III Trail Gabellina 2018

Competition Data

 • Date: 12/10/2018
 • TrailRunning
 • Mallorca
 • City: Plaça dels Pins, Cala Ratjada
 • Time: 10:00
 • Registered:
 • Start Reg.: 12/09/2018 12:00
 • Limit: 11/10/2018 23:00
 • Fee:
  18 €
  15 € *
  * Precio con chip amarillo

Federation

Esta competición se rige por las normas de la Federación:

Federacio Atletisme Illes Balears

Previous Events

More competitions

Other competitions that may be of interest:

III Trail Gabellina 2018

Competition Data

III TRAIL GABELLINA

Comunicat de l'organitzador per motius dels aiguats a Sant Llorenç i Arta:

SUSPENSIÓN CARRERA.

Desde la organización de la Trail Gabellina, en vista de la tragedia de esta noche, dada la situación actual con gente todavía desaparecida y varios fallecidos (entre ellos, lamentablemente, Rafael Gili, padre de Biel Gili -Presidente de la Fed. Atletisme de les IIBB) y encontrándose Policia y Protecció Civil hasta arriba por el estado de carreteras, daños personales, desperfectos materiales, etc., ha decidido suspender la carrera prevista para pasado mañana, viernes día 12.
A ello añadir que conjuntamente con Xarxa Natura i Ajuntament de Capdepera se ha coincidido en que la lluvia torrencial de anoche ha dejado el recorrido de la carrera en un estado delicado y que puede resultar incluso peligroso para l@s participantes.

Dicho lo anterior, no podemos sino sumarnos al dolor de las familias, mostrándoles nuestro mas sincero pésame y, asimismo, agradecer profundamente a todo el personal de emergencias la labor que realizan.
También mostrar nuestra solidaridad con nuestros vecinos de Sant Llorenç y Artà, aquí estam pel que necessiteu.

Lamentamos las molestias que la suspensión de la carrera pueda causar a l@s participantes. En todo caso, trataremos con Xarxa Natura la obtención de nuevo permiso y buscar una nueva posible fecha si se puede.
A través de elitechip lo gestionaremos todo e informaremos enseguida que haya novedades al respecto.

Son días para estar unidos mas que nunca y para sumar, por poco que sea.

Una aferrada a tothom.

 

 

CAMPIONAT DE BALEARS DE TRAIL

Federació d'Atletisme de les Illes Balears

 

Organitza: El Servei Municipal d'Esports de l'Ajuntament de Capdepera conjuntament amb el club local Athletic Club Capdepera, organitza la “III TRAIL GABELLINA”.

Lloc: El recorregut, d'uns 15 km en total, evoluciona pels camins de les muntanyes de Cala Agulla i Cala Mesquida, amb sortida i arriba a la plaça dels pins, Cala Ratjada.

Data i horari: Divendres 12 d'octubre a les  10h. Concentració i recollida de dorsals a partir de les 8.30h a la plaça dels pins, Cala Ratjada.

Desnivell: +550 m

Distància aproximada: 15 km.

Condicions dels/les participants: Podrà participar en la cursa qualsevol persona que ho desitgi, estigui o no federada. És obligatori ser major d'edat el dia de la cursa, en cas contrari s'haurà de portar una autorització del pare, mare o tutor.  Ateses les especials condicions d'aquesta cursa, es recomana als/les participants utilitzar el material més apropiat pel desenvolupament de la mateixa (calçat de muntanya, roba tècnica, motxila hidratació, etc.).

De la mateixa manera s'aconsella als/les participants tenir experiència en proves de fons i Muntanya.

Inscripcions:       Les inscripcions es realitzaràn a través de la plana web www.elitechip.net.

Nombre màxim de participants: 250.

NO S'AMPLIARÀN PLAÇES! Aquest és el màxim que està autoritzat.

L'import de la inscripció serà:

 • De l'1 al 100 inscrit 15 €
 • Del 101 al 250 inscrit 19 €

Obertura d'inscripcions: dimecres 12 de setembre a partir de les 12 h.

Tancament d'inscripcions: La data límit per a la inscripció serà el dijous 11 d'octubre a les 23 h. Totes les inscripcions hauràn de ser amb anterioritat i NO el mateix dia de la prova.

Cronometratge de la cursa: La cursa serà cronometrada per 'ELITECHIP' i serà indispensable portar un xip de cronometratge. Si no es disposa de xip, es posa a disposició dels/les participants un servei de lloguer amb un preu addicional de 3 €.

Premis i categories: Hi haurà premis pels/per les tres primers/es classificat/des de la general i pels/per les guanyadors/res de les diferents categories, que no seràn acumulables:

 • Absoluta homes i dones.
 • Juniors dones i homes: per a participants entre 18 i 20 anys.
 • Promeses dones i homes: per a participants entre 21 i 23 anys.
 • Sèniors dones i homes: per a participants entre 24 i 39 anys.
 • Veteranes dones i homes: per a participants entre 40 i 49 anys.
 • Màster 50: dones i homes: per a participants entre 50 i 59 anys.
 • Màster 60: dones i homes: per a participants de més de 60 anys.
 • Local: dones i homes residents al municipi de Capdepera.

* El guanyador i la guanyadora absoluts aniràn al I Campionat d'Espanya de Trail PER Federacions Autonòmiques que està previst, salvo error, cel.lebrar a Murcia el pròxim 24 de març de 2019.

Programa:

Diumenge 7 d'octubre: sortida de reconeixement del circuit. Estau tots i totes convidats. A les 8:30 hrs. a la plaça dels pins de Cala Ratjada.

Divendres 12 d'octubre:

 • 8.30 h a 9.45 h: Entrega de dorsals i xips a la plaça dels Pins (sortida).
10 h: Sortida de la cursa.
 • 12.15h: Hora final de la prova.
 • 12:30h: Cerimònia d'entrega de premis i sorteig de regals entre tots/es els/les participants

  Desenvolupament: La prova es desenvoluparà sota l'observació dels tècnics d'esports de l'ajuntament de Capdepera, el personal del club col·laborador, policia local i protecció Civil, així com el Jutjes de la Federació que faràn complir el reglament.

  Limitacions: Els/Les participant/s han de dur el dorsal ben visible durant tota la cursa i seguir l'itinerari marcat sense sortir-se'n del mateix (no es permeten les dreceres). Hi haurà sols un punt d'avituallament líquid i fruita al KM 10.

  Es recomana portar motxilla d'hidratació.

  No es permetrà treure cap tipus d'aliment fora de la zona d'avituallament. L'organització no es fa responsable dels accidents o danys que puguin rebre o produïr els/les participants, encara que s'intentaran evitar.

  Hi haurà un grup de tancament de cursa que realitzarà el recorregut caminant a bon ritme. Es veuràn obligats a deixar la cursa tots/es aquells/es participants que siguin superats per aquest grup de tancament.

  L'organització es reserva el dret de modificar el recorregut o suspendre la cursa si les condicions meteorològiques així ho aconsellen.

  Els/Les participants seguiràn les instruccions que els siguin donades per l'organització, estant obligats/des a retirar-se si qualque responsable de la prova així els ho indica.

  Serveis:

  Hi haurà guardaroba i dutxes (poliesportiu de Capdepera).

  Més informació:

  Servei Municipal d'Esports: 971588197

  Athletic Club Capdepera: acdcapdepera@gmail.com Facebook: @1Trailgabellina

   

 • Warning Elitechip Queries!
  Elitechip is not constantly checking Facebook conversations. If you have any questions or queries regarding the competition or other issue, please use the Contact Form so we can reply you in the shortest possible time.
  Publicidad
  © Elitechip, 2008-2020, All rights reserved
  Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net