ElitechipCompetitionsII Cursa Popular Tots amb Obert 2016

II Cursa Popular Tots amb Obert 2016

Competition Data

 • Date: 22/10/2016
 • Running
 • Mallorca
 • City: Palma de Mallorca
 • Time: 11:30
 • Registered:
 • Fee:
  10 €
  7 € *
  * Precio con chip amarillo

Federation

Esta competición se rige por las normas de la Federación:

Federacio Atletisme Illes Balears/RFEA 2017

The athletes who participate in this competition and are not federated for 2019, will have to pay an extra fee of 2.00 &euro for a day licence.

Previous Events

Tots amb OBERT 2015
24/10/2015

More competitions

Other competitions that may be of interest:

II Cursa Popular Tots amb Obert 2016

Competition Data

II CURSA POPULAR I SOLIDARIA ‘TOTS AMB OBERT’

Son Parera – Ciutat Jardí – Es Carnatge

A benefici de l’associació espiral, entitat social d’atenció a infància, joventut i família.

OBERT – programa d’atenció a infància i família és un projecte socioeducatiu per a famílies en situació de risc d’exclusió i per a famílies amb necessitats de conciliació de la vida laboral i familiar mitjançant un servei d’oci i ludoteca i un servei de suport a l’estudi. El 2015, es van atendre prop de 200 infants.

Data, horari i lloc.

Dissabte 22 d’octubre, al Parc de Son Parera, La Gruta, Palma. La sortida i l’arribada es farà des del Parc de Son Parera.

Les curses de les categories de la modalitat infantil seran entre les 11’30h i les 12’30h, aproximadament. La cursa de les categories de la modalitat absoluta surten a les 12’30h. A les 14h es tancarà la cursa.

Modalitats i distàncies

 Categoria

Edat

Distància, aproximada

Horari aprox.

Infantil

Iniciació

Fins a 3 anys

200m acompanyats d’adult

11’30h

Cursa I

4 i 5 anys

400m

11’40h

Cursa II

6 i 7 anys

600m

11’50h

Cursa III

De 8 a 10 anys

800m

12h

Cursa IV

Dels 11 als 13 anys

1.000 m

12’10h

Cursa V

14 i 15 anys

1.200 m

12’20h

Popular

Femenina 4k

A partir de 16 anys

4’700km

12’30h

Masculina 4k

A partir de 16 anys

4km

12’30h

Femenina 8k

A partir de 16 anys

8m

12’30h

Masculina 8k

A partir de 16 anys

7’900km

12’30h

 

La modalitat infantil fa el seu itinerari íntegrament dins el parc de Son Parera.

La modalitat popular, a les dues distàncies, te la sortida al Carrer Golf de Cadis i l’arribada dins el Parc de Son Parera. La majoria de l’itinerari és de doble sentit i circula per dins del carril bici. En cas contrari està senyalitzat i controlat per membres de l’organització.

Prèvia autorització dels pares, mares tutors legals, es poden inscriure menors de 16 anys a les categories absolutes.

Itineraris

 • Itinerari 4k. Son Parera – Ciutat Jardí - Passeig Cala Gamba – Ciutat Jardí - Parc Son Parera. El canvi de sentit és a l’alçada de l’Hospital St. Joan de Déu.

Per veure l'itinerari de la cursa pitjar aquí.

 • - Itinerari 8k. Son Parera – Ciutat Jardí - Passeig Cala Gamba - Es Carnatge – CN Cala Gamba – Ciutat Jardí – Parc Son Parera. El canvi de sentit és al final de es Carnatge, abans de sortir al carrer del Congre.

Per veure l'itinerari de la cursa pitjar aquí.

Premis i obsequis

Els primers 150 inscrits en categories absolutes i el primers 100 inscrits en categories menors rebran l'obsequí d'una camiseta técnica.

Modalitat infantil. Tots els participants a les modalitats infantils rebran medalla.

Modalitat Absoluta. Els premis consistiran en una panera de productes provinents de l’economia local i social (comerços de la barriada, centres especials d’ocupació, comerç just, entitats socials, , ...). Rebran premis els 3 primers classificats de cada categoria.

Inscripcions, cost i recollida de dorsals

Modalitats infantil. Plana web www.elitechip.net, i entre les 11h i les 11’30h del mateix dia de la cursa. Quota inscripció, 2€.

Modalitats populars. Plana web www.elitechip.net, i fins les 12h del mateix dia de la cursa. Quota inscripció: 7€. Afegir 3€ en cas de llogar el xip. No federats, +2€ per assegurança d’accidents.

Dorsals. Amb la inscripció s’assignarà un número de dorsal, que serà únic i personal. Una mateixa persona sols pot participar a una sola categoria, independentment de la modalitat.

El nombre màxim de participants a la categoria absoluta serà de 200 persones. Es tancaran inscripcions un cop superada aquesta quantitat.

Dorsal solidari

Amb un donatiu d’2€, rebreu el vostre dorsal solidari encara que no prengueu part de les curses: així també col·laborareu amb "Tots amb Obert".

Avituallaments

Hi haurà un únic punt d’avituallament situat al Passeig de Cala Gamba, a l’alçada de l’Hospital de Sant Joan de Déu. Hi haurà aigua mineral.

Serveis als participants.

Servei de guarda-roba, activitats per infants i de sensibilització. Punt d’informació sobre activitats i programes d’Espiral.

En arribar al Parc de Son Parera, hi haurà beguda i berenar de dolç i salat. A les 14h hi haurà dinar de fideuada solidària. Es poden reserva tiquets a la secretaria d’espiral i el mateix dia de la cursa fins que s’acabin.

Cronometratge i control

La cursa serà cronometrada per Elitechip. El xip és obligatori per participar-hi. En cas que es llogui el xip, s’ha de tornar una vegada acabada la cursa.

Seguretat

La seguretat del circuit serà controlada per la Policia Local de Palma i pels membres de l’organització de la cursa.

La cursa disposarà de servei d’ambulància i de metge.

Tots els atletes participants estan coberts per una pòlissa d’assegurança d’accidents i una de responsabilitat civil per a qualsevol incident que es produeixi durant la prova i mai no provocat per patiment o malaltia latent o patologies prèvies, imprudència, negligència o danys produïts en els desplaçaments al lloc de la carrera o d’aquesta al domicili del participant.

Amb la inscripció, la persona reconeix que està apte físicament i en òptimes condicions per a participar en aquesta cursa. Si es produeix una lesió durant la cursa, l’únic responsable és el mateix corredor i serà baix el seu propi risc.

Altres normes

Drets d’imatge: Tots els participants autoritzen a l’organització de la Cursa Popular que la seva imatge pugui aparèixer en fotografies corresponents a l’activitat amb la possibilitat de ser publicades en diaris, revistes, internet, etc.

La participació a la prova implica l’acceptació per part dels participants del present reglament i la renúncia a la reclamació contra els organitzadors, col·laboradors, patrocinadors i els seus respectius representants legals, derivats dels danys que es poguessin derivar de la seva participació a la cursa.

El control d’arribada es tancarà a les 13’30h, 60 minuts després d’haver donat la sortida. Les reclamacions s’hauran de fer dins els 15 minuts següents a l’arribada de l’últim participant.

El desconeixement del reglament no n’eximeix el compliment.

L´organització es reserva el dret de modificar els punts del reglament en cas de necessitat.

Warning Elitechip Queries!
Elitechip is not constantly checking Facebook conversations. If you have any questions or queries regarding the competition or other issue, please use the Contact Form so we can reply you in the shortest possible time.
Publicidad
© Elitechip, 2008-2019, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net