XII 1/2 Marató Formentera + 8 km - PREINSCRIPCIÓN 2020

Detall de la Competició

 • Data: 16/05/2020
 • Running
 • V LLiga Elitechip 2020 2x
 • Formentera
 • Població: Formentera
 • Hora: 17:30
 • Inici Insc.: 18/11/2019 12:00
 • Llímit: 16/12/2019 23:59
 • Organitza: Unisport Consulting
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Recorregut:
Xip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Descarregar diploma de participació

Més Competicions

Altres competicions que pueden ser del teu interés:
01/03/2022 | Mallorca

XII 1/2 Marató Formentera + 8 km - PREINSCRIPCIÓN 2020

Detall de la Competició

 

PREINSCRIPCIÓ DE L’½ MARATÓ DE FORMENTERA 2020 I 8 KM. SANT FERRAN-LA SAVINA, PER ADJUDICAR LES 2.200 PLACES I LES 1.100 PLACES DEL CUPO, RESPECTIVAMENT.

 

Donat el gran nombre de peticions que es reben cada any, l’organització realitza un sorteig de places, a fi de poder determinar els atletes que tindran plaça en la pròxima edició.

El termini de preinscripció de la XII ½ Marató Popular Illa de Formentera i ( Km. Sant Ferran – La Savina, arrencarà el 18 de novembre i finalitzarà el 16 de desembre de 2019.

Només es podrà realitzar la pre inscripció d'una de les dues distàncies. Pel que preguem estiguin atents a quina distància triar.

Després de realitzar la preinscripció, es rebrà al correu electrònic facilitat a les dades el número de participació en el sorteig (aconsellem verificar les dades).

Tenen plaça directe i per tant queden exempts del sorteig  els atletes que hagin participat un mínim de 5 edicions. Durant el termini de la preinscripció aquestes persones rebran un correu electrònic amb les instruccions per l’accés a la plataforma d’inscripció. Les places ocupades seran descomptades de la quota total.

Els residents a Formentera, han de sol·licitar la plaça a través de l’Àrea d’Esports del Consell Insular de Formentera, on els facilitaran un codi d’accés a la plataforma d’inscripció.

La preinscripció és personal i intransferible. Les dades introduïdes en realitzar la sol·licitud de plaça i la distància escollida, no es podran modificar durant el procés de la inscripció definitiva.

Per a les persones que vulguin participar en grup, aconsellem realitzar la preinscripció al mateix temps, a fi d’obtenir nombres el màxim consecutius possible.

El dia 18 de desembre se celebrarà el SORTEIG DE CADA DISTANCIA davant notari, que extraurà un nombre a l’atzar. Aquest número i els successius, fins a completar la quota, seran atorgats amb les places per participar. El sorteig serà gravat i emès en perfil de Facebook i web.

A partir del dia 20 de desembre i fins al 13 de gener de 2020 es podrà formalitzar la inscripció a través del nostre web i plataforma de pagament.

Preus de la inscripció:

 • 33 € Mitja Marató Popular
 • 18 € 8 Km. Sant Ferran-La Savina
 • Al preu hi ha que afegir + 2 € de compra del xip d’un sol ús, en el cas de no disposar de chip groc.

IMPORTANT: En cas de no abonar la quota de la inscripció en el període indicat, es perdrà qualsevol dret sobre la plaça.

Si en acabar el termini de la formalització de la inscripció quedessin places vacants, es faria una repesca re assignant consecutivament les places disponibles als números posteriors al de tall, fins a completar la quota. La primera repesca seria del dia 15 al 20 de gener. Es faran tantes repesques com siguin necessàries. Els terminis s’aniran publicant al web i xarxes socials.

 

Molta sort a tots i totes!

¡¡ Advertencia Para Consultas a Elitechip !!
Elitechip no revisa constantemente las conversaciones de Facebook. Si tienes alguna duda o consulta respecto de la competición u otro tema, por favor utiliza el Formulario de Contacto así te podremos atender en el menor tiempo posible.
Publicidad
© Elitechip, 2008-2022, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net