Publicidad
Elitechip » Home » Noticias

Noticias

De Sant Antoni, a Sant Sebastià… amb l’esport!

Cinc esdeveniments tindran lloc aquest cap de setmana amb una ruta en bicicleta, dos duatlons i dues curses repartit tot entre Mallorca i Eivissa

19/01/2017

Imatge de la Pujada Extrem de l'any 2014Després de les festes de Sant Antoni, Palma es prepara pels actes corresponents a Sant Sebastià, una festivitat que té en l’esport un dels seus pilars.

El primer serà, un any més, la Diada Ciclista que arriba a la seva edició 39. Serà divendres a partir de les 12 hores, a la plaça Santa Eulàlia amb un recorregut fins a Son Moix. Es tracta d’un esdeveniment gratuït que ja té més de 700 inscrits. Aquí teniu tota l’informació de l’esdeveniment.

Ja el dissabte, tindrà lloc la cursa popular de Costitx, a partir de les 16.00 hores a Costitx amb obsequi als primers 150 inscrits. Hi haurà varies distàncies: Els 9,2KM de la modalitat absoluta, els 4,6KM de la modalitat popular i la KidCostitx, a partir de les 15 hores, que tindrà varies distàncies en funció de la categoria. I en acabar, berenar per tots els participants. A aquest enllaç pots conèixer els detalls.

El municipi de Campos acull el diumenge, a partir de les 10.00 el IV DU Campos, un duatló que també es Campionat de Balears en modalitat sprint. Els participants hauran de fer front a 5KM de carrera, 23KM de bicicleta de carretera i 2KM de carrera abans de creuar la meta. En acabar hi haurà refrigeri pels participants. Aquí teniu la informació de la prova.

També, a partir de les 10.00 hores, Sa Talaia de Sant Antoni de Portmany, a Eivissa, acull la XXIII Duatló Cross Sant Antoni. Una prova clàssica al nostre calendari que ofereix 3KM de cursa a peu, 9KM de BTT i 3KM de cursa a peu. Aquí podeu consultar tots els detalls.

A Eivissa, també, a partir de les 11.00 tindrà lloc la V Pujada Extrem al Puig de Misa amb un recorregut d’11KM en cursa de muntanya, així com la Pujada amb una cursa de 2,2KM i una Minipujada pels més petits de casa amb una distància de 700 metres. A aquest enllaç podeu consultar tota la informació de la cursa Extrem i a aquest la Pujada i la Minipujada.

Publicidad
Síguenos en... Síguenos en...
Siempre estarás con
nosotros Tolo!
© Elitechip, 2008-2018, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net