I MOBICURSA 2020

Competition Data

 • Date: 16/09/2020
 • Otros
 • Mallorca
 • Time: 00:00
 • End Date: 18/09/2020
 • Registered:
 • Start Reg.: 07/09/2020 00:01
 • Limit: 20/09/2020 23:59
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Route:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Download diploma of participation

More competitions

Other competitions that may be of interest:
18/12/2022 | Ibiza

I MOBICURSA 2020

Competition Data

Amb motiu de la setmana europea de Mobilitat, el Departament de Mobilitat i Infraestructures del Consell de Mallorca organitza la primera mobicursa a la qual poden participar tota persona que vagi a la feina amb mitjans de transport alternatius. Enguany, el missatge de la setmana de Mobilitat promou una mobilitat d’emissions netes.
Sorteig a tots els inscrits i que publiquin en els seus resultats
Hi haurà un sorteig de una bici, un patinet, entre altres regals, entre totes les persones que publiquin o penjin un foto a la fitxa de la Mobicursa. Es molt fàcil, sols tens que apuntar-te, pujar el track, o publicar un foto. Mes avall s'explica com fer-ho.

  MOBICURSA “VES A LA FEINA AMB MOBILITAT ALTERNATIVA” 2020

Amb motiu de la setmana europea de Mobilitat, el Departament de Mobilitat i Infraestructures del Consell de Mallorca organitza la primera mobicursa a la qual poden participar tota persona que vagi a la feina amb mitjans de transport alternatius.

Enguany, el missatge de la setmana de Mobilitat promou una mobilitat d’emissions netes.

L’objectiu d’aquest cursa és aconseguir reduir les emissions contaminants mentre anam a la feina.

REGLAMENT:

DIA: del 16 al 18 de setembre de 2020.

LLOC: recorregut des de casa fins el lloc de feina i tornada sempre adaptant-se a els límits permesos pel COVID-19

HORA: L’horari serà al moment de sortida que pugui fer cadascú en funció dels horaris de feina de cada participant.

ORGANITZA: Departament de Mobilitat i Infraestructures del Consell de Mallorca

FORMAT: el recorregut es podrà fer en el format que millor s’adapti als participants:

 •        Caminant
 •        Corrent
 •        Amb bicicleta (inclou l’electrica)
 •        Patinet (inclou l’elèctric)

 CATEGORIES: A partir de 16 anys

 RECORREGUT: el recorregut és el que es fa per anar al lloc de feina i tornada

 INSCRIPCIONS: www.elitechip.net

 •        No hi ha límits d’inscripció
 •        El termini d’inscripcions serà del 7 al 15 de setembre a les 20.00 hores.

 PREU: Activitat gratuïta

 DORSALS DE LA CURSA: Elitechip enviarà per email el dorsal per participar a la cursa, on tindras que posar el teu número de dorsal, També te podras descarregar a través de la APP el dorsal ja personalitzat.

 DIPLOMA DE PARTICIPACIÓ: Elitechip posarà per descarregar un diploma de participació en acabar la cursa a tots els participants, aquests diplome nomes es podrà descarregar mitjançant la APP.

SEGUIMENT: El seguiment de la cursa es farà a través de les xarxes socials del Consell de Mallorca.

Per poder participar a la mobicursa, serà necessari que els i les participants descarreguin i es registrin a l’ APP ELITECHIP. Per poder veure el funcionament podeu revisar els següents videos.

Descarregar la APP, en les diferents plataforma de Google Play o APPStore, cercar per Elitechip e instal·lar.

- Video promocional - Click Aquí 
- Crear nou usuari - Click Aquí 
- Veure competicions o events - Click Aquí 
- Fer inscripció a una competició o event: Click Aquí  

- Accions del perfil d'usuari - Click Aquí 
- Com revisar la teva inscripció o descarregar el teu dorsal - Click Aquí 

  

 Un cop realitzat el recorregut, la persona podrà pujar a la APP el seu track, juntament amb una fotografia on aparegui amb el dorsal de la cursa al seu usuari de l’aplicació, els recorreguts es poden pujar en diferents formats.

- Mitjançant l'aplicacio STRAVA, on es poden importar les activitats realitzades

- Mitjançant els arxius GPX o TCX, que es poden exportar dels dispositius Garmin, Polar, Suunto, etc

- Mitjançant Wikiloc, on pots crear una ruta amb el teu mobil, pots crear un arxiu i pujar aquest a la APP de Elitechip

- De forma manual, podras dibuixar un recorregut a un mapa, e introduir el temps i la distància, i quedara registrat.

* IMPORTANT - El recorreguts es dibuixen a un mapa tipus Google maps, si per seguretat no es vols mostrar les ubicacions, es podrà elegir la funció de utilitzar un mapa blanc on unicament es visualitzara detalls genèrics del mapa.

Les fotos i tracks solaments es poden pujar amb la APP, si ets menor d'edat el track s'ha de enviar a web@elitechip.net i les fotos les te que publicar un adult al mur etiquetant la persona que faci la prova (aquesta funció estará disponible en breu).

 

DECLARACIÓ DE RESPONSABILITAT:
Els participants es consideren aptes, tant física com psicològicament per a prendre part en la carrera, i es fan totalment responsables de qualsevol mal tant de físic, moral o material que puguin sofrir durant la carrera, exonerant de tota responsabilitat a l'organització de l'esdeveniment.

Els participants accepten i reconeixen el reglament de la I MobiCursa organitzada per el departament de Mobilitat del Consell Insular de Mallorca:

Que existeix la possibilitat de sofrir un accident esportiu inherent a la pràctica de esportiva, assumint personalment la responsabilitat del mateix en cas de sofrir-ne un, excloent a l'organització de qualsevol responsabilitat derivada d'aquests accidents i de qualsevol mal físic o material

Atès el format de l'esdeveniment, les persones participants no estaran cobertes per una assegurança específica d’accidents, ni per una assegurança de responsabilitat civil, per a qualsevol incident que es produeixi en la activitat de desplaçament a la feina, condició indispensable per participar a l'esdeveniment.

Els participants es consideren aptes, tant física com psicològicament per a prendre part en la Mobicursa, i es fan totalment responsables de qualsevol mal tant de físic, moral o material que puguin sofrir durant la carrera, exonerant de tota responsabilitat a l’organització de l’esdeveniment.

Que les persones que participen a la prova ho fan voluntàriament sota la seva pròpia responsabilitat i eximeixen a l'organitzacio que, per motius de salut, poguessin derivar-se de la seva participació en aquesta carrera, assumint personalment el risc inherent per a la salut que suposa l'esforç físic requerit per a la participació en aquesta prova.

Així mateix, i d'acord amb els interessos esportius, de promoció, distribució i explotació de la I Mobicursa, mitjançant qualsevol dispositiu (Internet,APP, publicitat, etc.), els inscrits cedeixen, sense límit temporal, de manera expressa a l'organització el dret a reproduir el nom i cognoms, el lloc obtingut en les classificacions o llistes i la pròpia del participant, la marca esportiva, o track publicat i la seva imatge (reproducció de fotografies Tracks, publicació de llistes classificatoris, etc.)

Warning Elitechip Queries!
Elitechip is not constantly checking Facebook conversations. If you have any questions or queries regarding the competition or other issue, please use the Contact Form so we can reply you in the shortest possible time.
Publicidad
© Elitechip, 2008-2022, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net