Notícies

La Mitja Marató de Fornells passa a 10KM i omple els camins i carrers de Fornells

El Camí de Tramuntana acollirà la multitudinària sortida que acabarà al Passeig Marítim de Fornells

05/04/2022

La novena edició de la Mitja Marató de Fornells, que es disputarà aquest dissabte, es transformarà circumstancialment en una cursa de 10KM degut a les obres que hi ha a les zones per les que habitualment passa el recorregut de la mitja a Fornells. Així i tot, les ganes de mantenir una cita important al calendari de proves esportives de Menorca, ha fet que els organitzadors apostin per mantenir el repte dels 10.000 metres pel Camí de Tramuntana, Ses Salines i el Passeig Marítim de Fornells. L’esdeveniment compta amb el patrocini de la Fundació Foment del Turisme de Menorca i la col·laboració de l’Ajuntament des Mercadal.

 

La Mitja s’ha presentat aquest dimarts a Fornells amb la presència de la gerent de la Fundació Foment del Turisme de Menorca, Elena Costa, i del regidor d’Esports de l’Ajuntament des Mercadal, Javier Periáñez, a més del gerent d’Elitechip, Guiem Bosch.

 

“Aquesta prova forma part del calendari que col·loca Menorca com a illa de l’Esport, com a destí turístic esportiu en un lloc com Fornells de tanta importància gastronòmica i que lliga molt bé amb la responsabilitat de Menorca de presidir el projecte de Regions Gastronòmiques Europees”, valora Elena Costa.

 

Javier Periáñez es mostra “molt satisfet d’obrir i oferir una vegada més Fornells com a escenari d’un esdeveniment esportiu que esperem que tothom pugui gaudir al màxim”.

 

Per la seva part, Guiem Bosch creu que “tot i que no es podia disputar els 21KM amb un recorregut que fos capaç de mantenir el nivell de bellesa del tram dels darrers anys, vam decidir mantenir la data i la trobada amb un 10KM que permetrà també gaudir de la singularitat dels paisatges de la zona”, a més d’agrair el suport a la Fundació Foment del Turisme, així com de l’Ajuntament des Mercadal i dels patrocinadors.

 

La cursa començarà a les 17.30, dissabte, al Camí de Tramuntana, on es donarà la sortida dels 10KM cap a Fornells. Abans, l’organització que corre a càrrec d’Elitechip, ofereix la possibilitat de traslladar a tots els participants des de Fornells, al punt de sortida.

 

La Mitja Marató de Fornells, reconvertida aquest any en 10KM, suposa una oportunitat excepcional per visitar l’illa de Menorca a l’inici de la primavera, oferint una imatge verda, natural i sense massificacions, el que permet gaudir-la amb els 5 sentits, complementant l’experiència esportiva amb les gastronòmiques amb productes de proximitat, culturals i paisatgística. A més, amb motiu d’aquesta edició, la prova coincideix amb la presidència de Menorca del projecte de Regions Gastronòmiques.

Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net