Publicidad
Elitechip » Home » Noticias

Noticias

Un passeig per Cuba de la mà de 'Feim Kilòmetres'

Joan Martí i Mercè Valero entrevisten a l'exatleta olímpica Odalmis Limonta, a més dels guanyadors de la Lliga Balear de Curses de la Federció Balear de Muntanya i Escalada, Àngels Olives i Andrés Calderón

29/11/2016

Els amics de 'Feim Kilòmetres' ens van proposar aquest dilluns un programa molt especial amb un viatge inclòs a Cuba, que tan en boca de tothom està en aquests dies, de la mà de la ex atleta olímpica cubana Odalmis Limonta, qui resideix des de fa 20 anys a Mallorca. Joan Martí i Mercè Valero presenten un programa que també compta amb la intervenció d'Àngels Olives i de Andrés Calderón, guanyadors de la Lliga de Curses de la Federació Balear de Muntanya i Escalada.

A més, també passa pels micròfons del programa d'IB3 Ràdio la fisioterapeuta de Menorca Trainers, Lucia Barca, amb una intervenció sobre els gels i les barretes energètiques i Carles Sunyer amb una particular llista de música per córrer. 

Limonta comparteix experiències i vivències que va tenir a les olimpiades de Barcelona 92 i d'Atlanta 96. Un any després va deixar Cuba per traslladar-se a Mallorca.

Si us ho vau perdre, aquí ho podeu sentir o tornar-lo a sentir. 

Publicidad
Síguenos en... Síguenos en...
Siempre estarás con
nosotros Tolo!
© Elitechip, 2008-2018, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net