XVI Cursa Trail Sa Talaia 2024

Detalle de la Competición

 • Fecha: 24/03/2024
 • TrailRunning
 • Eivissa
 • Población: Sant Josep de la Talaia
 • Hora: 10:00
 • Inscritos:
 • Límite: 23/03/2024 13:00
 • Organiza: Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia
 • Derechos:
  Tabla de precios
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Recorrido:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Descargar diploma de participación

Federación

Esta competición se rige por las normas de la Federación:

Federació Atletisme Illes Balears/ Trail Running

Más Competiciones

Otras competiciones que pueden ser de tu interés:
29/06/2024

XVI Cursa Trail Sa Talaia 2024

Detalle de la Competición

XVI CURSA TRAIL SA TALAIA

diumenge 24 de març de 2024

 

REGLAMENT 

1.    La XVI Cursa trail sa Talaia és una prova d’atletisme trail organitzada per l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia conjuntament amb el G.D. Presuntos Triatletas. La prova tindrà lloc el diumenge 24 de març de 2024.

2.  Aquesta prova està autoritzada per la Federació d’Atletisme de les Illes Balears i estarà sotmesa al reglament de proves de Trail d’aquesta Federació.

3.   La XVI Trail sa Talaia consta de dues curses competitives. Una prova de 21 km amb sortida davant l’ajuntament les 10:00 h. i arribada al mateix lloc.

L’altra distància serà de 10 km. Els participants d’aquesta prova sortiran amb un autocar de l’organització des del parking de Cas Vildu a les 10:30 h. La sortida de la prova, a les 11:15 h , estarà ubicada a l’encreuament de les pistes forestals de Cas Marins i Es Torrentàs. L’arribada serà davant l’ajuntament. No estarà permès l’estacionament de vehicles a la zona de sortida d’aquesta distància.

La cursa, en les dues distàncies, està oberta a tots els majors de 18 anys amb les següents categories:

 • Sub20 masculí i femení
 • Sub23 masculí i femení
 • Sènior masculí i femení
 • Màster 35 masculí i femení
 • Màster 40 masculí i femení
 • Màster 50 masculí i femení

4.   El traçat de les proves es desenvolupa quasi pràcticament en la seva totalitat dins del LIC ES53100332 Cap Llentrisca- sa Talaia.

5.   Les inscripcions de les dues modalitats es formalitzaran a través de la pàgina web d’Elitechip. El preu de les inscripcions és de 12,00 euros per la distància de 21K i de 9,00 euros pels 10K.

La recaptació integra serà donada a l’Associació de Pares de Nins amb Càncer de Balears (ASPANOB). Tots els participants rebran una camiseta commemorativa d’aquesta edició de la cursa.

6.     La cursa consta d’una assegurança de responsabilitat civil per part de l’Ajuntament i una assegurança d’accidents individual per a cada participant, inclosa en la llicència d'un dia de la FAIB.

7.   La prova està oberta a tots els posseïdors de llicència d'Atletisme tan nacional com autonòmica. Podran participar els atletes amb llicència d’atletisme, trail- running, tant nacional com autonòmica i els esportistes amb llicència de dia.

8.    Hi haurà un avituallament al km 6.5 i al km 19 de la Mitja Marató amb aliments líquids i sòlids. La cursa de 10 km tindrà un únic avituallament al km 7.5. Aquest avituallament està ubicat al mateix indret que la cursa de 21 km. Els participants tindran l’obligació de portar un got per consumir l’avituallament líquid.

Hi haurà control de xip al kms 16.5 i 18.5 de la cursa de 21 km i als kms 5 i 7 de la cursa de 10K.

Tots els productes que els participants portin per a ser consumits durant la prova hauran d’anar marcats amb el número de dorsal del corredor. L’organització podrà supervisar en qualsevol moment abans de la cursa el material que porten els corredors.

9.    Hi haurà un tram especial cronometrat, amb premis pels guanyadors, tant masculí como femení en ambdues distàncies entre els kms 16.5 i 18.5 de la cursa de 21 km i als kms 5 i 7 de la cursa de 10K, denominat “Tram Especial Cronometrat Spall-Sa Talaia”

10.                  Les dues distàncies estan marcades amb fletxes de color taronja i cintes de plàstic. Aquestes senyalitzacions és col·locaran la setmana abans de la prova i es retiraran l’endemà a la competició.

11.    Els participants en la XVI cursa trail sa Talaia hauran de portar el dorsal a l'altura del pit durant tota la competició.

La entrega de dorsales, así como la Bolsa del Corredor, tendrá lugar en la Carpa que el organizador dispondrá en la plaza anexa al Ayuntamiento de Sant Josep de sa Talaia (confluencia de C./Bernat Toniet, C./Pere Escanellas y C./La Pau ) en los siguientes días y horarios:

 • 23 / 03 / 2024 – De 17:00 a 20:00 horas
 • 24 / 03 /2024 (día de carrera) – De 08:00 a 09:15

NO SE ENTREGARÁN DORSALES FUERA DE ESTOS HORARIOS

12.     Tots els participants hauran de dur un telèfon mòbil per informar a l’organització de qualsevol incident durant la prova. L’organització disposarà de diversos telèfons de contacte.

13.  Els participants que utilitzin bastons hauran de dur taps de plàstic.

14.     En cas d'alerta meteorològica i en les dues distàncies, serà obligatori portar un tallavent. Hi haurà un control aleatori de material abans de la sortida.

15.   No es permetrà cap mena de conducta de menyspreu cap a l’organització, participants i medi ambient.

16.        L’incompliment d'aquest reglament pot implicar la desqualificació del corredor de la prova.

17.     El lliurament de premis es realitzarà abans de la finalització de la prova. El temps límit per concloure la prova de 21 km serà de 3 hores i la distància de 10 km s’haurà de completar en menys de 2 hores.

18.  Pel fet de la inscripció i/o participació en la prova els participants cedeixen de forma gratuïta, el seu dret d’imatge, així com el seu nom, perquè puguin ser reproduïdes per qualsevol mitjà de comunicació, Internet o xarxes socials, amb finalitats publicitàries amb relació a l’esmentada prova esportiva.

19.  Per garantir la seguretat dels participants en la prova, l’organització comptarà amb el suport d’una ambulància medicalitzada. Així com amb la col·laboració de la policia local de Sant Josep de sa Talaia i voluntaris de protecció civil.

20.     La formalització de la inscripció implica l’acceptació expressa d’aquest reglament.

21.     El/La participant declara que es troba en les condicions físiques necessàries per al desenvolupament de la prova i que hi participa voluntàriament.

¡¡ Advertencia Para Consultas a Elitechip !!
Elitechip no revisa constantemente las conversaciones de Facebook. Si tienes alguna duda o consulta respecto de la competición u otro tema, por favor utiliza el Formulario de Contacto así te podremos atender en el menor tiempo posible.
Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net