Publicidad
Elitechip » Home » Noticias

Noticias

Un 'Feim Kilòmetres' ple de superació

Joan Martí i Mercè Valero entrevisten al nedador Martí Riera qui intentarà ser la primera persona sense movilitat a les cames en creuar nadant el canal de Menorca fins a Mallorca. Amés hi haurà altres històries

05/04/2017

Els amics de ‘Feim Kilòmetres’ d’IB3 Ràdio ens van portar el dilluns una historia de superació de les que ben valen tot un programa. És el cas de Martí Riera, un nedador que va perdre la mobilitat a les cames i ara intentarà ser la primera persona amb aquesta situació que creua el canal de Menorca fins a Mallorca. Una historia que es farà documental a càrrec de Cristian Pons. Aquí podeu veure el teaser.

A part, també demostrant una gran capacitat de superació, Joan Martí i Mercè Valero compten amb la presència del campió d’Espanya de paraduatló, Alejandro Sánchez Palomero.

Una habitual del programa, Mavi Garcia, explica les seves sensacions després de proclamar-se tercera a la primera prova de la Copa d’Espanya de Ciclisme.

El xip de la setmana va a parar a Amanda Martín qui va acabar segona a la Cursa de Muntanya de Puigpunyent i es mostra convençuda: “Ara he de pensar en la Copa d’Espanya”.

La recomanació de Carlos Suñer Verd per aquesta setmana té a veure amb el fet de que una cursa et pot salvar la vida. Es tracta de la pel·lícula ‘Stand by me’. Per altra banda, la fisio de Menorca Trainers, Lucia Barca, comparteix impressions sobre què poden fer i què no les embarassades que volen sortir a córrer.

Per acabar, Esther Callizo explia en què consisteix la Magic Line Sant Joan de Déu.

Si no vau poder escoltar el programa o ho voleu tornar a fer, ho podeu fer a aquest enllaç.

Publicidad
Síguenos en... Síguenos en...
Siempre estarás con
nosotros Tolo!
© Elitechip, 2008-2018, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net