News

S'acaba l'any, quina Sant Silvestre faràs?

Mallorca, Menorca i Eivissa es preparen per acabar l'any corrent

28/12/2022

Ja teniu el cap al 2023? O encara teniu moltes feines a fer abans de que s'acabi l'any?

Nosaltres estam entre una i l'altra, ja que aquests dies estan plens de curses Sant Silvestre. L'origen d'aquesta tradició de córrer el darrer dia de l'any ve d'un periodista brasiler, Cásper Líbero, que fa quasi cent anys va veure que per París corrien amb torxes i va dur aquesta tradició al seu país i poc a poc va anar agafant força i cada any pujant de nivell fins fer-la internacional.

Per aquest 2022, començam demà mateix amb la X Sant Silvestre Nocturna d'Alaior, on hi haurà curses per totes les edats i un final de festa amb DJ!!! A córrer i ballar s'ha dit!!!

Per dissabte tenim unes quantes i fins i tot hi ha possibilitat de fer "doblete" a l'illa de Mallorca.

A Menorca començarem ben prestet amb la nova Sant Silvestre de Maó Illa de Menorca, on tots i totes són benvinguts per participar i passar un bon matí d'atletisme.

A Mallorca la més matinera serà la de Son Servera, que té curses per infants, caminada i cursa d'adults amb un circuit de 6 voltes on segur que el públic s'animarà a la festa solidària que tenen preparada els nostres amics del CA Son Servera!

A la tarda, a Eivissa tendrà lloc un any més i ja van 40 la Pujada a la Catedral, tota una festa a partir de les 16.30 h, on dona gust veure a la gent córrer disfressada i pujant cadascú al seu ritme i ja hi ha més de 500 inscrits/es!!

A Can Picafort es durà a terme la novena edició d'una Sant Silvestre que dona molts bons premis tant a guanyadors/es com als millors disfressats/des, i un circuit amb molt bones vistes ben a prop de la mar.

A Alcúdia, es disputaran dues proves, una amb recorregut curt i una més llarga, on sempre els atletes locals i de la zona ho donen tot per poder acabar l'any de la millor forma possible. És la darrera que hem obert i ja té quasi 200 inscrits!

A Inca es duran la terme la 38 edició de la seva Sant Silvestre, on cada any hi participen centenars de corredors/es i que també té la Mini Sant Silvestre, i enguany tot a benefici de la Fundación de Enfermedades Priónicas.

Al municipi de Calvià, més concretament a la pista d'atletisme de Magaluf, es durà a terme la que de moment és la que té més inscrits/es, més 1.000 hi ha ja entre Kids i adults! I a més està d'aniversari (10 anys)! Dues curses plenes de color, disfresses i molt bon nivell atlètic!!!

Ja saps quina serà la teva??? Només et demanam que no ho deixis per darrera hora i facis ara mateix la teva inscripció!!! Bones Sant Silvestres a tothom i molt bon any 2023!!!! Ens veiem a les curses!!! #posatelxip

Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net