News

Un nou capítol de 'Feim Kilòmetres'

Els periodistes Mercè Valero i Joan Martí presenten una nova entrega d'aquest programa dedicat a l'atletisme i els esports d'exigència

27/07/2016

Què tal porteu l'estiu, elites? Segur que la calor ha fet que algú o alguna es despistés i no recordàs que cada dilluns tenim una cita amb 'Feim Kilòmetres', el programa d'IB3 Ràdio conduit per Mercè Valero i Joan Martí on es tracta l'actualitat esportiva que més ens afecta. Aquest dilluns no van faltar a la cita i per si us l'heu perdut, aquí teniu el programa.

A més del repàs a l'actualitat del calendari d'Elitechip, es va fer un seguiment a la nadadora 'Tita' Llorens que estava nedant per juntar els 90 kilòmetres que separen Eivissa i Dènia sense neoprè, van entrevistar a Miguel Fernández Miniño i Ricard Marí, que el dia 8 d'octubre competiran a l'IronMan de Hawaii, van connectar amb Tomeu Oliver, del Club Ciclista Lloret, que està cobrint la ruta 66 als Estats Units, així com amb Pere Rullán, que un cop recuperat de la seva lesió, ha aconseguit la victòria a Olla de Núria. El seu següent repte passa per la prova de la Copa del Món que es disputa dia 30 de juliol a Andorra.

Per acabar, Carlos Suñer va compartir la novel·la 'Còrrer sense por', de l'autor Giuseppe Catozella, qui narra la tràgica història de la corredora somalí Samia Yusuf, qui després de participar en els Jocs Olímpics de Pequin, va morir a una pastera quan intentava arribar a Itàlia per poder-se entrenar. Tot això i molt més ho podeu trobar a aquest espai.

Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net