Publicidad
Elitechip » Home » Noticias

Noticias

Esport variat per combatre la calor de l'agost

Agost comença amb quatre curses a peu, tres travessies de natació, dos triatlons i un swim run al calendari d’Elitechip.

03/08/2017

Cap de setmana calorós i molt variat el que us proposem des del calendari d’Elitechip.net. Un total de 10 proves us esperen amb quatre curses a peu, tres travessies de natació, dos triatlons i una cursa de swim run.

La localitat de Sant Lluís, a Menorca, viurà un divendres especial amb la quarta edició de la Nit de la Lluna Plena, una cursa no competitiva que compta amb 5KM i 10KM en dos circuits diferents que es poden fer corrents o caminant. Ja hi ha 800 persones inscrites i s’hi respira un ambient molt especial a un dels esdeveniments més simpàtics de l’estiu menorquí. El fet de córrer amb la lluna plena el fa especialment atractiu. Hi haurà servei de dutxes, dos avituallaments per cada cursa i festa final amb torrada a preus populars. Tots els detalls, a aquest enllaç.

Ja el dissabte s’obrirà a les 9.00 amb la primera edició de la Viking 859 Challenge – Capdepera, una cursa swim run damunt un total de 14KM repartits entre 2,5KM de natació i 11,5KM de cursa a peu. Serà la primera de les tres proves previstes, el 27 d’agost a Pollença i el 9 de setembre a Alcúdia. Si en voleu saber més, ho podeu consultar aquí.

A les 10.00, a Sant Elm hi haurà la darrera etapa de la 3a Lliga Travesias d’Estiu d’Andratx, amb un recorregut damunt 2KM, així com 1KM adaptat, 1KM escolar i 500 metres adaptats. Al acabar hi haurà avituallament pels participants. La informació és a aquest enllaç.

Ja a les 20 hores, a Sóller, tindrà lloc la Cronoescalada Barranc de Biniaraix, amb més de 140 participants. El recorregut serà d’uns 4,8KM i al acabar hi haurà tremponada popular i cervesa Sollerica. La prova estarà regida baix el Reglament de la Copa Balear de Curses per Muntanya. Aquí teniu tots els detalls.

A la mateixa hora, a Ses Salines, hi haurà la XXVI edició de la Cursa a Peu Ses Salines – Colònia Sant Jordi amb un recorregut de 5,9KM aproximadament. De moment hi ha 200 inscrits. A aquest enllaç hi ha la informació.

El dissabte es tanca amb la XV Cursa Popular Pla de Na Tesa, amb sortida i arribada al Pla de l’Esglèsia. Hi haurà diferents distàncies adaptades per edats, així com un recorregut de 9,8KM pels absoluts. AL acabar hi haurà avituallament. Hi ha 115 participants inscrits, de moment. Aquí hi ha la informació.

Ja el diumenge, a les 9.30 hores hi haurà la Travessa CN Sa Rapita Gelats Jop que comptarà amb dues distàncies, per una banda 500 metres pels més petits i una altra de 2,5KM pels adults i menors amb autorització signada. Gelats Jop s’encarregarà del refrigeri al acabar la prova per tots els participants. Ho podeu consultar aquí.

A les 10 començarà el  VIII Triatló Can Picafort amb modalitat sprint, o el que és el mateix, amb 750 metres de natació + 20KM de bicicleta + 5KM de cursa a peu. Al acabar hi haurà serveis post meta. Aquí teniu els detalls.

A Menorca, a les 10.30 hores, Na Macaret al terme municipal des Mercadal, hi haurà la tercera edició de la Travessia Macaret damunt 1.400 metres. La sortida serà a la platja i es donarà una volta a l’illot de Ses Formigues. També hi haurà curses pels més petits. Amb la inscripció hi entra camiseta commemorativa i gorro de natació de la marca Compressport, a més d’avituallament. Teniu tota la informació a aquest link.

El cap de setmana es tancarà amb la celebració del Triatló Popular Portocolom a partir de les 11.00 damunt 500 metres de natació + 10KM de btt + 2,5KM de cursa a peu. També hi haurà triatló escolar a les 9.00 pels més petits. Teniu els detalls aquí.    

Publicidad
Síguenos en... Síguenos en...
Du bist immer bei
uns, Tolo!
© Elitechip, 2008-2018, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net