News

La 40a Diada Ciclista de Sant Sebastià s’ajorna al 26 de gener per previsió meteorològica adversa

18/01/2020

La 40a Diada Ciclista de Sant Sebastià s’ajorna al 26 de gener per previsió meteorològica adversa

 

Davant la previsió meteorològica adversa, l’IME ha decidit ajornar la Diada Ciclista de Sant Sebastià, organitzada per a dilluns, a diumenge que ve, 26 de gener.

Aquesta decisió respon a criteris tècnics de seguretat per les condicions del recorregut, amb asfalt banyat, i la previsió de fort vent. Davant aquestes circumstàncies no es pot garantir la seguretat dels participants el dia del patró de Palma, atès que es tracta d’una prova popular amb la participació de molts d’infants i ciclistes professionals que l’encapçalen.

La prova mantindrà el recorregut habitual i l’horari de sortida, que serà a les 12 h, a l’arc situat a la plaça de Santa Eulàlia.

Les persones que vulguin participar, i que encara no estiguin inscrites, ho podran fer fins al 25 de gener a les 18 h al web www.elitechip.net.

Tot l’equip de l’IME està treballant amb empenta perquè aquesta sigui una gran festa de la bicicleta, però l’única cosa que no és a les nostres mans és el temps.

Esperam poder compartir amb tota la ciutadania una jornada tradicional i celebrar el 40è aniversari el pròxim diumenge.

Disculpeu les molèsties els que, per qualsevol motiu, no ens pugueu acompanyar el dia 26.

 

La 40ª Diada Ciclista de San Sebastián se aplaza al 26 de enero por previsión meteorológica adversa

Ante la previsión meteorológica adversa, el IME ha decidido aplazar la Diada Ciclista de San Sebastián, organizada para el lunes, al próximo domingo, 26 de enero.

Esta decisión responde a criterios técnicos de seguridad por las condiciones del recorrido, con asfalto mojado, y la previsión de fuerte viento. Ante estas circunstancias no se puede garantizar la seguridad de los participantes el día del patrón de Palma, dado que se trata de una prueba popular con la participación de muchos de niños y ciclistas profesionales que la encabezan.

La prueba mantendrá el recorrido habitual y el horario de salida, que será a las 12 h en el arco situado en la plaza de Santa Eulalia.

Las personas que quieran participar, y que aún no estén inscritas, podrán hacerlo hasta el 25 de enero a las 18 h en la web www.elitechip.net .

Todo el equipo del IME está trabajando con fuerza para que esta sea una gran fiesta de la bicicleta, pero lo único que no está en nuestras manos es el tiempo.

Esperamos poder compartir con toda la ciudadanía una jornada tradicional y celebrar el 40 aniversario el próximo domingo.

Disculpad las molestias los que, por cualquier circunstancia no nos podáis acompañar el día 26.

Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net