Galatzó Trail 2024

Detall de la Competició

 • Data: 10/03/2024
 • Cursa per Muntanya
 • Lliga Balear CxM Trail 2024  
 • Mallorca
 • Població: ES CAPDELLÀ
 • Hora: 08:30
 • Inscrits:
 • Inici Insc.: 30/06/2023 09:00
 • Llímit: 07/01/2024 21:00
 • Organitza: Fundacio Calvia
 • Drets:
  Taula de preus
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Recorregut:
Xip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Descarregar diploma de participació

Federación

Esta competición se rige por las normas de la Federación:

Federació Balear de Muntanyisme i Escalada 2024

Para poder participar en esta competición debes estar federado a esta federación.

Ediciones Anteriores

Més Competicions

Altres competicions que pueden ser del teu interés:
16/08/2024 | Camp de Futbol Sporting de Maó

Galatzó Trail 2024

Detall de la Competició

Galatzó Trail

10 de març 2024

 

Lloc de la cursa:

Es Capdellà, Plaça de Sa Vinya.

Recollida de dorsals

Dissabte 9 de març de 2024, de 15 a 20 h (Palau Municipal d'esports de Calvià)

Política de devolucions

La cancel·lació de la inscripció a qualsevol de les proves de Galatzó Trail suposarà la devolució dels doblers segons allò establert a la següent taula:

Data de cancel·lació - Percentatge de devolució:

 • Fins el 31 de desembre 2023: 75%
 • Fins el 31 de gener 2024: 50%
 • Fins el 9 de febrer 2024: 25%
 • A partir del 10 de febrer 2024 (No hi ha devolució)

El procediment per a dur a terme la CANCEL·LACIÓ és el següent: Enviar un correu electrònic amb l'assumpte: CANCEL·LACIÓ GT24 a ice@calvia.com . En el correu s'haurà d'incloure la següent informació:

 •        Nom complet
 •        DNI o passaport
 •       Carrera a la qual es refereix: LEGEND (43k) HALF (23 k)
 •        Número de localitzador de la inscripció.

No serà necessari argumentar el motiu de la cancel·lació.

La cancel·lació es resoldrà en els següents dies a la seva recepció i consistirà en el reemborsament del percentatge establert en cada cas, en el mateix compte que es va utilitzar per a fer el pagament de la inscripció, mitjançant l'ús de les mateixes dades de la targeta associada. Una vegada realitzada la cancel·lació i el reemborsament, es notificarà a la persona afectada.

Política de canvis de nom en dorsals

No s’admetran canvis de noms si la carrera està completa, ja que en aquest cas, les inscripcions que s'alliberin es cobriran amb les persones inscrites en la llista d'espera.

No s'acceptaran canvis de noms a partir del 9 de febrer de 2024. En cas de fer canvis de noms abans de la data indicada, els nous participants hauran de pagar la diferència entre el preu pagat en realitzar la primera inscripció i el preu en el moment de dur a terme el canvi d'inscripció.

Per a sol·licitar un canvi de participant serà necessari que el participant que cedeix la seva inscripció escrigui un email a ice@calvia.com amb l'assumpte “CANVI PARTICIPANT GT23” indicant en el cos del missatge, el seu nom, cognoms, correu electrònic i el seu número de DNI o passaport, telèfon, a més del nom, cognoms, el correu electrònic i el número de DNI o Passaport i telèfon del nou participant amb el qual desitja fer el canvi.

En cap cas, la cancel·lació de la inscripció dóna dret a la persona que cancel·la de triar a la persona sustituta que cobreix aquesta inscripció.

Reglament

Dia: 10 de març 2024

Horari: a les 8.30 h (Legend) i a les 10.00 h (Half)

Sortida i arribada: Plaça Sa Vinya (es Capdellà)

Web de la cursa: https://www.galatzótrail.com

Curses:

 • LEGEND: +43 KM de muntanya
 • HALF: +23 KM de muntanya

Recollida de dorsals:

Dissabte 9 de març de 15 a 20 h (Palau d’Esports Melanie Costa - Calvià)

Preus

Data

23 k (Half)

43 k (Legend)

De juny a agost 2023

25 €

35 €

De setembre a desembre 2023

30 €

40 €

Gener i febrer 24

35 €

45 €

Març 24

45 €

50 €

 

Qui pot participar:

La participació està oberta a tots els corredors que hagin formalitzat degudament la seva inscripció. Tots els participants hauran de tenir l’edat marcada per la Federació Balear de Muntanyisme i Escalada reglamentària complerta en la data de carrera i posseir un nivell de condició física adequat per a afrontar una prova d'aquestes característiques.

Inscripció gratuïta:

*Els majors de 65 anys tenen la inscripció a la prova gratuïta. Per a fer-ho efectiu hauran d'enviar un correu electrònic a ice@calvia.com indicant el seu nom, cognoms i adjuntant foto de carnet d'identitat. Rebran un codi gratuït per email.

* Les persones amb una discapacitat reconeguda del 33% d'ara endavant tindran un 50% de descompte en el preu de la inscripció. Per a fer-ho efectiu hauran d'enviar un correu electrònic a ice@calvia.com indicant el seu nom, cognoms i el seu telèfon de contacte. Rebran un codi descompte per email.

Serveis que inclou la inscripció

Kit del cursa, Samarreta commemorativa per a totes les persones participants, Medalla finisher per a totes les persones que finalitzin la cursa, Cronometratge de la prova, Servei de fisioteràpia, Avituallament en cursa, Avituallament de postmeta, Animació durant la cursa, Cerimònia de lliurament de premis, Servei de dutxes, Guarda-roba, activitats paral·leles, Trofeus per els guanyadors/es, Transfers autocars, altres sorpreses

Categories, clasificacions i premis.

Galatzó trail ofereix les següents categories a les curses Galatzó Legend (43 km) i Galatzó Half (23 km)

 • ABSOLUTA MASCULINA / ABSOLUTA FEMENINA
 • PROMESA MASCULINA/FEMENINA (21 – 23) (ÚNICAMENT A LA GALATZÓ HALF)
 • SENIOR MASCULINA / FEMENINA (24 – 39)
 • VETERANS A - M40 / VETERANES F40 (40 – 49)
 • VETERANS B - M50 / VETERANES F50 (50 – 54)
 • MASTER M55/ MASTER F55 (55 – 59)
 • VETERANS C - M60 / VETERANES F60 (+60)

** Categories basades en el reglament de la FBME

Les tres persones classificades en cadascuna d’aquestes categories rebran un trofeu en la cerimònia de lliurament de premis de la Galatzó Trail.

Les categories i premis establerts són referents a les edats referenciades a data 31 de desembre de l'any de la competició.

Serà imprescindible ser present en el lliurament de premis per a recollir trofeus o material que li correspongui per classificació.

Recorreguts

La Galatzó Trail 2024 té la sortida i la meta en la Plaça de Sa Vinya (És Capdellà), nucli urbà, i transcorre íntegrament en els camins de muntanya de la Serra de Tramuntana, concretament els compresos en zones LIC d’Es Galatzó – S’Esclop i Puig de Na Bauçà, així mateix a la Finca Pública de Galatzó.

El recorregut es troba publicat en la pàgina web www.galatzotrail.com i en altres mitjans associats a la prova, com ara: xarxes socials de l’esdeveniment o web d’inscripcions.

L’Organització es reserva el dret de canviar, modificar o suspendre el recorregut publicat en cas de concórrer circumstàncies particulars que obliguin a això (meteorològiques, de seguretat, recomanacions de cossos d’emergència, …).

En cas de canvis, modificacions o suspensions de recorreguts, l’Organització informarà les persones participants pels mitjans de què disposa, web, xarxes socials, correus a participants, etc.

El recorregut està convenientment senyalitzat íntegrament.

CONTROLS DE PAS I TEMPS DE TALL.

Es col·locaran punts de control de temps per a participants.

Cada participant portarà un xip atorgat per l’organització, en aquest cas, el que determinin els responsables de la plataforma https://elitechip.net/ .

Les persones que no portin permanentment el xip seran penalitzades.

El temps màxim per a completar la GALATZÓ LEGEND és de 9,5 hores (de 8,30 a 18 h).

Hi haurà dos punts de tall establerts per a la distància LEGEND, no eliminatoris, penalitzables:

-       1r punt.- 12.45 h en el Pas de la Sabatera, abans d’iniciar la pujada al cim de Galatzó (km 22,4).

-       2° punt.- 15.30 h Cruïlla GR221 amb Ses Planes (km 33)

Les persones que no hagin superat algun d’aquests punts de tall, no podran quedar classificades per davant de les persones que hagin realitzat tot el recorregut, en el cas que el seu temps final sumant la penalització o les penalitzacions sigui inferior al de l’última persona participant que ha completat tot el recorregut, se li afegirà 1 minut sobre el temps d’aquesta última persona classificada.

Les persones que no hagin superat algun d’aquests punts de tall, es consideraran FINISHERS de la distància que realment han completat.

El tancament de carrera GALATZÓ LEGEND, s’estableix a les 18 h. Les persones que no arribin a meta abans d’aquesta hora, seran desqualificades.

L’Organització, per condicions climatològiques es reserva el dret a:

 •       Ampliar el temps de tall
 •      Disminuir el recorregut i distància de la prova.

Aquestes possibles modificacions seran notificades en la web, brífings o canals de comunicació ordinaris.

No es permetrà continuar la carrera a les persones participants que superin el límit d’horari en el punt de tall establert.

HALF (23 km): 10.00 h Sortida (Plaça de Sa Vinya, És Capdellà).

No hi ha punts de tall establerts en tenir el circuit confluent amb la distància LEGEND.

 

 

Observacions Inscripció

GALATZÓ TRAIL ES DISPUTA A CALVIÀ

La carrera per muntanya GALATZÓ TRAIL es disputa en el municipi de Calvià, concretament surt del petit poble d'Es Capdellà i transcorre gairebé íntegrament per la FINCA DE GALATZÓ, una àmplia extensió natural i de gran valor paisatgístic, natural, històric i patrimonial, que a més és una de les portes d'entrada a la Serra de Tramuntana, Patrimoni Mundial de la UNESCO.

CALVIÀ, LA TEVA DESTINACIÓ PER A PRACTICAR ESPORT TOT L'ANY

Costa, muntanya, patrimoni històric, natural o arquitectònic, flora i fauna, naturalesa, pobles tradicionals, i nuclis urbans diferenciats, aquests són alguns dels paisatges que trobaràs quan entrenis o competeixis per Calvià, una de les millors zones d'Europa per a realitzar esport a l'aire lliure durant tot l'any.

Cada zona del municipi té un encant especial, amb característiques pròpies, això sí, totes comparteixen una essencial, compten amb tots els serveis adaptats que necessites.

ZONES:

Peguera, Cala Fornells, Santa Ponça, El Toro, Costa de la Calma, Magaluf, Palmanova, Cala Vinyes, Portals Nous, Ses Illetes, Bendinat

PER QUÉ TRIAR CALVIÀ?

 •   VARIETAT DE PAISATGES: naturalesa, tradició, costa, nuclis urbans, patrimoni. Un entorn espectacular que combina mar, naturalesa, muntanya, nuclis urbans, pobles tradicionals.
 •   SERRA DE TRAMUNTANA: Calvià és una de les portes d'entrada a la Serra.
 •   OFERTA ASSOCIADA: àmplia oferta d'allotjament, restauració i serveis associats
 •   COMODITAT: A menys de 3 hores amb avió de les principals capitals Europees. A només 20 minuts amb cotxe de l'Aeroport de Mallorca.
 •   INSTAL·LACIONS ESPORTIVES i INFRAESTRUCTURES: El municipi de Calvià compta amb més de 30 instal·lacions esportives de primer nivell. Campos de futbol, pista d'atletisme, piscines cobertes, camps de golf, pistes de tenis, ports esportius, senderes marcades, passejos, una finca pública rural, etc. i un llarg etcètera.
 •   +300 DIES DE SOL A L'ANY: Un clima espectacular que permet practicar esport durant tot l'any. Més de 300 dies de sol a l'any i temperatures agradables
 •   ESDEVENIMENTS INTERNACIONALS DE REFERÈNCIA com Challenge Peguera Mallorca, Galatzó Trail o Half Marathon Magaluf.

Més informació sobre el destí en: https://visitcalvia.org/

¡¡ Advertencia Para Consultas a Elitechip !!
Elitechip no revisa constantemente las conversaciones de Facebook. Si tienes alguna duda o consulta respecto de la competición u otro tema, por favor utiliza el Formulario de Contacto así te podremos atender en el menor tiempo posible.
Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net