Elitechip » Competiciones » Nits de la Lluna Plena 2015

Nits de la Lluna Plena 2015

Detalle de la Competición

  • Fecha: 03/08/2015
  • Hora: 21:00
  • Tipo: Running
  • Inscritos:
  • Derechos:
    10.00 €
    *  

Ediciones Anteriores

Más Competiciones

Otras competiciones que pueden ser de tu interés:
23/02/2019 | Sala Multifuncional des Mercadal
16/06/2019 | Mallorca

 

CURSA NITS DE LLUNA PLENA-SANT LLUÍS:  (by runnering) 3 de Agost 2015

Places Limitades a 1100 participants !!! 

A partir de les 18:00 h Inscripcions presencials a la Plaça de sa Creu!!

10Km ( ó 5 km ) per gaudir i compartir experiències amb gent com tu. Es una cursa oberta per a tots els esportistes no cronometrada i recorregut  senyalitzat, tant els que caminen com els que corren, farán alguna aturade per intentar aconseguir arribar tots junts a l’arribada. Recorregut espectacular per camins de asfalt i terra, pasant també per la vora de la mar iluminada per la lluna plena.

Horari: 21.00 h. Inici de la cursa corrent i caminant (Cursa no cronometrada i recorregut  senyalitzat).Sortida i arribada al Plá de Sa Creu (ajuntament) de Sant Lluís. Material recomanable: calçat trail/Running, beguda, frontal, bastons pels caminadors. Roba transpirable i còmoda.(la camiseta de la cursa)

Regalarém un val de compra per a la botiga Base Deportes Benito de Maó, diversos regals, sortetjos de material tecnic i avituallaments al km 2,5, 5 i a l'arribada.

El dorsal-tatoo que se entregará amb la inscripció, servirá (el numero) per als sortetjos que farem a les 23h aproximadament.  Només si el portes et podem garantir l'avituallament i el sorteig dels nostres col·laboradors.

La inscripció anticipada i la corresponent aportació la pots fer a través de la web www.elitechip.net o las botigues de Base deportes Benito del Carrer San Esteban de Maó.(Pots recollir la bossa (camiseta, dorsal, vales etc) a partir del 27 de Julíol, a la botiga base: Deportes Benito del C/San Esteban de Maó, fins dia 3 de Agost al migdia.

També se podrán inscriuré 1 hora i mitja abans de la sortida al Pla de sa Creu (+1 € mes), peró es recomana fer-hó anticipadament

(Límit d'edat: Solament es podran inscriure nens a partir dels nascuts l´any 2005  acompanyats per un adult i a partir dels nascuts al 2002, lliure inscripció sense dret a camiseta.) Els menors de 10 anys podrán fer part del recorregut (5km o menys) acompanyats per els seus pares o tutors caminant i baix la seva responsabilitat. Limitat a 1000 Places

Camiseta técnica per als inscrits lluna plena, amb la inscripció anticipada ja es pot elegir la talla.(no garantím la talla per inscripcións al darrer moment,  o els darrers días antes de la prova)

Dorsal tatoo lluna plena tipo triatleta

Les dues curses estaran controlades perquè tot surti be gràcies a l’equip del cecome CCE. Sant Lluís, Biosport Menorca, policía municipal, protecció civil i voluntarís de Sant Lluís, com també la guardia civil.

Serveis que oferirem i que ajudarán a que la cursa sigui entre tots un èxit:

Serveis de guarda roba i lavabos a la sortida i arribada

Serveis de duchas i vestuarís al poliesportiu municipal Ses canaletes, Servei de policia municipal i protecció civil, Servei d’ambulàncies i metge

Sortetjos i regals

Musica en viu i dj, barbacoa a preus populars,servei de bar i alguna sorpresa

Focs artificials, durant el recorregut servei d’avituallaments durant el recorregut de begudes, i de begudes, barretes i varís productes solits a l’arribada.

Stands botiga Assessorament i guies de Runnering Team i Cecome CCe Sant Lluís atletisme

La prova compta amb les corresponents autoritzacións federativas i administrativas

La prova compta amb les assegurançes pertinents, així com seguro de accidents i resp.civil

La organització de la prova no es fa responsable de aquellas persones que no seguesquín les indicacións dels organitzadors o tenguin un comportament inadecuat amb la resta de persones i medi ambient

El circuit transcorre per carrils bici, camins rurals de terra i asfalt i un petit  tram de carretera secundaria

A les interseccións o posibles punts conflictius hi haura personal de la organització, la cursa no estará tancada al transit totalment, peró si bona part en tot el recorregut, per lu que hi haurá de extremar les precaucións, baix la responsabilitat de cada atleta o participant

Per a mes informació no dubteu en posar-te en contacte a: richysintes@gmail.com ,  www.deportesbenito.com  , pons@base.net  o a aquesta web.

 NO ES CONFIRMARÀ CAP PLAÇA SI NO S’HA EFECTUAT EL PAGAMENT DELS 10€

Documentos

Info_Cursa_nit_de_la_.pdf 93 Kb.
1 seg. (ADSL 1Mb).
Mapa.pdf 162 Kb.
2 seg. (ADSL 1Mb).
Circuit_volta_curta_L.pdf 204 Kb.
2 seg. (ADSL 1Mb).
¡¡ Advertencia Para Consultas a Elitechip !!
Elitechip no revisa constantemente las conversaciones de Facebook. Si tienes alguna duda o consulta respecto de la competición u otro tema, por favor utiliza el Formulario de Contacto así te podremos atender en el menor tiempo posible.
Publicidad
Síguenos en... Síguenos en...
Siempre estarás con
nosotros Tolo!
© Elitechip, 2008-2019, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net