News

Azara García i Pau Capell, grans protagonistes de la Formentera All Round Trail HG

L'illa acull aquest cap de setmana la carrera amb tres distàncies, 72KM, 42KM i 21KM i amb el campió del circuit mundial i la corredora HG com a aspirants a la victòria

13/05/2021

Azara García i Pau Capell, grans protagonistes de la Formentera All Round Trail HG

L'illa acull aquest cap de setmana la carrera amb tres distàncies, 72KM, 42KM i 21KM i amb el campió del circuit mundial i la corredora HG com a aspirants a la victòria

 

La màgica illa de Formentera s'omplirà aquest cap de setmana de corredors i corredores per a viure una nova edició de la Formentera All Round Trail HG, que compta amb el patrocini del Consell de Formentera, la Agència d'Estratègia de Turisme dels Illes Balears, la marca de roba esportiva Sport HG i AML Sport. Tres seran les distàncies que es viuran entre el dissabte i el diumenge en el perímetre de la menor de les Pitiüsses, en un esdeveniment en el qual el campió del circuit mundial de Trail Running, Pau Capell, serà el gran protagonista juntament amb la campiona nacional Azara García, corredora de l'equip Sport HG AML.

L'esdeveniment s'ha presentat aquest dijous en la seu del Consell Insular de Formentera i ha comptat amb la presència de la presidenta, Alejandra Ferrer, de la vicepresidenta Ana Juan, del tècnic d'Esports del Consell, Xavi Enguix, el Brand manager de Sport HG, Jordi Rodríguez, el representant de Elitechip, Francesc Martín, el fundador de la Formentera All Round Trail, Pere Serra, i els corredors Pau Capell i Azara García.

La carrera començarà aquest divendres amb l'arribada dels primers participants que tindran la recollida de dorsals en la zona de la Savina. La carrera arrencarà oficialment el dissabte, a les 9 quan es doni simultàniament la sortida dels 72KM i dels 42KM des de la Savina i És Arenals respectivament. El diumenge, a les 9 hores tindrà lloc la sortida dels 21KM.

Pau Capell participarà en la carrera dels 42 quilòmetres mentre que Azara García es postula com una de les favorites per al triomf absolut en els 72 quilòmetres que donen la volta a l'impressionant paradís de Formentera seguint un recorregut per la costa.

La carrera compta amb un estricte protocol de mesures anti COVID19 dissenyat per Elitechip, organitzador de l'esdeveniment, per a garantir la seguretat dels participants que inclou, entre altres mesures, les sortides escalonades en diferents grups, així com l'obligació de portar màscara fins al moment de la sortida.

Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net