Publicidad
Elitechip » Home » Noticias

Noticias

Un Feim KM amb The Queen, cervesa i molt més...

Joan Martí i Mercè Valero proposen un programa carregat de continguts i d'entrevistes que compten amb els testimonis de Jon Ander Arambalza, Dani Roig, Ester Vallès, Lucia Barca, Carlos Sunyer i molt més

21/03/2017

Els amics Joan Martí i Mercè Valero fan, en el seu darrer episodi de ‘Feim KM’ una d’aquelles preguntes que ben valen un estudi universitari. “Com afecta la música de The Queen a l’hora de córrer?”. La llencen i en donen una resposta, com també al fet de prendre’s una cervesa després de l’exercici i altres coses com per exemple, què és la Sprint Girl Calvià 2017?

Els testimonis d’aquesta setmana corresponen a Joana Gayà Bujosa, guanyadora de la K42 Mallorca, a Jon Ander Arambalza, qui assegura haver disputat el raid d’aventura més dur de la seva vida, i la parella formada per Dani Roig i Ester Vallès, de Mallorca Trail, que es estan en plena preparació per la Transvulcania.

Aquest i altres temes es tracten en un programa que si no vas poder escoltar o ho vols tornar a fer, ho pots fer a aquest enllaç.

Publicidad
Síguenos en... Síguenos en...
Siempre estarás con
nosotros Tolo!
© Elitechip, 2008-2018, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net