Cursa des de casa de Caimari-Lloseta Xtrem'20 2020

Detalle del Evento

  • Date: 02/05/2020
  • Otros
  • Mallorca
  • Time: 08:00
  • Registered:
  • Start Reg.: 23/04/2020 09:00
  • Limit: 02/05/2020 08:00

More competitions

Other competitions that may be of interest:

Cursa des de casa de Caimari-Lloseta Xtrem'20 2020

Detalle del Evento

 

Com ja sabeu enguany el club no organitza la cursa Caimari-Lloseta xtrem'20 per motius que tots sabem.  Hem sabut mitjançant Llorenç Guardiola, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Lloseta, que hi ha families que ho están passant molt malament econòmicament , i com a club creim que en aquests moments tan durs és quan ens toca donar una mà.

 

El club ha pensat fer un parell de cosetes per poder ajudar. Una d'elles és la cursa desde casa de Caimari-lloseta xtrem'20, on esperam que vos apunteu tots i en faceu ressò per les xarxes socials. L'altra acció que podem dur a terme seria una ajuda econòmica als menjadors socials dels tres ajuntaments on e club organitza curses que són Lloseta,Mancor i Caimari(Selva) i per Suport Mutu LLoseta.

Així, aquest proper dissabte 25 d'abril  es podria fer una recollida de menjar o productes d'higiene personal de primera necessitat conjuntament amb l'Associació Sa Capsaneta. Tots els que estigueu interessats podeu enviar  per privat missatge al club mitjançant Facebook o Instagram) informant de la direcció per fer la recollida i hi passarem dissabte demati.

 

 

Moltissimes gràciess !!!

Esper que tots estigueu bé!!

Ja queda poquet!!!

 

Una abraçada a tots.

Warning Elitechip Queries!
Elitechip is not constantly checking Facebook conversations. If you have any questions or queries regarding the competition or other issue, please use the Contact Form so we can reply you in the shortest possible time.
Publicidad
© Elitechip, 2008-2020, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net