Publicidad
Elitechip » Home » Noticias

Noticias

Una passetjada per l'elit del trail amb Àngels Llobera a 'Feim Kilòmetres'

Joan Martí i Mercè Valero entrevisten a la corredora de Inverse, així com al fotògraf esportiu Rafa Babot, entre altres temes

14/02/2017

Nova entrega de 'Feim Kilòmetres' de lo més variat a càrrec de Joan Martí i de Mercè Valero a les ones d'IB3 Ràdio. El programa compta amb la participació de la corredora de Inverse, Angels Llobera, qui explica les seves experiències a l'elit mundial del running. "A Mallorca vivim dins una bimbolla, quan surts fora t'adones del nivell que hi ha", explica la corredora. Si us el vau perdre el podeu escoltar aquí. 

A més també hi participa el fotògraf esportiu, Rafa Babot qui comparteix les seves experiències. També hi ha com a protagonista Alejandro Forcades, xip de la setmana després d'imposar-se a la primera prova de la Copa Balear de Muntanya.

Lucia Barca, de Menorca Trainers, explica els beneficis de la fruita deshidratada mentre que Carlos Suñer Verd compta "L'evolució de Frank Serpico a través de tres curses", amb Al Pacino. També expliquen com ha anat el campionat de cross balear amb Rafel Quintana i Mavi Garcia, guanyadors absoluts. Ho podeu escoltar aquí.

Publicidad
Síguenos en... Síguenos en...
Siempre estarás con
nosotros Tolo!
© Elitechip, 2008-2018, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net