Es 10 De Llucmajor 2023

Competition Data

 • Date: 29/10/2023
 • Running
 • Mallorca
 • City: Llucmajor
 • Time: 10:00
 • Registered:
 • Limit: 28/10/2023 21:00
 • Fee:
  Price structure
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Route:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Download diploma of participation

Previous Events

More competitions

Other competitions that may be of interest:

Es 10 De Llucmajor 2023

Competition Data

El Club D’Atletisme S’Arenal-Llucmajor, Club Natació Llucmajor (secció triatlón) Club Esportiu ROVELLATS y en colaboración con el Ayuntamiento de Llucmajor organizan la cursa “ES 10 DE LLUCMAJOR”, el domingo día 29 d'octubre de 2023. Esta carrera consta de una prueba de 1,2K para los más pequeños .

CURSA POPULAR ES 10 DE LLUCMAJOR

Diumenge 29 d’octubre de 2023

 

MEMÒRIA I REGLAMENT DE L’ACTIVITAT “CURSA POPULAR ES 10 DE LLUCMAJOR”

Organitza: Ajuntament de Llucmajor

Col·laboren: Club d’Atletisme S’Arenal-Llucmajor, Club Natació Llucmajor (secció Triatló) i Club Esportiu Rovellats.

Data: Diumenge 29 d’octubre de 2023

Tipus d’activitat: Cursa popular a peu, principalment per vies urbanes i vies o camins asfaltats.

Distàncies i hores de sortida:

 •    1,2 km (per als infants) a les 10:00 h
 •    10 km (a partir dels 16 anys) a les 10:30 h

Nombre de participants:

 •    Un màxim de 100 participants a la cursa de 1,2 km
 •    Un màxim de 250 participants a la cursa de 10 km

Reglament de la cursa:

Article 1. L’Ajuntament de Llucmajor, amb la col·laboració del Club D’Atletisme S’Arenal Llucmajor, el Club Natació Llucmajor (secció triatló)i el Club Esportiu ROVELLATS, organitza la cursa “Es 10 DE LLUCMAJOR”, el diumenge 29 d'octubre de 2023. Aquesta cursa consta d'una prova de 1,2 km per als més petits (sortida des del “Passeig Jaume III”, arribada a “Plaça Espanya” i tornada al “Passeig Jaume III) i d'una cursa de 10 km (adjuntem croquis del recorregut).

Article 2. A la cursa urbana de 10.000 metres tindran accés totes les persones que ho desitgin, federades o no, podent participar els atletes estrangers. El circuit serà urbà i la major part sobre asfalt, el qual estarà indicat en tot moment. La prova està inclosa dins del calendari territorial.

La carrera popular de 1,2K té un caràcter social i hem habilitat 100 places per als més petits, que podran realitzar el recorregut acompanyats. Aquesta carrera no estarà cronometrada.

Article 3. La sortida de la carrera de 1,2 km es donarà a les 10.00 hores. La sortida de la cursa de 10 km serà a les 10.30 hores.

Article 4. Les inscripcions es realitzaran a través de la web https://www.elitechip.net  amb l'enllaç a la plataforma d'inscripcions. El límit d'inscrits per a poder participar a la cursa de 10 km serà de 250 inscrits (sempre tenint en compte que les normes i prohibicions ens ho permetin) i 100 inscrits en la cursa de 1,2 km. NO ES FARÀ DEVOLUCIÓ DELS DINERS a aquells que finalment no puguin participar per ser de finalitat benèfica.

PREUS D'INSCRIPCIÓ:

 • 10€ per a la carrera de 10K i
 • 1€ per a la carrera de 1,2K.

Article 5. Les Categories en la FAIB són les següents (totes inclouen una categoria masculina i una altra femenina):

 •    SUB18 - NASCUTS EN 2005 I 2006 (DES DE 16 I 17 ANYS)
 •    SUB20 - NASCUTS EN 2003 I 2004 (DES DELS 18 ALS 19 ANYS)
 •    SUB23 - NASCUTS EN 2000,2001 I 2002 (DES DELS 20 ALS 22 ANYS)
 •    SÈNIOR- NASCUTS EN 1988 I 1999 (DES DELS 23 ALS 34 ANYS)
 •    MASTER35- NASCUTS ENTRE 1983 I 1987 (DES DELS 35 ALS 39AÑOS)
 •    MASTER40- NASCUTS ENTRE 1978 I 1982 (DES DELS 40 ALS 44 ANYS)
 •    MASTER45- NASCUTS ENTRE 1973 I 1977 (DES DELS 45 ALS 49 ANYS)
 •    MASTER50- NASCUTS ENTRE 1968 I 1972 (DES DELS 50 ALS 54 ANYS)
 •    MASTER55- NASCUTS ENTRE 1963 I 1967 (DES DELS 55 ALS 59 ANYS)
 •    MASTER60- NASCUTS ENTRE 1958 I 1962 (DES DELS 60 ALS 64 ANYS)
 •    MASTER65- NASCUTS ENTRE 1953 I 1957 (DES DELS 65 ALS 69 ANYS)
 • CATEGORIA LOCAL

Article 6. Les úniques dades que l'organització tindrà en compte a l'hora de fer les classificacions de qualsevol categoria seran les que el propi corredor aporti en la seva fitxa d'inscripció.

Article 7. Els premis per als tres primers de cada categoria (masculina i femenina) serà d'un “trinxet” (producte artesanal del municipi). Els premis per als tres primers de la Categoria General (masculina i femenina) serà d'una ensaïmada i per als tres primers de la Categoria Local serà d'un altre producte típic artesanal del municipi. No s'acumulen premis per categoria. Ha d'haver-hi un mínim de tres participants per categoria, si no és així, no es pujaria al podi ni es rebria premi. Tots els premis, objectes i dorsals que no es recullin el dia de la prova quedaran a la disposició de l'Organització, entenent que es renuncia a ells. En la carrera de 1,2K, es lliurarà un petit obsequi per als inscrits.

Article 8. La carrera de 10K serà cronometrada, la de 1,2K no. Es podrà utilitzar un xip propi (introduint el codi del xip durant el procés d'inscripció de la prova) o si no es disposa de xip, el mateix sistema d'inscripció li assignarà un de reutilitzable que haurà de ser retornat a l'organització en finalitzar la prova (preu lloguer 2€). El dorsal amb el xip es podrà recollir el mateix dia de la carrera a partir de les 8.00, fins a les 10.00 hores en la zona de sortida. Serà necessari mostrar DNI per retirar el dorsal. No es lliuraran dorsals a aquells que no compleixin amb aquests requisits. L'organització no es fa responsable de l'ús fraudulent del dorsal una vegada retirat, sent responsabilitat del titular o persona autoritzada. Només apareixeran en la classificació aquells participants que realitzin la carrera amb el dorsal i el xip que facilita l'organització.

Article 9. Els dorsals amb xips són personals i intransferibles. No seran admesos per l'Organització corredors que no estiguin inscrits o corrin sense dorsal i xip, impedint que tinguin accés a la carrera en defensa dels drets dels reglamentàriament inscrits. El temps màxim per a realitzar el recorregut de 10K serà de 1h i 30 minuts.

Article 10. El recorregut estarà degudament senyalitzat per l'organització. Existirà un lloc d'avituallament en la zona de meta.

Article 11. Els serveis sanitaris tindran potestat per a la desqualificació d'un corredor per problemes de salut. Tots els corredors inscrits estan obligats a emplenar l'apartat de les dades personals durant la inscripció de la prova; nom, cognoms, telèfon en cas d'emergència, si té algun problema mèdic (al·lèrgia, atencions especials, etc.) o si està sota algun tractament específic… Aquestes dades s'utilitzaran per a la seguretat de la carrera i seran emmagatzemats sobre la base de la LGPD.

Article 12. Els únics vehicles autoritzats a seguir la prova seran els designats per l'Organització. Per qüestions de seguretat, queda totalment prohibit seguir als corredors amb moto, bicicleta, patins o qualsevol altre vehicle. La Policia Local i els Jutges de la prova tindran ordre expressa de retirar-los del circuit.

Article 14. Queda prohibit participar acompanyat de cap mascota.

Article 15. L'Organització declina tota responsabilitat pels danys, perjudicis o lesions que els/as participants en aquesta prova puguin sofrir o causar a tercers per negligència d'aquests, si bé disposa d'una Assegurança d'Accidents i Responsabilitat Civil que cobrirà les incidències inherents a la prova.

Article 16. Les reclamacions hauran de ser realitzades oralment al Jutge Àrbitre, no més tard de 30 minuts després de comunicar-se oficialment els resultats. La decisió del Jutge Àrbitre és inapel·lable. Per a realitzar la reclamació haurà d'aportar una fiança de 50 euros que seran retornats si la reclamació arriba a terme.

Article 17. Tots els participants, pel fet d'inscriure's, declaren conèixer i acceptar el present Reglament i el Plec de descàrrec de Responsabilitats i Protecció de dades. En cas de dubte prevaldrà el criteri de l'Organització.

Plec de descàrrega de Responsabilitats i Protecció

Pel només fet d'inscriure's, el participant declara el següent:

“Em trobo en estat de salut òptim per a participar en la II Cursa Es 10 de Llucmajor 2023. A més, eximeixo de tota responsabilitat a l'Organització, patrocinadors o altres institucions participants davant qualsevol accident o lesió que pogués sofrir abans, durant i/o després de l'esdeveniment esportiu, sempre que ocorri per una negligència meva o incompliment d'aquest reglament, renunciant des de ja a qualsevol acció legal en contra de qualsevol d'aquestes entitats. No obstant això, l'organització aconsella als corredors sotmetre's a un reconeixement mèdic previ a la prova, acceptant tot participant el risc derivat de l'activitat esportiva. Durant el desenvolupament de la competició contribuiré en la mesura del possible amb l'Organització, per a evitar accidents personals. Així mateix i d'acord amb els interessos esportius, de promoció, distribució i explotació de la II Cursa Es 10 de Llucmajor 2023, per a tothom mitjançant qualsevol dispositiu (internet, publicitat, etc.) i sense límit temporal, cedeixo de manera expressa i gratuïta al club organitzador i l'empresa encarregada de gestionar les inscripcions i cronometratge el dret a reproduir el meu nom i cognoms, el lloc obtingut en la classificació general i la pròpia de la meva categoria, la meva marca esportiva realitzada i la meva imatge, sense esperar pagament, compensació o cap retribució per aquest concepte”.

Article 18. A l'efecte de notificació tot corredor inscrit autoritza com a mitjà de notificació legal el correu electrònic o mòbil, i qualsevol altra aplicació mòbil o web (com WhatsApp, Telegram, etc.). L'organització es reserva el dret de fer algun canvi en el present reglament si així ho considerés, havent de comunicar-lo en la web i en la informació del corredor.

CONSIDERACIÓ FINAL: Tot el no previst en el present Reglament es regirà per les Normes Generals de Competició de la FAIB, WA, per a la present temporada.

Warning Elitechip Queries!
Elitechip is not constantly checking Facebook conversations. If you have any questions or queries regarding the competition or other issue, please use the Contact Form so we can reply you in the shortest possible time.
Publicidad
© Elitechip, 2008-2023, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net