Publicidad
Elitechip » Home » Noticias

Noticias

Correm per Gambia i Portugal de la mà de 'Feim Kilòmetres'

El programa de Joan Martí i Mercè Valero comparteixen les històries de Xisca Tous, Álex Urbina i Xavi Marina, entre d'altres, als micros d' IB3

31/01/2017

Marina, correns per GambiaQuè tenen en comú els corredors i corredores Xisca Tous, Álex Urbina i Xavi Marina? Que ells, entre d'altres, formen part del darrer capítol de 'Feim Kilómetres', el programa d'IB3 Ràdio dirigit per Joan Martí i també presentat per Mercè Valero que es pot escoltar cada dilluns a partir de les 18 hores a les diferents freqüències de les Illes Balears. Si te'l vas perdre, no passa res, aquí el pots escoltar de nou.

Tous ha estat nomenada #XipdelaSetmana després d'imposar-se a la cursa del 8 i mig de Campos i comparteix les senves sensacions. Urbina es troba actualment a Portugal per motius d'estudis i va acabar tercer a la prova de 25KM de la Trail da Filigrana. El corredor de Compressport ja va ser quint a la Compressport Trail Cami de Cavalls el passat mes de maig. Marina, per la seva part, explica als microfons d'IB3 el seu repte #RutaSolidaria a Gambia de la mà de la ONG Kuwonku - Gambia on correrà 120KM juntament amb Joan Muñoz a benefici de la ONG i del projecte social que allà desenvolupa. 

El programa comptarà també amb la fisio de Menorca Trainners, Lucia Barca, qui parlarà de la electroestimulació, Carlos Suñer que explicarà les diferències entre el córrer inteligent i el córrer desesperat emprant com a referència la pel·lícula 'El resplandor' i el director del comité de curses de muntanya, Xisco Fanals, qui parla sobre les novetats de la Federació Balear de Muntanya i Escalada.

 

Publicidad
Síguenos en... Síguenos en...
Siempre estarás con
nosotros Tolo!
© Elitechip, 2008-2018, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net