Noticias

Pallicer i Boulfoul, tramuntana dels 10KM de Fornells

Els dos corredors s’imposen per davant de Pons i Holguin, i de Moreno i Carreras, respectivament

09/04/2022

El Camí de Tramuntana es va transformar, de nou, en un recorregut de 10KM que es va omplir aquest dissabte de colors amb motiu de la Mitja Marató de Fornells, on els noms propis van ser Ayyoub Boulfoul i Maria Pallicer, els guanyadors amb tot el mèrit. L’esdeveniment, que compta amb el patrocini de la Fundació Foment del Turisme de Menorca i de l’Ajuntament des Mercadal, ha canviat aquest any el seu format amb motiu de les obres de la zona del Passeig Marítim, que només han permès córrer els 10KM.

Pallicer va mostrar, una vegada més, que hi ha poques dones que puguin córrer al seu ritme, imposant-se amb un crono de 37:09 per davant de Tònia Pons, amb 40:52, i de Katty Holguin (42:05). La ferrerienca no va veure perillar en cap moment la seva victòria, acabant en novena posició absoluta.

En homes, al tret de sortida es va rompre la cursa en favor de Joan Moreno, Adrián Rodríguez i Ayyoub Boulfoul. Als 5KM Moreno i Boulfoul es van quedar sols i es van disputar la victòria als metres finals en favor del segon, que va guanyar amb un temps de 35:07, mentre que Moreno va acabar amb 35:15, en una gran mostra d’entrega i sacrifici. Jonathan Carreras va ser l’encarregat de tancar el podi amb 35:48.

La cursa, organitzada per Elitechip i pensada en el seu format més inclusiu i amb participació de dos representants del Club Vidalba, i dos participants amb una cadira adaptada especialment per córrer, es va tancar amb la corresponent entrega de trofeus que van fer la gerent de la Fundació Foment del Turisme de Menorca, Elena Costa, i els regidors des Mercadal, Lali Garriga i Javier Periáñez.

Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net