Notícies

ULTRAMAN MALLORCA 515 NON STOP SOLIDARI

04/01/2021

ULTRAMAN MALLORCA 515 NON STOP SOLIDARIEls propers dies 20 i 21 de març, Bernat Xavier Xamena Vidal, trompetista i triatleta amateur, realitzarà una prova especialment dura i exigent a benefici de l’entitat “Mallorca Sense Fam”. El repte consisteix en fer un triatló d’ultra distància, prova esportiva que es coneix com a ULTRAMAN. Aquest té un recorregut de 515 km i està dividit en tres segments: 10km de nedar, 420 de bicicleta i, per acabar, una doble marató, 85km de carrera a peu. Normalment aquestes proves d’ultra distància es realitzen durant tres dies, però en aquest cas, en Bernat ho farà en una sola etapa que començarà dissabte dia 20 de març a les 7h del matí i està previst que acabi aproximadament 30 hores més tard, devers les 13h del diumenge, dia 21 de març.

En Bernat va néixer a Porreres l’any 1976. És trompetista de la Banda Municipal de Palma i triatleta aficionat. Forma part del Club Velos Porreres. Està casat i té una filla. La seva vida és una història de voluntat, esforç i superació personal tant en relació a la seva professió: la música, com en la seva passió: l’esport


Va començar a fer esport pel simple fet de perdre pes, ja que de més jove tenia obesitat. Anys més tard, quan estava al millor moment en la seva carrera com a trompetista, va començar a patir un trastorn psicoemocional, en aquell moment molt desconegut, anomenat distonia focal d’embocadura que l’impedia exercir la seva feina com a trompetista professional. Durant aquest període va augmentar la seva activitat esportiva ja que en aquell moment perdre pes ja no era l’únic objectiu, sinó que l’esport també l’ajudava a poder dormir els vespres, encara que fos de cansament. Després d’anys de molta lluita i esforç, l’esport el va ajudar a tornar a la música i també a la vida, fins el punt de guanyar la segona edició de l’Ultra Mallorca Man (2018) i classificar-se per a participar al Campionat del Món d’Ironman a Hawaii (2019).El periodista i productor Joan Martí Mir, molt interessat en donar a conèixer aquesta història de vida, va recollir-la en un documental anomenat “Bocca Chiusa, història d’un silenci” que es va estrenar el passat mes de juliol dins el marc de l’Atlàntida Film Fest. Aquest documental és candidat a nou nominacions als Premis Goya de 2021.

En aquesta ocasió, impulsat per les ganes d’ajudar a les persones que més ho necessiten i molt sensibilitzat per la complicada situació derivada de la crisi per la Covid-19 i les conseqüències econòmiques i socials que afecten a les nostres illes, ens presenta un gran repte personal de caire solidari, realitzant en format “NON STOP” la distància ULTRA MAN, amb l’objectiu de recaptar aliments i doblers a benefici de l’entitat “Mallorca Sense Fam”.

El recorregut s'iniciarà a Portocolom dissabte dia 20 de març a les 7:00h del matí, a on es desenvoluparà el segment de natació. A continuació, es seguirà amb el segment de bicicleta, realitzant 420km al voltant de l’illa de Mallorca. I per acabar, la carrera a peu, una doble marató que sortirà de Portocolom fins arribar a Porreres, poble natal d’en Bernat. Just abans de finalitzar el repte, a falta de 10km de carrera a peu, passant pel poble de Campos, es realitzarà un petit homenatge en memòria del jove esportista campaner i amic d’en Bernat, en Bartomeu Cifre.

Durant el recorregut, els membres de l’equip que l’acompanyaran portaran una balisa GPS que l’ubicarà en temps real. A través de la plataforma on-line d’Elitechip, es podrà saber en quin lloc es troba.

Es podran fer aportacions d’aliments a tots els supermercats Hipercentro de Mallorca i, donat que el recorregut passarà per uns 40 municipis, s’aniran recollint els aliments que la gent d’aquests pobles aportin com a col·laboració.


El repte comptarà amb el patrocini dels Ajuntaments de Campos, Felanitx i Porreres, també del Consell Insular de Mallorca i, serà coordinat per Elitechip que facilitarà el seguiment tècnic i plataforma d’inscripcions i de seguiment. També compta amb el suport dels Supermercats Hipercentro, a més d’altres empreses i entitats que col·laboren en aquest projecte.

S’ha creat una fitxa on-line (www.elitechip.net/ultraman2021) on es poden fer les aportacions solidaries (mínim 3 €) i també es poden adquirir samarretes commemoratives on-line per un preu de 7,00€ , que es podran recollir a les tendes Jo&Bikes de Palma i, a Porreres, a la tenda Velos Porreres.

A través d’aquest repte de caire solidari, es vol animar a tota la població a participar-hi de forma activa, acompanyant a Bernat a aconseguir-ho i, d’aquesta manera, fer una bona recaptació d’aliments i doblers a benefici de l’entitat “Mallorca Sense Fam”.

Sols hi faltes tú!!!!!
Fes el teu donatiu o compra la samarreta, i vine a acompanyar a Bernat!!

Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net