Notícies

Al febrer ens llevam el fred

30/01/2020

Arriba el cap de setmana i amb ell un canvi de mes...sí, sí, ja ha passat el mes de gener (si sembla que era que estàvem al Nadal i corrent a les Sant Silvestres no?). Tot i el bon temps que tenim aquests dies, ja sabem que al febrer mai se sap...així que de moment a gaudir de l'anticicló.

Les activitats d'Elitechip es concentraran el diumenge...i quin diumenge més interessant ens espera!!!

A les 8 hores donarà inici la prova més matinera del Trail des Fars (Menorca), amb 44 quilòmetres per gaudir des del minut zero al Far de Cavalleria. A les 10.30 hores donarà inici al Pàrquing de la Vall, la prova de 21 km i a les 12 hores la germana petita de les proves, la de 12 kms, al camí de Son Morell. Tot un espectacle de vistes pel circuit i gran ambient amb 950 participants!!! 

A Sa Pobla, tot i que encara diuen alunes/es que estan de "ressaca" (si em permeteu l'expressió) de les festes de Sant Antoni i on vàrem gaudir fa poc de l'espectacular Sa Llego (amb rècord de participació inclòs), tornen amb la ja habitual Mitja Marató, els 10 quilòmetres i les curses infantils. Organitzada pel Club Atletisme Sa Pobla i l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament, que cuiden tots els detalls per donar el millor servei als participants: sac de patates, visera Lurbel... i un postmeta on entre altres podreu gaudir d'arròs pobler, fruita, beguda, postre i cafè pobler per només 5€!!!! A més la Mitja Marató serà la primera prova puntuable per la CHALLENGE LLIGA DE MITGES MARATONS... així que molt atents i atentes que això ja es posa en marxa! Si encara no t'has inscrit a la Lliga Elitechip et pots apuntar agratuïtament a la nostra web i/o APP.

I atenció també a Inca, on el diumenge hi haurà el IV Cross Viva - Es Raiguer que serà Campionat de Balears i s'espera un nivell altíssim en la que serà una de les proves amb més nivell d'atletes dels darrers anys.

A gaudir del cap de setmana i recorda: la millor forma de començar el febrer és posant-se el xip!! Ens veim a les curses!!!

Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net