Publicidad
Elitechip » Home » Noticias

Noticias

Un 'Feim Kilòmetres' amb veu femenina i campiona

Lucia Pasamar, guanyadora de la Travessa Tramuntana, i Sebastiana Llabrés, récord de Balears de marató, són dues de les protagonistes de l'espai dirigit per Joan Martí i copresentat amb Mercè Valero

13/12/2016

Joan Martí i Mercè Valero amb la maratoniana Sebastiana Llabrés.Joan Martí i Mercè Valero han preparat per aquesta ocasió un 'Feim Kilòmetres' especial ja que donen pes a la veu femenina de la mà de les corredores Lucia Pasamar i Sebastiana Llabrés i la fisio de Menorca Trainners, Lucia Barca. També han preparat més entrevistes i continguts que podeu escoltar a aquest enllaç si no ho vau poder escoltar dilluns a través d'IB3. 

Pasamar explica les seves sensacions de com va guanyar la Travessa Tramuntana fa 10 dies i com va viure una de les curses que més expectació ha despertat darrerament. També passa pels micròfons d'IB3 Radio Sebastiana Llabrés, del Club Atletisme Inca Garden Hotels, qui fa dues setmanes va batre el rècord de Balears en Marató rompent una marca que tenia 15 anys i deixant-la en 2:47:29. 

Un altre esportisa que conta les seves impressions és el ciutadellenc Dani Salord , qui va guanyar la SwimRun de Barcelona fa unes setmanes.

La fisio Lucia Barca explica com i per a qué s'utilitza el 'Foam Roller', un cilindre que s'empra per aplicar la tècnica d'autolliberació miofascial.

Alguns membres de l'Escola de Triatló de Portcolom també tenen el seu protagonisme a l'espai patrocinat per Elitechip.net, així com Carlos Suñer i la seva reflexió sobre si l'actor Tom Cruise és un bon atleta.

Tot això i més, ho podeu escoltar a aquest enllaç.

Publicidad
Síguenos en... Síguenos en...
Siempre estarás con
nosotros Tolo!
© Elitechip, 2008-2018, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net