Publicidad
Elitechip » Home » Noticias

Noticias

El cap de setmana més variat de l'any us espera

Running, triatló, aquatló... Tria la teva prova, posa't el xip i gaudeix del final del juliol practicant esport

20/07/2017

Quin cap de setmana més carregat que ens espera entre divendres, dissabte i diumenge amb 13 esdeveniments repartits que suposen arguments de sobres per a que fins i tot els més mandrosos s’activin.

Comença el divendres amb el Memorial Margalida Ferrer Frau, a partir de les 18 hores amb dues distàncies, 13KM i 6KM. Abans hi haurà curses infantils. Tot ho podeu consultar aquí.

La lliga de curses popular d’estiu de Menorca té dos episodis per aquest cap de setmana, el divendres a Es Migjorn Gran i el diumenge matí a Es Castell amb una Milla Urbana. Hi haurà distàncies adaptades per les diferents categories.

Divendres al vespre torna una nova edició de la cursa de l'Enxaneta a Manacor, aquí hi podreu trobar més detalls A aquest enllaç hi teniu la informació. 

Dissabte hi ha la Milla Urbana a Inca damunt els 1.609 metres, així com una doble milla absoluta. Una festa de la que en podeu llegir a aquest enllaç.

Sa Pobla acull també la tercera edició de la Brutal Running, una prova per equips i amb obstacles. Aquí ho podeu consultar.  També hi haurà pels més petits una cursa adaptada per a que prenguin part de l’esdeveniment. A aquest enllaç hi teniu la informació.

A Porto Cristo els triatletes estan citats per viure la novena edició del Triesport amb 600 metres de natació, 14KM de btt i 4KM de running. La sortida serà a les 17 hores al passeig de La Sirena. Aquí teniu els detalls.

També a les 18.30 hores hi ha la primera edició de la Cursa Son Ferrer, dins de la Copa Balear de Marxa Nòrdica. És de 10KM amb premi especial a la participació de clubs. Ho podeu consultar aquí.

El diumenge comença amb la Cronoescalada Puig Santa Magdalena a les 9.15 hores. Us esperen 4,3KM tot i que abans hi haurà una crono pels més petits de casa. Aquí us ho expliquem.

Els nedadors i nedadores també tenen plan per aquest cap de setmana ja que Cala Deià viurà la sortida de la primera edició de la Travesia Tramontana Swim amb els 7,5KM que separen Cala Deià i Sòller. Tindreu 4 hores i mitja per fer-ho. Aquí us ho expliquem.

La Lliga d’Aquatlons del Corte Ingles de Palma arriba a la meitat de la prova. Serà el diumenge, a partir de les 9.30 hores, a Es Penyon, Ciutat Jardi, amb la disputa de l’aquatló per adults i també pels més petits. T’ho expliquem a aquest enllaç.

Per acabar, Santanyí serà l’escenari de la sisena cursa popular que serà en contra del càncer. Hi haurà curses infantils pels més petits 2,2KM, pels absoluts podran fer 8KM o 4KM i els caminadors podran fer 4KM. Aquí us ho expliquem.

Publicidad
Síguenos en... Síguenos en...
Siempre estarás con
nosotros Tolo!
© Elitechip, 2008-2018, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net