Lloseta Xtrem 2018

Competition Data

 • Date: 04/03/2018
 • Cursa per Muntanya
 • Copa Balear de Curses de Muntanya 2018 2018  
 • Mallorca
 • City: LLoseta
 • Time: 08:00
 • Registered:
 • Start Reg.: 20/02/2018 20:00
 • Limit: 02/03/2018 20:00
 • Fee:
  33 €
  30 € *
  * Precio con chip amarillo
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Route:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Download diploma of participation

Previous Events

Lloseta Xtrem 2017
12/03/2017

More competitions

Other competitions that may be of interest:
30/06/2024 | Ibiza
06/07/2024 | Mallorca

Lloseta Xtrem 2018

Competition Data

Lloseta Xtrem 2018

30Km

04/03/2018

CURSA PER MUNTANYA LLOSETA XTREM 2018  

CAMPIONAT DE COPA BALEAR DE CXM 2018

Club Esports l'Altura

 

Arriba un altre any LLOSETA XTREM, la segona prova de la Copa Balear de curses per muntanya i la primera del calendari de llarga distància. A més, enguany tenim l'honor de ser el Campionat de Copa Balear de CxM, pel que estem molt il·lusionats. Com sabeu, i a pesar de les dificultats, anam cercant un itinerari de muntanya que no sigui decebedor per a ningú, per als que els hi agrada córrer a gran velocitat com per als qui els hi agraden els terrenys durs i complicats. Des d'Esports l'Altura estem molt orgullosos de la feina que hem preparat. A gaudir i gas!

 

Horari:

 

07.00 h Concentració, entrega de dorsals, revisió Llicències i servei de guarda-roba.

07.45 h Control dorsal, número gels i entrada a cambra de sortida.

08.00 h Inici prova.(Av. Coco, davant bar l’Altura de Lloseta)

16.00 h Tancament de la cursa (davant bar l’Altura de Lloseta)

14.00 h Entrega de Trofeus.

 

SORTIDA NEUTRALITZADA DES DE L’AV. DEL COCÓ (DAVANT BAR L’ALTURA)   FINS L’ESTACIÓ D’AIGUA D’EMAYA

 

Avituallaments:

Als avituallaments NO ES DONARAN TASSONS i es servirà aigua, “cola”, beguda isotònica,   fruita (taronges, pomes i plàtans) i aliment sòlid rics amb hidrats de carboni i sals mineral (fruits secs, galetes i/o xocolata)

 

1r. Líquid a Tossals Verds (km 5)

2n. Líquid i sòlid Font   des Noguer (km 11)

3r. Líquid  devora Font des Prat (km 17)

4t. Líquid i sòlid Tossals Verds (km 20)

5è. Líquid  (km 25)

6è. Líquid i sòlid a la Plaça de l’Ajuntament  de Mancor de la Vall (km 31)

7è: Líquid i sòlid a meta (km 35,5)

 

      A tots els avituallaments trobareu capses amb els residus separats; envasos (per als gels, papers de barretes, etc), orgànic (restes de fruita, menjar i barretes) i rebuig (mocadors, etc). Es prega la vostra col·laboració.

 

Recorregut:

      El detall del recorregut no es pot fer públic per mor de les diferents propietats privades que travessa l’itinerari. No obstant vos adjuntem el perfil de la prova perquè pugueu tenir en detall les característiques de la cursa.

 

 

Advertiment:

L'organització informa que la competició passa per terrenys de titularitat privada. Consegüentment l'accés a les finques es troba restringida als participants i als membres de l'organització.

 

Pla de seguretat:

Es coordinarà una estratègia de seguretat entre Protecció Civil, voluntaris i direcció de cursa. Hi haurà farmacioles bàsiques als avituallaments del recorregut i a l'arribada. Aquestes farmacioles no contendran cap tipus de medicament. Es situa una ambulància al Refugi de Tossals Verds i l'altre a meta. Es procurarà establir una xarxa de comunicacions entre els diferents punts de control o avituallament mitjançant telefonia mòbil i/o emissores de ràdio.

En cas d'accident i la necessitat d'intervenció de l'112 serà la direcció de cursa, coordinada amb els caps de Protecció Civil, qui sol·licitarà el servei i mantindrà informat al Servei d'emergències.

La direcció de cursa disposarà d'equip de tancament de cursa (granera), el qual anirà tancant la mateixa, arreplegant els controls i avituallaments i informant de les incidències que vagi observant.

 

Meteorologia:

En cas d'alerta taronja, l'organització avisarà als participants i ells decidiran la seva participació, sense l'anul·lació de la prova. En aquest cas, els participants hauran de portar equipament adequat i com a mínim una jaqueta impermeable amb caputxa que suporti les condicions adverses en muntanya (10.000 schmerber), malla llarga o pirates amb mitjons llargs, guants i manta tèrmica, podent prohibir la sortida a qui no en porti. Si l'organització ho troba adient s'efectuarà una modificació del recorregut per evitar els trams de més risc, podent haver-hi modificacions en les disposicions i nombre d'avituallaments. Si l'alerta és vermella la cursa quedarà suspesa.

 

Categories i trofeus per als 3 primers homes i dones de cada categoria:

 

-       Absoluta      

-       Sub 23      

-       Sènior

-       Veterans

-       Masters-50

-       Masters-55

-       Masters -60

-       Premi especial Strava a la pujada més ràpida al cim de Tossals Verds des de es Coll d’es Coloms. *

-       Locals

 

*Per a poder participar-hi cal tenir un dispositiu gps i compte Strava sincronitzada una vegada finalitzada la prova. Es donaran més detalls al Facebook de l’organització.

 

Els premis no seran acumulatius. S’entendrà per locals les corredores i corredors empadronats a la localitat de Lloseta el dia de la cursa. En cas de no cobrir la totalitat de trofeus, comptaran com a locals les corredores i corredors associats al club i que no acumulin altres trofeus.

 

 

Inscripció

Les inscripcions es faran mitjançant aquesta plataforma.

-Dilluns dia 19 de febrer, a les 20 h s’obriran inscripcions pels corredors/corredores que hagin finalitzat la Copa de TCM-2017.

-Dimarts, dia 20 de febrer, a les 20 h s’obriran inscripcions per la resta de corredors/ corredores federats.

El preu dels drets de participació serà de 30 € per corredora/corredor. Hi haurà fulls de reclamacions a l’arribada.

 

 

NOMÉS ES PODRAN INSCRIURE I PARTICIPAR CORREDORES I CORREDORS FEDERATS EN LA CATEGORIA AUT2 I B DE LA FBME, ANÀLOGA REGIONAL O FDME.

 

Serveis:

-       Guardarroba

-       Banys públics

-       Dutxes al Poliesportiu de Lloseta

Dinar de cloenda per als participants. Acompanyants i familiars 3€ . Per tal de reduir al màxim els residus es pregra que dugueu els vostres coberts i estovalles.

 

 

REGLAMENT DE LA CURSA LLOSETA XTREM 2018

 

Condicions:

 

Els participants corren baix la seva responsabilitat. Portaran el calçat i vestimenta adequats.

 

El participant, amb la inscripció, manifesta trobar-se amb bona forma física i mental per córrer aquesta cursa i assumeix el risc que comporta aquesta prova esportiva.

 

En cas de retirada s'haurà d'avisar al primer punt de control que es trobi, indicant dorsal i nom.

 

L'organització no es farà responsable del mal que puguin rebre o provocar els participants.

 

Entenen que no podrà participar cap corredora/corredor que no tingui la llicència federativa en vigor i l'assegurança que l'acompanya.

 

El tram de camí asfaltat no romandrà tancat al tràfic rodat. Els participants estan obligats a complir les normes de seguretat viària, circulant per l'esquerra, fent-se responsables de quantes infraccions poguessin cometre i en cap cas tenen preferència sobre el tràfic rodat.

 

Els participants, pel fet d'inscriure's lliurement i voluntàriament, declaren conèixer i acceptar el present reglament.

 

Els participants declaren conèixer el reglament de la Copa Balear de curses per muntanya de la Federació Balear de Muntanya i Escalada.

 

En cas de dubte o sorgir alguna situació no recollida al present Reglament, predominarà la decisió del Jurat de competició.

 

El participant declara lliurament i fora coacció el present:

"Declaro tenir la salut i preparació adequades per participar en la cursa per muntanya LLOSETA XTREM 2018

.

Eximeixo de tota responsabilitat a l'organització i patrocinadors de qualsevol accident o lesió que pogués patir pel camí o durant la prova esportiva, renunciant a qualsevol acció legal en contra de les institucions abans esmentades.

 

Autoritzo a l'organització a fer ús de fotografies i vídeos en els quals aparegui, a publicar en qualsevol mitjà de comunicació i/o Internet, aquestes i/o el nom en classificacions sense esperar cap compensació per aquest concepte".

 

Consciència ecològica:

 

L'itinerari de la cursa transcorre per un paratge natural d'elevat valor ecològic. Per tal motiu s'han de seguir pautes de comportament respectuós habitual en espais protegits:

 

No sortir del camí marcat.

No deixar cap tipus de residus.

No provocar molèsties a la fauna.

No agafar plantes ni flors.

No fer sorolls innecessaris.

 

Durant aquests dies trobareu informació molt actualitzada de tot el que comporta a la competició a la pàgina de Facebook

https://www.facebook.com/perelluisgaraumairata/?ref=aymt_homepage_panel

 

 

 

Promotor: Federació Balear de Muntanyisme i Escalada (FBME)

 

Organitza: Ajuntament de Lloseta i Club Esports l'Altura

 

Col·laboren: Ajuntament d’Escorca, Ajuntament d’Alaró, Ajuntament de Mancor de la Vall, Ajuntament de Selva i Protecció Civil,

Warning Elitechip Queries!
Elitechip is not constantly checking Facebook conversations. If you have any questions or queries regarding the competition or other issue, please use the Contact Form so we can reply you in the shortest possible time.
Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net