News

El cap de setmana...a fer esport!!!

23/01/2020

Aquest cap de setmana ve carregat de curses i totes elles ben diferents... Així que no tens excusa per sortir a gaudir de l'esport que més t'agrada. Començarem el dissabte a les 8 hores del matí a Sóller amb la III CxM SERRA NORD de 44 quilòmetres per gaudir per les muntanyes de la Serra de Tramuntana i seguirem a la Plaça de Lluc a les 12 h per donar inici a la Serra Nord XS. Ambientàs assegurat amb 500 participants. 

El diumenge ve carregat de proves de tot tipus: cross, asfalt, BTT i bicicletes per tota la família.

A les 10 del matí donarà inici V CURSA DEL 8 i MIG CAMPOS - SANT BLAI-  2020, cursa amb 8'5 quilòmetres i una organització que sempre s'esforça per donar el màxim i sempre tenen qualque sorpresa ben agradable i a més amb un caire solidari (gràcies a la bona feina dels germans Hisado, Paco Blasco, etc).

A la mateixa hora, a Son Serra de Marina, donarà el sus, la I RESISTÈNCIA BTT SON SERRA DE MARINA – RANCHO GRANDE, amb colles de 3 i individuals i on ja superen els 200 participants que segur que donaran molt de "gas". Tot un èxit de la mà del Club Ciclista Santa Margalida.

Espectacle assegurat també a Son Ferrer amb el Cross MesclatSport -CT Illes Balears Màster.

I per acabar, a les 12 hores a Palma, diversió i ambient familiar per la DIADA CICLISTA DE SANT SEBASTIÀ 2020 organitzada per l'Institut Municipal de l'Esport (IME) de l'Ajuntament de Palma, amb sortida la plaça de Cort/plaça de Santa Eulàlia i arribada al Palau Municipal d'Esports Son Moix (prova no cronometrada).

Bon (XIP) cap de setmana i esperam que el temps acompanyi!!!

Ah! RECORDAU que encara estau a temps d'apuntar-vos a la V Lliga Elitechip!! (és molt fàcil i...gratis!!!)

Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net