Publicidad
Elitechip » Home » Noticias

Noticias

'Feim Kilòmetres' torna amb més ganes que mai

El programa conduït pels periodistes Joan Martí i Mercè Valero comencen la segona temporada parlant de Mario Mola, la Epic Camí de Cavalls 360º i el repte solidari de Javier de Pablo, entre altres temes

20/09/2016

La segona temporada de 'Feim Kilòmetres' ha arrancat aquest dilluns dia 19 de setembre, amb un programa carregat de novetats i continguts en el que destaca especialment l'anàlisis de la periodista Mercè Valero de la victòria de Mario Mola en les series del Campionat del Món de triatló des de la mateixa localitat mexicana de Cozumel, on va poder viure la cursa en persona. No és l'únic tema que tracta el programa dirigit i conduït per Joan Martí i que compta amb el suport d'Elitechip. Van parlar d'aquests temes:

- Entrevista a Javier de Pablo qui prepara el repte de fer dos IronMans per aconseguir fons per un projecte d'albabetització a Costa de Marfil.
- Tindran amb ells Toni Roig, entrenador de l'esportista olímpic David Bustos per explicar per quina raó la final paralímpica dels 1.500 metres va ser més ràpida que la olímpica.
- Lucía Barca Vega, de MenorcaTrainers, parlarà de la diabetes i l'esport.
- Joan Febrer Torres, director de la Epic Camí de Cavalls 360º, una prova de trail de tres etapes que començarà aquest divendres, explicarà les sensacions a pocs dies de que comenci la segona edició.
- Entrevista als germans Biel i Carlos Suñer que explicaran la seva darrera expedició als Alps.

El programa, referència en esports com running, trail running, ciclisme i triatló, entre altres, mantindrà el seu horari a dilluns de 18 a 19 hores, el pots sentir aquí. 

Publicidad
Síguenos en... Síguenos en...
Siempre estarás con
nosotros Tolo!
© Elitechip, 2008-2018, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net