News

Aprofita el pont, arriben noves curses al calendari

04/12/2018

El cap de setmana de curses comença aquest dijous dia 6 de desembre amb la VI cursa Popular de s'Hostal de Montuïri. 10 quilòmetres de cursa en els que prendran part coneguts atletes de renom. A més, hi haurà curses pels més petits i joves. També podeu aprofitar el dia de la Constitució per córrer la XL Mini Marató Memòria Jonh Tunks a Formentera, el recorregut més llarg és de 12 quilòmetres amb sortida a Sant Francesc.

El dissabte a la Pitiüsa major hi ha la Cursa Popular de 10 quilòmetres, Eivissa Patrimoni de la Humanitat. La cursa recorre el port i centre la de ciutat a més hi ha un premi de 500 euros pels guanyadors tant femenins com masculins. A Mallorca, en concret a Vilafranca de Bonany arriba la primera edició de la Cursa des Tro per les Festes de Santa Bàrbara. Hi ha dues curses el dissabte que combinen pista forestal i asfaltats, les distàncies són 14 km i 7,5 km.

Una altra novetat és la I Cursa Total Rostoll a Son Macià del diumenge. Hi ha la possibilitat de córrer la carrera de 10km o la de 4,6km. A més la cursa és en benefici als afectats de la torrentada del llevant.

Publicidad
© Elitechip, 2008-2021, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net