News

Gelabert i Fullana vencedors del duatló de Montuïri

Gemma Valentina i Jose Luis Garcia han estat els més ràpids al IV CrossClub D'Atletisme Badia de Palma

25/11/2018

Centenars de corredors han participat en les cinc proves d'aquest cap de setmana. El VI Duatló Cross de Montuïri l'han guanyat Albert Gelabert (1 h 3 min) i Marga Fullana (1 h 9 min.). Sebastià Mascaró i Ana Soler han estat segons i en tercera posició Lluis Biel i Rosa Salas. La parella guanyadora dels relleus ha estat la conformada per Cristofol Amengual i Joan Verger.

A l'altre duatló del cap de setmana, el XVII Duatló Popular de Menorca, Pau Camps ha estat el vencedor, ha necessitat una hora per creuar la meta. A poc més de deu segons ha entrat Toni Quero i Gabriel Domingo ha completat el podi en masculí. Laura Juanico ha estat la vencedora de la categoria femenina amb un temps d'una hora i 20 minuts seguida de Júlia Bosch.

La cursa més multitudinària del cap de setmana ha estat la IV Trail Solidària Policia Local de Calvià. Gabriel Hernaiz s'ha enduit la prova dels 15 km amb una hora i nou minuts, a pocs segons ha entrat a meta Pep Joan Serra i en tercer lloc Andrés Calderón. Susana Blanquer ha vençut entre les dones amb un temps d'una hora i 34 minuts seguida d'Angels Olives i María Gómez. Sergio Antonio Martínez i Susana Fernández han guanyat en la distància dels 10 km.

Sense deixar la terra, l'altre protagonista del diumenge ha estat el Cross. A la IV CrossClub D'Atletisme Badia de Palma els guanyadors han estat Gemma Valentina i Jose Luis Garcia. A més, el dissabte un centenar de corredors varen participar en la III Cursa Nocturna Sant Andreu Santanyí. Xavier Gornals i Catalina Albons varen ser els més ràpids en finalitzar els 7 km de cursa en un temps de 21 minuts i 28 respectivament. En la categoria de Nordic Walking els guanyadors han estat Pau Roig i Francisca Sitjar. 

Publicidad
© Elitechip, 2008-2021, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net