6a Marxa Per La Dona 2022

Competition Data

  • Date: 26/03/2022
  • Otros
  • Mallorca
  • City: Inca
  • Time: 12:00
  • Registered:
  • Limit: 25/03/2022 21:00
  • Organiza: Servei d'esports - Ajuntament d'Inca
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Route:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Download diploma of participation

More competitions

Other competitions that may be of interest:

6a Marxa Per La Dona 2022

Competition Data

L'Ajuntament d'Inca, concretament el Servei d'Esports i l'Àrea d'Igualtat, organitzen la 6a MARXA PER LA DONA , el 12 de març de 2022, amb sortida des de la plaça d'Espanya.
Cursa Ajornada
⚠️ Avís! 🌧️ Per qüestions meteorològiques, la Marxa per la Dona s'ajorna al 26 de març

6a MARXA PER LA DONA

12 de març de 2022, Inca

Data: 12 de Març

Hora: 12.00h (entrega de dorsals a partir de les 11.00h)

Preu: 0€

Participants: Màxim 1.000 pax

Protocol covid: Mascareta obligatòria

Avituallament: No

 

R E G L A M E N T

Art. 1. L'Ajuntament d'Inca, concretament el Servei d'Esports i l'Àrea d'Igualtat, organitzen la 6a MARXA PER LA DONA , el 12 de març de 2022, amb sortida des de la plaça d'Espanya.

Art. 2. La sortida, de les persones marxaires, serà des de plaça d'Espanya a les 12.00 h. Es realitzarà un recorregut d'uns 3,5 km aproximadament. Les persones participants podran realitzar la Marxa segons les seves capacitats. S'aconsella que siguin prudents, cal seguir el recorregut definit per l'organització i supervisat per la Policia Local, així com totes les indicacions dels controls. La Marxa es donarà per finalitzada tècnicament a les 13.30 h.

Art. 3. Aquesta prova és popular, no competitiva i oberta a tothom. En el cas de menors d'edat és obligatori que vagin acompanyats del pare/mare/tutor i hi prendran part sota la seva responsabilitat.

Art. 4. L'organització disposarà d'una assegurança col·lectiva d'accidents i dels dispositius necessaris per tal de poder efectuar les primeres cures i el trasllat en cas d'accident, també comptarà amb vehicle ambulància.

Art. 5. Inscripcions: a la pàgina web www.elitechip.net, a qualsevol de les recepcions del Servei d'Esports (Palau Municipal d'Esports, Poliesportiu Municipal Mateu Cañellas i Piscines Municipals d'Inca) i a l'edifici de l'Espai Dona. Places limitades a 1.000 participants. També es realitzaran inscripcions el mateix dia de la cursa de les 11.00 h a les 11.45 h sempre que restin places lliures.

Art. 6. La recollida del dorsal serà el mateix dia de la cursa de les 11.00 a les 11.45 h. Durant el recorregut caldrà dur el dorsal en un lloc visible.

Art. 7. Obsequis: s'obsequiarà les 1.000 primeres persones participants inscrites.

Art. 8. La simple participació en l'acte, autoritza a l'organització el dret d'imatge de les fotografies que es realitzin durant la prova. Les persones participants permeten explícitament que els seus nom, cognom, gènere i any de naixement siguin publicats a les llistes d'inscrits. No obstant això, el Comitè Organitzador no es fa responsable de l'enregistrament sonor o d'imatges de terceres persones en activitats obertes al públic en general.

Art. 9. La prova podrà ser suspesa en cas que, per inclemència del temps o qualsevol altre problema, així ho determini el Comitè Organitzador.

Art. 10. Les persones participants que superin el temps previst, i un cop que les avancin els cotxes de tancament de l'organització i així se'ls indiqui, podran continuar, però ja fora de la Marxa, i hauran de respectar la normativa general de circulació.

Art.11. Tot allò no previst en aquest Reglament serà resolt d'acord amb el consens del Comitè Organitzador.

Art. 12. L'organització no es fa responsable dels danys i perjudicis morals i/o materials que puguin causar o causar-se a les persones participants i espectadores abans, durant o després de la prova.

Art. 13. La simple inscripció en aquesta Marxa implica la total acceptació del present Reglament. El comitè organitzador.

Inca, Fener de 2022.

Warning Elitechip Queries!
Elitechip is not constantly checking Facebook conversations. If you have any questions or queries regarding the competition or other issue, please use the Contact Form so we can reply you in the shortest possible time.
Publicidad
© Elitechip, 2008-2023, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net