Publicidad
Elitechip » Competiciones » Marxa Cicloturista Solidària 2015

Marxa Cicloturista Solidària 2015

Detalle de la Competición

 • Fecha: 12/12/2015
 • Lugar: Sencelles, Mallorca
 • Hora: 09:30
 • En: Mallorca
 • Tipo: Cicloturista
 • Inscritos:
 • Límite: 10/12/2015 20:00
 • Derechos:
  15.00 €
  * Alquiler de chip blanco.

Más Competiciones

Otras competiciones que pueden ser de tu interés:
11/03/2018 | Menorca
23/09/2018 | Mallorca
 

MARXA CICLOTURISTA SOLIDÀRIA A FAVOR DE “YES WITH CANCER”

Reglament:

La Penya Ciclista Sencelles organitza la Marxa Cicloturista Solidària a Sencelles amb l'autorització de la Federació de Ciclisme Balear i el reglament següent:

 1. La Marxa Cicloturista Solidària tindrà la sortida oficial dia 12 de desembre DE 2015 a les 9,30h al poliesportiu de Sencelles. El recorregut de la cicloturistada serà d'uns 70 km i la finalització està prevista devers de les 12,30 h també, al poliesportiu de Sencelles.
 2. La Marxa estarà oberta a la participació de qualsevol cicloturista major de 14 anys. El caràcter de la marxa és NO COMPETITIU amb l'objectiu principal de gaudir de l'esport ciclista.
 3. El preu d'inscripció és de 15 euros, inclou: dret a participació i berenar a la cloenda.
 4. L'organització obliga l'ús de casc protector.
 5. El recorregut oficial estarà controlat per la Guàrdia Civil de Trànsit, Policia local, Protecció Civil i personal de l'organització. Tot i això, és obligació dels participants respectar les normes de circulació en tot moment. Els participants són considerats en excursió personal, i seran considerats responsables de totes les infraccions que puguin cometre.
 6. Els cicloturistes que no realitzin el recorregut oficial i/o no circulin entre el cotxe d'INICI DE PROVA ESPORTIVA i el cotxe de FINAL DE PROVA ESPORTIVA es consideren fora de marxa.
 7. L'organització no es fa responsable de cap accident ni incident del que pugui ser causa o víctima les persones participants, com tampoc es fa solidari de les despeses o deutes contrets pels cicloturistes durant la marxa, ni de la pèrdua o malbé que puguin sofrir les bicicletes o qualsevol altre equipament.
 8. Tots els participants estan obligats a complir les indicacions de l'organització, que per tal de facilitar el control de la marxa realitzarà els reagrupaments que consideri necessaris.
 9. L'organització disposarà durant tot el recorregut de l'assistència mèdica necessària, ambulàncies, i vehicle granera.
 10. El fet d'inscriure's a aquesta cicloturistada implica la total acceptació del reglament i la renúncia de tots els drets contra els organitzadors, patrocinadors i col·laboradors derivats dels possibles mals que es puguin ocasionar durant la Marxa.
 11. Si les inclemències climatològiques impedeixen el desenvolupament normal de la Marxa, just es farà el berenar que prèviament s’haurà preparat per a tots els participants.

Documentos

cartell_marxa_2015.pdf 5 Mb.
51 seg. (ADSL 1Mb).
Reglament_MARXA_CICLO.pdf 13 Kb.
0 seg. (ADSL 1Mb).
Rutometre_Yes_with_ca.pdf 10 Kb.
0 seg. (ADSL 1Mb).
¡¡ Advertencia Para Consultas a Elitechip !!
Elitechip no revisa constantemente las conversaciones de Facebook. Si tienes alguna duda o consulta respecto de la competición u otro tema, por favor utiliza el Formulario de Contacto así te podremos atender en el menor tiempo posible.
Publicidad
Síguenos en... Síguenos en...
Siempre estarás con
nosotros Tolo!
© Elitechip, 2008-2018, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net