News

Nova normalitat a les curses

19/07/2020

Des del passat dissabte dia 11, podem dir que ens hem tornat a posar el "xip", aquesta vegada és la més especial de totes. Les condicions són les que ens marca la situació de pandèmia que vivim, però intentant sempre mirar endavant i sobretot amb seny.

Des d'aquí volem agrair a ajuntaments, federacions, esportistes, voluntaris i organitzadors la seva bona feina i predisposició per seguir avançant junts en aquest nou camí i poder gaudir del que més ens agrada: les competicions.

Gent com na Fátima Blázquez de Trideporte, Jaume Riera de l'Agrupació Esportiva Manacor, l'equip de la Fetrib... han fet possible que la nova normalitat es pugui dur a terme amb curses... i de qualitat, amb les mesures sanitàries que ens indiquen i que tot i que s'adaptin moltes coses a la nova situació, GRÀCIES a aquest esforç i dedicació (hores de reunions, telefonades a uns i altres...) hem tornat a gaudir de veure com fer esport (competicions) és tot un espectacle que ens omple d'il·lusió i sobretot és un ambient molt saludable. 

Gràcies a tots/es per fer-ho possible! La setmana vinent estarem a Sa Pobla i a Inca on segur que l'ambient serà fantàstic gràcies als equips de l'Àrea d'Esports de Sa Pobla i CA Es Raiguer i Ajuntament d'Inca.

Salut i força!

Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net