'entre 50 i 59 anys.
 • màster 60 dones i homes: per a participants d’entre 60 i 69 anys.
 • Màster 70 dones i homes: per a participants de més de 70 anys.

Premis per als tres primers classificats de la general (absolut) i per als guanyadors de les diferents categories, que no seran acumulables.

Premi per als tres primers locals, masculí i femení.

SERVEIS PELS CORREDORS

L'organització posa a disposició dels corredors:

-   Peça tèxtil.

-   Avituallament de beguda durant la cursa i beguda i fruita a l’arribada.

-   Assistència mèdica i ambulància a l'arribada i a punts del circuit. - Servei de DESA (desfibril·lador extern automàtic) fent el tancament de la cursa (prova cardioprotegida).

-   Servei de guarda-roba.

-   Servei de dutxes al poliesportiu municipal Melissa Nicolau a 500 metres de la zona d’arribada.

DRETS D'IMATGE

L’organització es reserva el dret de fer l'enregistrament sonor o d'imatges tant fotogràfiques com de vídeo durant el

desenvolupament de l'activitat amb la finalitat difondre-les i arxivarles, i sempre d'acord amb la legislació vigent en matèria de dret d'imatge i de protecció de la intimitat de les persones. No obstant això, la Comissió Organitzadora no es fa responsable de l'enregistrament sonor o d'imatges de terceres persones en activitats obertes al públic en general.

Amb l’acceptació d’aquest reglament, implícit amb la participació, es permet a l’organització fer ús de les imatges sense límit al temps.

 

Andratx a 10 d’agost de 2022

 

La direcció de cursa.

Warning Elitechip Queries!
Elitechip is not constantly checking Facebook conversations. If you have any questions or queries regarding the competition or other issue, please use the Contact Form so we can reply you in the shortest possible time.
Publicidad
© Elitechip, 2008-2022, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net