Elitechip » Home » Noticias

Noticias

Elitechip s'adhereix al Pacte Social Contra les Violències Masclistes del Govern Balear

Ens hem compromés, entre d'altres coses, a donar més visibilitat als resultats esportius de les dones equiparant-los amb els masculins per megafonia, notes de premsa, notícies i comunicats

27/11/2017

Amb motiu del Dia Internacional de la Eliminació de la Violència contra la Dona des d'Elitechip ens hem adherit al Pacte que s'impulsa des del Govern Balear, a través de l'Institut Balear de la Dona. A banda d'acceptar i compartir els deu punts del manifest, ens hem proposat donar més visibilitat als resultats esportius femenins a les proves que nosaltres organitzem ja sigui via megafonia, notes de premsa, noticies i comunicats. Us animem a que us hi adheriu a aquest mateix enllaç. 

  1. Manifestem un contundent rebuig i condemna a les violències masclistes i als fonaments de la desigualtat que la sostenen
  2. Reconeixem les diferents formes d’exercir les violències masclistes i la diversitat de les persones que la pateixen.
  3. Ens comprometem a implicar-nos de forma activa en la recerca i la construcció d’un espai lliure de violències masclistes.
  4. Farem visible el fet que les violències masclistes no pertanyen a l’àmbit privat, sinó que són un problema de tota la societat, tant dels homes com de les dones.
  5. Reconeixem que les desigualtats estan arrelades en la idea de la superioritat dels homes sobre les dones i en la imposició d’un únic model de ser i de comportar-se segons el gènere al que pertanyem.
  6. Donarem suport a les dones que han patit o pateixen violències masclistes, tot respectant les seves decisions i els complexos processos on estan immerses.
  7. Exigirem a les institucions que assegurin la protecció i el suport necessari a les dones afectades i a les seves filles i fills, així com les persones que en depenguin, mitjançant la dotació de recursos suficients i una coordinació efectiva.
  8. Treballarem perquè les generacions futures es construeixin sobre el respecte i el tracte igualitari i no discriminatori per raons de sexe, d’orientació sexual o d’identitat de gènere.
  9. Rebutjarem les agressions masclistes i denunciarem les situacions de desigualtat i violència sobre les que tinguem coneixement
  10. En definitiva, ens comprometem a construir una ciutadania respectuosa amb la diversitat, lliure de qualsevol tipus de violència masclista, oberta i inclusiva des d’una actitud proactiva.

Així mateix, des d'Elitechip us animem a actuar davant qualsevol comportament que pugui estar lligat a la violència de gènere i a denunciar les injusticies.

Publicidad
Síguenos en... Síguenos en...
You will always be with
us Tolo!
© Elitechip, 2008-2019, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net