Publicidad
Elitechip » Home » Noticias

Noticias

Un Nadalet esportiu amb 'Feim Kilòmetres'

El programa dirigit per Joan Martí i presentat també per Mercè Valero va acudir fidel a la cita dels dilluns amb entrevistes a David Bustos, a l'ex jugador de bàsquet, Tommy Jofresa i postres de Nadal i saludables amb Lucia Barca de Menorca Trainers

26/12/2016

Ni els dies festius de Nadal aturen a Joan Martí, Mercè Valero i el seu 'Feim Kilòmetres' d'IB3 Ràdio. Fidels a la seva cita de cada dilluns, el programa més esportiu de l'Arxipeleg Balear, que compta amb el patrocini d'Elitechip.net, va oferir un menú excel·lent, similar al que us heu trobat aquests dies a taula. 

De primer hi ha una entrevista amb David Bustos, atleta internacional que va participar als Jocs Olímpics de Rio 2016 especialitzat en 800 i 1500 metres, qui va passar pels micròfons d'IB3. 

De segon, pren la paraula l'ex jugador de bàsquet, Tommy Jofresa, afincat des de fa uns anys a Ferreries, Menorca, i gran aficionat al ciclisme i al running. 

Dels postres s'ocupa la fisioterapeuta de Menorca Trainers, Lucia Barca, qui proposa alguns postres típics de Nadal i saludables per rebaixar els excesos d'aquests dies.

Entre altres temes, també hi ha la intervenció de Carlos Sunyer Verd qui repassa dues grans pel·lícules com són Platoon i Blade Runner.

Si no el vas poder escoltar i el vols reviure, ho pots fer a aquest enllaç.

Publicidad
Síguenos en... Síguenos en...
Siempre estarás con
nosotros Tolo!
© Elitechip, 2008-2018, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net