News

7 propostes per aquest Nadal de curses

Arriba la III Rafa Nadal Sports Centre Urban Race i la XXX cursa de s'È

11/12/2018

1. Les vacances nadalenques és sinònim de dinars i sopars familiars però també de curses. La cursa de s'È celebra la trentena edició de vida aquest diumenge 23 de desembre amb el doble recorregut de 17 km entre els pobles de Lloseta, Alaró, Binissalem i final a Lloseta o els 7 km amb principi i final a Lloseta i passant per Binissalem.

2. El 26 de desembre Manacor i en concret el centre Rafa Nadal acull la tercera edició de la Rafa Nadal Sports Centre Urban Race, organitzat per la fundació del tenista i on tots els beneficis aniran destinats a les poblacions del Llevant de Mallorca afectades per la torrentada de principis d'octubre. Pots córrer 6 o 11 km i la sortida i meta és al mateix centre de tecnificació.

3. Els més petits tenen una cita amb la III Cursa nadalenca infantil al Puig de Lloseta. Serà el dissabte 22 de desembre i hi podran participar nins i nines des dels 0 a 15 anys.

4. El 23 d'aquest mes pels duatletes hi ha el ja coneguda IX Duatló Invertit de Nadal, organitzat per l'Agrupació Esportiva de Manacor. En total són 10 km amb MTB, 4 a peu i finalment 7 amb MTB. La sortida i arribada serà el Poliesportiu Miquel Àngel Nadal de Manacor.

5. Superant la dècada el grup Esportiu es Vedrà i l'ajuntament de Sant Josep a Eivissa han organitzat la XI Cursa Popular de sa Salsa. Serà el diumenge 23, hi haurà curses per totes les edats, l'absoluta és de 6 km.

6. La Universitat de les Illes Balears serà testimoni el dia 23 del Cross Popular Ciutat de Palma, dins el Motorisa Txallange Cross Mallorca 2018/19.

7. Pels més valents, el dimecres 26 de desembre hi ha la IX Copa Nadal Port de Palma el Corte Inglés. Serà al Moll de les Golondrines del Port de Palma a les 11 del matí, la distància són 200 metres. La prova té un objectiu solidari amb l'entitat Mallorca Sense Fam.

I les curses aquest Nadal no acaben aquí, abans de canviar l'any arriben les curses de Sant Silvestre!

Publicidad
© Elitechip, 2008-2021, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net