Jornada Nadalenca Solidaria Serverina 2023

Competition Data

 • Date: 30/12/2023
 • Running
 • Mallorca
 • City: Son Servera
 • Time: 11:00
 • Registered:
 • Limit: 29/12/2023 21:00
 • Fee:
  5 €
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Route:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Download diploma of participation

More competitions

Other competitions that may be of interest:

Jornada Nadalenca Solidaria Serverina 2023

Competition Data

Jornada Nadalenca Solidaria Serverina!

30 de desembre 2023

 

Com ja es sabut, l’esport té multituds de beneficis i està ben demostrat que és una de les millors armes per a combatre y prevenir moltes malalties que existeixen a l’actualitat, entre elles el càncer. 

Per això i en motiu de les festes de Nadal, organitzem la Jornada Nadalenca Solidaria Serverina, una cursa purament popular on cercam incentivar la participació dels habitants del poble. Per això i vist que cau en dissabte, 30 de desembre, realitzarem la jornada el dematí a les 11 farem la cursa per nins, on i haurà dues distancies 500 metres i 1000 metres, una caminada popular a les 11.30 i finalment a les 12 la cursa dels grans, accessible per a la majoria de corredors. A més com a tots els esdeveniments que organitza el Club Atletisme Son Servera, es de caràcter solidari per això tota la recaptació de les inscripcions anirà destinat a Son Servera Solidari

OBJECTIU SOLIDARI

L’Associació Son Servera Solidari, fundada l’any 2007 per na Bel Nebot «Llisa» amb la col·laboració d’un grup de persones emprenien la idea i la voluntat de crear una associació solidària que amb els anys s’ha convertit en una de les més importants i actives de Mallorca.

L’associació va comença replegant roba, aliments i doblers per, juntament amb l’associació

‘Mallorca Missionera’, emprendre missions per Sud-amèrica i Àfrica, sobretot per Hondures i Burundi, per aconseguir fer-los arribar material sanitari i contribuir a pal·liar les seves mancances socials.L’arribada de la pandèmia el 2020 va capgirar la realitat i les necessitats més urgents a Son Servera i l’associació va ajudar a nombroses famílies del municipi que per la manca de feina es trobaren en situació de risc socioeconòmic.

En 15 anys són moltes les ajudes que ha fet arribar a països necessitats, gràcies a la solidaritat de la gent.

També, com a novetat, es farà una recollida de productes d’higiene que serán destinats als serveis socials del municipi de Son Servera.             

OBJECTIU ESPORTIU

DATA I HORA INICI - FINAL: Dissabte 30 de desembre del 2023, de les 11:00h a les 13:00 h.

LLOC DE L’ESDEVENIMENT: Plaça de Sant Joan.

CURSES I RECORREGUTS 

CURSES INFANTILS

 • 500 METRES i 1000 METRES (2 VEGADES)

CAMINADA POPULAR

 • 2 Voltes a un recorregut de 700 metres (1.4Km)

CURSA ADULTS

 • 6 Voltes al recorregut de 700 metre (4.2 Km)

ESTRATÈGIES RECAPTACIÓ SOLIDARIA: 

APORTACIONS INDIVIDUALS: 

1.      Dorsal solidari, cada persona que vulgui sumar quilòmetres be sigui corrent o a peu, podrà comprar un dorsal solidari per 5 euros que aniran destinats íntegrament a l'associació.

2.      Per la gent que no vulgui participar però vulgui contribuir amb un donatiu es muntarà un punt d’informació i recaptació, junt al lloc de sortida-arribada de cada volta. 

3.      Com a novetat, aquest any farém una recollida de productes d’higiene, ho podréu deixar al mateix estand de la cursa a la plaça de Sant Joan de Son Servera.

NOTA DE PRENSA I DIFUSIÓ A LES XARXES SOCIALS: Per tal de arribar a la màxima gent possible amb la finalitat de recaptar la major quantitat de doblers, s’informarà als mitjans de comunicació: radio, premsa locals i autonòmics, i xarxes socials.

LINKS D’INTERÉS:

Son Servera Solidari: https://www.facebook.com/sonservera.solidari

Club Atletisme Son Servera: https://www.facebook.com/CASONSERVERA

Ajuntament de son Servera: https://www.sonservera.es/

Warning Elitechip Queries!
Elitechip is not constantly checking Facebook conversations. If you have any questions or queries regarding the competition or other issue, please use the Contact Form so we can reply you in the shortest possible time.
Publicidad
© Elitechip, 2008-2024, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net