Elitechip » Competiciones » III Trail Gabellina 2018

III Trail Gabellina 2018

Detalle de la Competición

 • Fecha: 12/10/2018
 • Lugar: Plaça dels Pins, Cala Ratjada, Mallorca
 • Hora: 10:00
 • En: Mallorca
 • Tipo: TrailRunning
 • Inscritos:
 • Inicio Insc.: 12/09/2018 12:00
 • Límite: 11/10/2018 23:00
 • Derechos:
  15.00 €
  3.00 € *
  * Alquiler de chip blanco.

Federación

Esta competición se rige por las normas de la Federación:

Federacio Atletisme Illes Balears

Ediciones Anteriores

Más Competiciones

Otras competiciones que pueden ser de tu interés:
27/10/2019 | Mallorca

III TRAIL GABELLINA

Comunicat de l'organitzador per motius dels aiguats a Sant Llorenç i Arta:

SUSPENSIÓN CARRERA.

Desde la organización de la Trail Gabellina, en vista de la tragedia de esta noche, dada la situación actual con gente todavía desaparecida y varios fallecidos (entre ellos, lamentablemente, Rafael Gili, padre de Biel Gili -Presidente de la Fed. Atletisme de les IIBB) y encontrándose Policia y Protecció Civil hasta arriba por el estado de carreteras, daños personales, desperfectos materiales, etc., ha decidido suspender la carrera prevista para pasado mañana, viernes día 12.
A ello añadir que conjuntamente con Xarxa Natura i Ajuntament de Capdepera se ha coincidido en que la lluvia torrencial de anoche ha dejado el recorrido de la carrera en un estado delicado y que puede resultar incluso peligroso para l@s participantes.

Dicho lo anterior, no podemos sino sumarnos al dolor de las familias, mostrándoles nuestro mas sincero pésame y, asimismo, agradecer profundamente a todo el personal de emergencias la labor que realizan.
También mostrar nuestra solidaridad con nuestros vecinos de Sant Llorenç y Artà, aquí estam pel que necessiteu.

Lamentamos las molestias que la suspensión de la carrera pueda causar a l@s participantes. En todo caso, trataremos con Xarxa Natura la obtención de nuevo permiso y buscar una nueva posible fecha si se puede.
A través de elitechip lo gestionaremos todo e informaremos enseguida que haya novedades al respecto.

Son días para estar unidos mas que nunca y para sumar, por poco que sea.

Una aferrada a tothom.

 

 

CAMPIONAT DE BALEARS DE TRAIL

Federació d'Atletisme de les Illes Balears

 

Organitza: El Servei Municipal d'Esports de l'Ajuntament de Capdepera conjuntament amb el club local Athletic Club Capdepera, organitza la “III TRAIL GABELLINA”.

Lloc: El recorregut, d'uns 15 km en total, evoluciona pels camins de les muntanyes de Cala Agulla i Cala Mesquida, amb sortida i arriba a la plaça dels pins, Cala Ratjada.

Data i horari: Divendres 12 d'octubre a les  10h. Concentració i recollida de dorsals a partir de les 8.30h a la plaça dels pins, Cala Ratjada.

Desnivell: +550 m

Distància aproximada: 15 km.

Condicions dels/les participants: Podrà participar en la cursa qualsevol persona que ho desitgi, estigui o no federada. És obligatori ser major d'edat el dia de la cursa, en cas contrari s'haurà de portar una autorització del pare, mare o tutor.  Ateses les especials condicions d'aquesta cursa, es recomana als/les participants utilitzar el material més apropiat pel desenvolupament de la mateixa (calçat de muntanya, roba tècnica, motxila hidratació, etc.).

De la mateixa manera s'aconsella als/les participants tenir experiència en proves de fons i Muntanya.

Inscripcions:       Les inscripcions es realitzaràn a través de la plana web www.elitechip.net.

Nombre màxim de participants: 250.

NO S'AMPLIARÀN PLAÇES! Aquest és el màxim que està autoritzat.

L'import de la inscripció serà:

 • De l'1 al 100 inscrit 15 €
 • Del 101 al 250 inscrit 19 €

Obertura d'inscripcions: dimecres 12 de setembre a partir de les 12 h.

Tancament d'inscripcions: La data límit per a la inscripció serà el dijous 11 d'octubre a les 23 h. Totes les inscripcions hauràn de ser amb anterioritat i NO el mateix dia de la prova.

Cronometratge de la cursa: La cursa serà cronometrada per 'ELITECHIP' i serà indispensable portar un xip de cronometratge. Si no es disposa de xip, es posa a disposició dels/les participants un servei de lloguer amb un preu addicional de 3 €.

Premis i categories: Hi haurà premis pels/per les tres primers/es classificat/des de la general i pels/per les guanyadors/res de les diferents categories, que no seràn acumulables:

 • Absoluta homes i dones.
 • Juniors dones i homes: per a participants entre 18 i 20 anys.
 • Promeses dones i homes: per a participants entre 21 i 23 anys.
 • Sèniors dones i homes: per a participants entre 24 i 39 anys.
 • Veteranes dones i homes: per a participants entre 40 i 49 anys.
 • Màster 50: dones i homes: per a participants entre 50 i 59 anys.
 • Màster 60: dones i homes: per a participants de més de 60 anys.
 • Local: dones i homes residents al municipi de Capdepera.

* El guanyador i la guanyadora absoluts aniràn al I Campionat d'Espanya de Trail PER Federacions Autonòmiques que està previst, salvo error, cel.lebrar a Murcia el pròxim 24 de març de 2019.

Programa:

Diumenge 7 d'octubre: sortida de reconeixement del circuit. Estau tots i totes convidats. A les 8:30 hrs. a la plaça dels pins de Cala Ratjada.

Divendres 12 d'octubre:

 • 8.30 h a 9.45 h: Entrega de dorsals i xips a la plaça dels Pins (sortida).
10 h: Sortida de la cursa.
 • 12.15h: Hora final de la prova.
 • 12:30h: Cerimònia d'entrega de premis i sorteig de regals entre tots/es els/les participants

  Desenvolupament: La prova es desenvoluparà sota l'observació dels tècnics d'esports de l'ajuntament de Capdepera, el personal del club col·laborador, policia local i protecció Civil, així com el Jutjes de la Federació que faràn complir el reglament.

  Limitacions: Els/Les participant/s han de dur el dorsal ben visible durant tota la cursa i seguir l'itinerari marcat sense sortir-se'n del mateix (no es permeten les dreceres). Hi haurà sols un punt d'avituallament líquid i fruita al KM 10.

  Es recomana portar motxilla d'hidratació.

  No es permetrà treure cap tipus d'aliment fora de la zona d'avituallament. L'organització no es fa responsable dels accidents o danys que puguin rebre o produïr els/les participants, encara que s'intentaran evitar.

  Hi haurà un grup de tancament de cursa que realitzarà el recorregut caminant a bon ritme. Es veuràn obligats a deixar la cursa tots/es aquells/es participants que siguin superats per aquest grup de tancament.

  L'organització es reserva el dret de modificar el recorregut o suspendre la cursa si les condicions meteorològiques així ho aconsellen.

  Els/Les participants seguiràn les instruccions que els siguin donades per l'organització, estant obligats/des a retirar-se si qualque responsable de la prova així els ho indica.

  Serveis:

  Hi haurà guardaroba i dutxes (poliesportiu de Capdepera).

  Més informació:

  Servei Municipal d'Esports: 971588197

  Athletic Club Capdepera: acdcapdepera@gmail.com Facebook: @1Trailgabellina

   

 • ¡¡ Advertencia Para Consultas a Elitechip !!
  Elitechip no revisa constantemente las conversaciones de Facebook. Si tienes alguna duda o consulta respecto de la competición u otro tema, por favor utiliza el Formulario de Contacto así te podremos atender en el menor tiempo posible.
  Publicidad
  Síguenos en... Síguenos en...
  Siempre estarás con
  nosotros Tolo!
  © Elitechip, 2008-2019, Todos los derechos reservados
  Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net