Publicidad
Elitechip » Home » Noticias

Noticias

Un passeig esportiu per San Fermín i el repte de Martí Riera

Els amics de 'Feim Kilòmetres', Joan Martí i Mercè Valero van preparar un programa molt especial la setmana passada ideal per combatre la calor

17/07/2017

Qui es resisteix a viure uns dies per San Fermin a Pamplona? Si no us va ser possible viatjar a Pamplona per motius econòmics, logístics o perquè no sou fans de les grans masses, els amics de Feim Kilòmetres, Joan Martí i Mercè Valero van preparar la setmana passada un programa força especial i entre altres temes, de la mà de Carlos Sunyer, us proposen un viatge a la popular festa amb l'ajuda del llibre 'Fiesta' d'Ernest Hemingway.

No va ser l'únic tema que es va tractar als microfons d'IB3 Radio ja que també hi va passar Marti Riera qui la setmana passada es va convertir en la primera persona amb lesió medular en creuar el Canal de Menorca nedant. Ho va fer amb 10 hores i 13 minuts que va emplear per unir Ciutadella i Cap de Freus. Una història de superació, ambició i repte personal que va concloure amb molt d'èxit i que comparteix ara aquí. 

També va passar pels micros del programa la corredora d'ultradistància, Eva Maria Moreda i José Manuel Díaz Palomares, subcampió d'Espanya de ciclisme de gran fons, així com Lucia Barca, de Menorca Trainers, qui va explicar què s'ha de fer en cas de tenir una baixada de tensió.

Tot això i molt més ho podeu reviure a aquest enllaç.

Publicidad
Síguenos en... Síguenos en...
Siempre estarás con
nosotros Tolo!
© Elitechip, 2008-2018, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net