Publicidad
Elitechip » Home » Noticias

Noticias

'Feim Kilòmetres' amb la història de superació de Mari Carmen Soler Lliteras

Joan Martí i Mercè Valero entrevisten a la esportista cega del +QTrail que participarà en la Cursa dels Bombers, així com a Dani Coll, Boris Baer y Vanesa Ruiz, entre altres històries

28/03/2017

Arriba, com cada dimarts, un nou capítol de ‘Feim Kilòmetres’ de la mà de Joan Martí i Mercè Valero. En aquest cas tenim la sort de sentir com expliquen la gran història que hi ha darrera de l’atleta cega, Mari Carmen Soler Lliteras, que amés és presidenta de Balears de la ONCE, i que va assistir a l’estudi del programa acompanyada de la seva guia que l’ajudarà en la Cursa dels Bombers, Cristina Serra García, i de la fotògrafa Caty Pons Timoner, en representació del seu club, Club Esportiu Balear +QTrail.

Amés, Martí i Valero també conten la història que hi ha al darrera de la segona posició de la Formentera All Round que van compartir Dani Coll y Boris Baer, així com el nomenament de Xip de la Setmana a la guanyadora en dones, la ex jugadora de volei, Vanesa Ruíz.

Toni Payeras, un dels participants de la Ultra Mallorca Man, explica les seves sensacions a pocs dies de que comenci la prova i també hi participa Pep Lliteres, director tècnic.

La fisio de Menorca Trainers, Lucia Barca, comparteix impressions i consells per com conviure amb la talasemia i Carlos Suñer Verd ens recomana aquesta setmana la novel·la ‘La media distancia’.

Si no el vas poder sentir o el vols reviure, ho pots fer pitjant aquest enllaç.

Publicidad
Síguenos en... Síguenos en...
Siempre estarás con
nosotros Tolo!
© Elitechip, 2008-2018, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net