XII Duatló Fira de Sa Mel de Llubí 2021

Competition Data

 • Date: 14/11/2021
 • Duatlón
 • Mallorca
 • Location: Plaça de l'esglesia
 • City: LLubi
 • Time: 10:30
 • Registered:
 • Limit: 13/11/2021 20:00
 • Fee:
  16 €
  14 € *
  * Precio con chip amarillo
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Route:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Download diploma of participation

Federation

Esta competición se rige por las normas de la Federación:

Federación de Triatlón (FETRIB) / (FETRI)

The athletes who participate in this competition and are not federated for 2021, will have to pay an extra fee of 5.00 &euro for a day licence.

More competitions

Other competitions that may be of interest:

XII Duatló Fira de Sa Mel de Llubí 2021

Competition Data

El dia 14 de novembre de 2021, a les 10:30 h es donarà la sortida de la XII Duatló Popular Fira de Sa Mel de Llubí. La prova es oberta a qualsevol persona major de 16 anys que accepti el present reglament. Aquesta prova està organitzada per la Penya Blaugrana de Llubí.

XII Duatló Fira de Sa Mel de Llubí

Data, hora, lloc i característiques:

Art 1. El dia 14 de novembre de 2021, a les 10:30 h es donarà la sortida de la XII Duatló Popular Fira de Sa Mel de Llubí. La prova es oberta a qualsevol persona major de 16 anys que accepti el present reglament. Aquesta prova està organitzada per la Penya Blaugrana de Llubí

Art 2. La duatló tindrà sortida i arribada a la Plaça de l’església de Llubí, i tot el circuit es desenvoluparà dintre del terme municipal de Llubí.

Art 3. La duatló constarà dels següents segments:

 •  Cursa pedestre de 5 km sobre un circuit urbà de aproximadament 1 km sobre el que es faran 5 voltes.
 •  Cursa de BTT de 13 km sobre circuit mixt asfalt-terra de aproximadament 4,350 km sobre el que es faran 3 voltes.
 •  Cursa pedestre de 3 km sobre un circuit urbà de aproximadament 1 km sobre el que es faran 3 voltes.


Categories i premis:

Art 4. Les categories de participació seran les següents:

 •  Individual Absoluta femení: dones majors de 16 anys
 •  Individual Absoluta masculí: homes majors de 16 anys
 •  Individual M-40 femení : dones entre 40 i 49 anys ambdós inclosos.
 •  Individual M-40 masculí: homes entre 40 i 49 anys ambdós inclosos.
 •  Individual M-50 femení: dones a partir de 50 anys.
 •  Individual M-50 masculí: homes a partir de 50 anys.
 •  Combinat femení: equip compost per 2 dones majors de 16 anys, una de les quals durà a terme la cursa pedestre i l’altre durà a terme la cursa BTT.
 •  Combinat masculí: equip compost per 2 homes majors de 16 anys, un dels quals durà a terme la cursa pedestre i l’altre durà a terme la cursa BTT.
 •  Combinat mixt: equip compost per 1 dona i 1 home, majors de 16 anys; un dels membres durà a terme la cursa pedestre i l’altre durà a terme la cursa BTT.

*Cada categoria està condicionada a que hi hagi com a mínim 3 participants. En cas contrari, s’inclouran els participants a la categoria immediatament inferior per edat.

Art 5. L’organització podrà demanar el DNI a qualsevol participant per verificar la seva edat i identitat.

Art 6. Els premis per categoria seran els següents:
- Lot de productes d’alimentació a:

 •  3 primers absoluta femenina i masculina.
 •  3 primers M-40 i M-50 masculina.
 •  3 primeres M-40 i M-50 femenina.
 •  3 primeres combinat femení.
 •  3 primers combinat masculí.
 •  3 primers combinat mixt.
 •  Primera local femenina.
 •  Primer local masculí.
 •  Primer equip local femení.
 •  Primer equip local masculí.
 •  Primer equip local mixt.

S’entendrà com a classificat/da local aquell/a participant amb residència legal a Llubí. En el cas dels equips, els 2 membres de l’equip han de ser residents legals a Llubí.

Els trofeus no seran acumulables entre categories.
- Premi especial de 250 € al participant de categoria individual masculina i femenina que aconsegueixi batre el record de la prova, actualment fixat en 56:53 a categoria masculina i 1:01:57 a categoria femenina .
- Regal per a tots els participants/tes, que inclou roba commemorativa i altres elements.

Cronometratge i control esportiu de la prova:

Art 7. El cronometratge de la prova es farà mitjançant el sistema de xip (elitechip). El dorsal i el xip es recolliran a la zona de sortida el mateix dia de la prova fins a trenta minuts abans del començament.
No es podrà participar sense xip. El dorsal haurà de ser visible durant tota la prova. A cada participant o equip, se’ls entregaran dos dorsals: un anirà fixat a la bicicleta i l’altre es portarà a sobre durant la cursa pedestre. El xip és únic per participant o equip.
Es imprescindible retornar els xips en lloguer per la duatló un cop s’ha finalitzat la prova. El no retorn del xip, implicarà la desqualificació automàtica del participant o equip.

Art 8. La prova serà controlada per l’organització i jutges federatius de la FETRIB. Repartits per tot el circuit hi haurà controladors dels
participants. L’organització podrà desqualificar a qualsevol participant que cometi irregularitats o que tengui un comportament antiesportiu.

Seguretat:

Art 9. La seguretat del circuit serà controlada per la policia local i agrupació de protecció civil de Llubí, així com pels membres de la pròpia organització.

Art 10. Es disposarà de metge de carrera i de 2 ambulàncies d’emergència per a l’assistència dels participants.

Art 11. Serà obligatori portar casc de seguretat per a la prova de bicicleta BTT. Sense casc no es podrà prendre part a la sortida de la prova.

Art 12. Es disposarà d’una pòlissa d’assegurança de responsabilitat civil per a les incidències que poguessin succeir durant la prova. No serà responsabilitat de l’organització les incidències provocades per malalties o patologies prèvies, negligència, comportament
imprudent, o accidents durant els desplaçaments previs o posteriors de la duatló.

Art 13.La prova serà homologada per la Federació de Triatló i per tant, l’assegurança d’accident cobrirà a tots els participants amb fitxa federativa vàlida. Els participants sense fitxa federativa hauran de contractar l’assegurança obligatòria d’accidents. No es podrà participar sense l’assegurança obligatòria.

Art 14. Mesures especials COVID-19:
- Els participants amb la inscripció es comprometen a no acudir a la prova en el cas de presentar símptomes compatibles amb la COVID-19 o havent estat contacte estret amb un cas positiu en els 10 dies immediats anteriors a la cursa, independentment de que no hagin de guardar quarantena segons els criteris legals actualment existents. Es pressuposa el compliment de les quarantenes legalment establertes pels casos positius o pels contactes estrets quan correspongui.
- L’ús de la mascareta serà obligatori a la zona de boxes a excepció de les fases de transició. Per tant, en tot moment s’haurà de portar la mascareta dins boxes abans de l’inici de la cursa i a la finalització de la mateixa per cada participant. A la zona d’espera de relleus, serà obligatori portar la mascareta en tot moment. A la zona de sortida, serà obligatori portar la mascareta fins el moment en que es doni la sortida. A la zona d’avituallament, els participants hauran d’intentar mantenir la distància de seguretat si no porten la mascareta.

Avituallament:

Art 15. A la zona de meta es disposarà d’avituallament, tant a la finalització de la prova com durant la mateixa pels participants que estiguin competint.

Vestidors, dutxes i guarda-robes:

Art 16. L’organització no pot garantir la disponibilitat de vestidors ni dutxes donades les restriccions sanitàries. No obstant, en funció de la situació y normes legalment vigents a la data de la cursa, es podrà modificar aquest punt i s’informarà prèviament als participants.

Art 17. Es disposarà de servei de guarda-robes a la zona de meta.

Inscripcions:

Art 18. Les inscripcions tendran el següent preu:

 • Categoria individual: 14€ + 2€ per lloguer de xip.
 • Categoria combinada: 24€ + 2€ per lloguer de xip.
 • Participants no federats FETRIB: 5€ assegurança obligatòria d’accidents.


Art 19. Les inscripcions es podran fer a www.elitechip.net fins el divendres 12 de novembre. Únicament els esportistes amb fitxa federativa de la FETRIB en vigor, també podran fer la inscripció a zona de sortida fins 1 hora abans del començament de la duatló (tancament rigorós de la inscripció a les 9:30h; no s’acceptaran inscripcions a partir d’aquesta hora).

Art 20. Per motius de seguretat i de logística de la prova, es fixa un nombre màxim de participants. S’acceptarà la participació màxima de fins a 120 inscripcions, entre categoria individual i per equips (màxim 30 equips). Es tancarà la inscripció a partir d’aquest número de participants.

Art 21. Els esportistes menors d’edat de 16 i 17 anys que vulguin realitzar la inscripció, hauran de fer entrega del document d’autorització per part de pare/mare o tutors legals. L’autorització haurà d’esser entregada en el moment de retirada de dorsal. Sense l’autorització, no es podrà participar.

Art 22. La inscripció a la prova implica l’acceptació per part dels participants del present reglament i la renúncia a la reclamació contra els organitzadors, col.laboradors, patrocinadors i els seus respectius representants legals, derivats dels danys que es poguessin derivar de la seva participació a la duatló.

Art 23. En tot el no contemplat en el present reglament, l’organització i àrbitres de la FETRIB, tendran la facultat decidir.

Warning Elitechip Queries!
Elitechip is not constantly checking Facebook conversations. If you have any questions or queries regarding the competition or other issue, please use the Contact Form so we can reply you in the shortest possible time.
Publicidad
© Elitechip, 2008-2021, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net