V Brutatló Andratx 2016

Competition Data

 • Date: 18/06/2016
 • Otros
 • Mallorca
 • City: Andratx
 • Time: 18:00
 • Registered:
 • Start Reg.: 15/05/2016 10:00
 • Limit: 17/06/2016 15:00
 • Organiza: Club Atletisme Andratx
 • Fee: (Price structure)
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Route:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Download diploma of participation

More competitions

Other competitions that may be of interest:
14/07/2024 | Formentera

V Brutatló Andratx 2016

Competition Data

www.brutatloandratx.blogspot.com

V Brutatló Andratx 

18 de Juny de 2016

El Brutatló és una carrera d’obstacles de totes les naturaleses. És una carrera per equips, 4 persones per equip. Els participants hauran de conèixer i acceptar íntegrament aquest reglament.

El Brutatló és una carrera oberta a partir de 14 anys.

La distància de la prova serà de 6 km. aprox. Dues voltes al circuit.

La carrera tindrà la seva sortida i arribada en els limítrofs del Palau municipal d'esports d'Andratx el 18 de juny a les 18.00 hores per als equips amb dorsals de l'1 al 87 i a les 18.15 hores aproximadament per als equips amb dorsals del 88 al 175.

IMPORTANT, PLACES LIMITADES (175 equips)

El preu per equip és de 40 euros i un poc de menjar o material d'higiene per Càritas Andratx (anirem informant per Facebook de les necessitats més prioritàries). Aquest s’haurà de lliurar en el moment de recollir els dorsals. A partir del 10 de juny la inscripció pujarà a 50 euros per equip.

El termini d’inscripció serà des del 15 de maig de 2016 a les 10.00 AM, a la recepció del Palau municipal i per www.elitechip.net, fins al 17 de juny inclòs a les 15 hores.

IMPORTANT. En cap concepte se li lliurarà el dorsal a un menor d’edat sense l’autorització paterna o d’un tutor signada (aquest document estarà penjat a la pàgina de l'esdeveniment a www.elitechip.net).

Es podrà demanar documents identificatius, DNI o similar per motius de seguretat.

Tots els equips tenen l’obligació d’anar disfressats.

Es drets d'inscripció inclouen: la participació en la carrera, samarreta tècnica, avituallament, refrigeri , menjar postbrutatló i accés als diferents premis.

Part de la inscripció serà destinada a l’Associació Balear de l’esclerosi múltiple (ABDEM) i a Càritas Andratx.

Inscripcions físiques al Palau municipal d'esports d'Andratx només per equips locals.

Inscripcions per Internet (a partir del 15 d’abril a les 10.00 AM) a www.elitechip.net. Cada equip haurà d’emplenar correctament totes les seves dades personals, ja que aquests seran acarades per l’organització. Si hi hagués alguna incidència en aquesta inscripció, es podria no deixar participar a aquest equip.

NOVETAT!! Aquest any es reservaran 50 places per equips del municipi d'Andratx que hauran d'apuntar-se directament a la recepció del Palau d'esports d'Andratx des del dia 15 de maig fins al 31 de maig. A partir de l'1 de juny si hi ha places restants, aquestes es trauran de nou per www.elitechip.net

Obtindran premi:

 •  Els 10 equips amb millor disfressa
 •  La comparsa més nombrosa, per això es tindrà en compte els equips que s'inscriguin amb el mateix nom seguit d'un número a partir de l'1.
 •  La resta de premis es sortejaran entre tots els equips participants i els grups de voluntaris.

La recollida de dorsals es realitzarà la setmana abans de la carrera a partir de les 10.00 hores a la recepció del Palau municipal d’esports d'Andratx fins mitja hora abans de l’inici de la mateixa. Recordeu dur el material per CARITAS.

 Hi haurà servei de dutxes i àrea d’esbarjo infantil.

 La carrera es tancarà al cap de dues hores i mitja després del seu inici.

El preu per al menjar postbrutatló pels no participants serà de 3 €. Es podran comprar els tiquets a la recepció del Palau d’esports d’Andratx fins a final d’existències.

Warning Elitechip Queries!
Elitechip is not constantly checking Facebook conversations. If you have any questions or queries regarding the competition or other issue, please use the Contact Form so we can reply you in the shortest possible time.
Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net