XXII Cursa Popular del Camí Reial 2024

Competition Data

 • Date: 01/03/2024
 • Running
 • Menorca
 • City: Ferreries
 • Time: 10:30
 • Registered:
 • Limit: 29/02/2024 21:00
 • Fee:
  6 €
  5 € *
  * Precio con chip amarillo
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Route:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Download diploma of participation

Federation

Esta competición se rige por las normas de la Federación:

Federació Atletisme Illes Balears/ Trail Running

More competitions

Other competitions that may be of interest:

XXII Cursa Popular del Camí Reial 2024

Competition Data

XXII Cursa del Cami Reial de Ferreries, a les 10:30 es fara sortida a les curses inferiors.

XXII CURSA CAMÍ REIAL DE FERRERIES 2024

1 de març 2024

 

REGLAMENT

Art. 1. Organització – El club Penya Esportiva Son Marçal Xtrem Menorca Atletisme, conjuntament amb l’ajuntament de Ferreries, i baix el recolzament tècnic d’Elitechip, organitzen el dia 1 de març 2024 la XXII Cursa del Camí Reial de Ferreries.

Art. 2. Tipus de competició – La cursa del camí Reial és una cursa d’uns 9,5 km

aproximadament. La competició estarà controlada pels jutges de la Federació d’atletisme de les Illes Balears i cronometrada amb xip. Les categories menors faran un recorregut urbà dins el municipi amb distàncies acord a les seves edats.

Art.3.- Sortida i meta – La sortida i la zona de meta estarà col·locada a la plaça Espanya de Ferreries.

Art. 4. Categories – Hi haurà categoria absoluta per la prova absoluta, i després es faran categories per grups d’edat. Per les categories menors hi haurà dues curses adaptades. (Sub08- Sub10 i Sub12-Sub14-Sub16)

Les categories seran les següents:

 •     Sub 08 M/F
 •     Sub 10 M/F
 •     Sub 12 M/F
 •     Sub 14 M/F
 •     Sub 16 M/F
 •     Sub 18 M/F
 •     Sub 23 M/F
 •     Veterans/as 40 M/F
 •     Veterans/as 50 M/F
 •     Veterans/as + 60 M/F

Art. 5. Classificacions – Les classificacions s’establiran per temps, que contarà des de la trepitjada de l’estora de sortida i la de meta.

Art. 6. Horari – La sortida de la cursa absoluta serà a les 11h. Les curses de categories menors sortiran a partir de les 10.30.

Art. 7.- Entrega de dorsals – Els dorsals de la prova s’entregaran el mateix dia de la cursa a la carpa d’organització fins a les 10.30, hi haurà la possibilitat de recollida la setmana prèvia a la cursa (s’indicarà el lloc en el seu moment via email).

Art. 8. Inscripcions – Les inscripcions es realitzaran a traves de la pàgina web www.elitechip.net i tindran un cost de 5 € + despeses de gestió fins el dia 28 febrer que seran íntegrament a benefici de l’Associació TDAH de Menorca. En el procés d’inscripció es podrà augmentar aquesta aportació de forma particular. L’edat mínima per poder participar a la prova absoluta serà de 16 anys complerts el dia de la prova (en cas d’un atleta menor de 16 anys vulgui participar ho haurà de sol·licitar enviant un email a info@elitechip.net amb una autorització del seu tutor/a i s’estudiarà la proposta).

Art. 9. Trofeus – L’organització tindrà preparats trofeus pels 3 primers homes i les 3 primeres dones de la cursa absoluta. Per la resta de categories es farà entrega d’una medalla pels 3 primers classificats.

Art. 10.- Drets d’imatge – L’organització podrà utilitzar imatges i vídeos dels participants de la prova, tant moment previs com en acabar per difusió de la prova, sigui a través de webs o xarxes socials.

Art. 11.- Acceptació de reglament – El simple fet de realitzar la inscripció a la prova implica la total acceptació d’aquest reglament i de les disposicions que pugui determinar l’organització que no estiguin establertes en el reglament. Tot atleta amb el fet de realitzar la inscripció

reconeix el seu bon estat de forma i ser apte per fer la cursa.

Art.12.- Reclamacions –Totes les reclamacions han d’anar dirigides al jutge àrbitre de la prova en els 30 minuts següents de la publicació dels resultats oficials acompanyats de 50€ que seran retornats si s’accepta la reclamació.

Warning Elitechip Queries!
Elitechip is not constantly checking Facebook conversations. If you have any questions or queries regarding the competition or other issue, please use the Contact Form so we can reply you in the shortest possible time.
Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net