LLuc - Trail - XI CxM Escorca 2024

Competition Data

 • Date: 25/02/2024
 • Cursa per Muntanya
 • Lliga Balear CxM Trail 2024 2x
 • Mallorca
 • Location: Lluc
 • City: Escorca
 • Time: 10:30
 • Registered:
 • Start Reg.: 01/02/2024 00:00
 • Limit: 23/02/2024 12:00
 • Fee:
  15 €
  13 € *
  * Precio con chip amarillo
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Route:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Download diploma of participation

Federation

Esta competición se rige por las normas de la Federación:

Federació Balear de Muntanyisme i Escalada 2024

The athletes who participate in this competition and are not federated for 2024, will have to pay an extra fee of 7.00 &euro for a day licence.

More competitions

Other competitions that may be of interest:
06/07/2024 | Port de Pollença

LLuc - Trail - XI CxM Escorca 2024

Competition Data

Diumenge dia 25 de Febrer del 2024 es celebrarà la "Lluc Trail" la 9a edició de la Cursa de Muntanya Escorca. L'organitza la tenda Mou-te en Bici i l'Ajuntament d'Escorca.

LLuc-Trail -  X CxM Escorca 

Dia 25 de febrer de 2024

 

Diumenge dia 25 de Febrer del 2024 es celebrarà la "Lluc Trail" la 10a edició de la Cursa de Muntanya Escorca.

L'organitza la tenda Mou-te en Bici i l'Ajuntament d'Escorca.

La carrera es desenvoluparà per el terme d'Escorca per els voltants del monestir de Lluc.

La sortida serà a les 10:30h al poliesportiu de Lluc i també serà el lloc d'arribada. Localització: https://goo.gl/maps/eJuoztSt61j7GKQN7

La cursa es de mitja distància amb una distància de 12,1 km. sense superar dificultats superiors al IIº grau i pendents ocasionals superiors a 30º.

Edat mínima serà de 18 anys, per al participants menors s'ha de tenir autorització paterna amb la prèvia acceptació de l'organització i federació.

Aquest any, de l'import de la inscripció per a la carrera de muntanya "Lluc Trail", es destinarà 1,5 € en benefici del Santuari de Lluc per a la construcció de l'Aula de Natura.


Trofeus:
Hi haurà un obsequi per els 3 de cada categoria i 3 primers absoluts masculins i femenins, trofeu només es lliurarà al primer de cada categoria i als podis absoluts.

S'estableixen les següents categories:

L'edat a tenir en consideració per a tota la temporada serà la que el participant tindrà el dia 31 de desembre de l'any de la competició.

L’entrega de premis es fera una vegada finalitzada la cursa. 

Inscripcio:
Es farà mitjançant la plataforma elitechip. Aquesta cursa que pertany a la lliga poden participar els no federats, amb la condició que tenen per apuntar-se fins al divendres, a les 12 am anterior a la prova (per poder donar avís a la companyia asseguradora). Els federats en muntanya podran apuntarse fins que estigui oberta la inscripció online i en cas excepcional al mateix dia de cursa a la taula de entrega de dorsals.

Comportament i sostenibilitat:
S'ha de tenir respecte al medi ambient. Si s'incompleixen algun dels apartats següents serà motiu de desqualificació:

Avituallaments:
Durant el recorregut cada un és responsable de dur el necessari per ser autosuficient, a l’arribar es donarà una bossa d’avituallament a cada participant.

Reunió informativa o brefing: es donarà una breu informació abans de començar la cursa (a cada caixó de sortida), per informar al participants de les possibles dificultats a n'el recorregut i recordar algunes d'aquestes normes bàsiques.

Dorsal: La recollida del dorsal serà al lloc de sortida a partir de les 09:00 fins 15 minuts abans del començament de la prova. Per les mesures especials, s’haura de revisar el dorsal per tal d’anar directament a la taula corresponent de recollida segons el numero.

Els participants estan obligats a portar el dorsal facilitat per l'organització a la part davant de la samarreta. Està prohibit retallar o doblegar el dorsal. 
Recorregut i Marcatge: El recorregut estarà totalment senyalitzat amb cintes i per personal de l'organització.

Punts de control: Els punts de control estan situats al llarg del recorregut. No passar per un punt de control de pas serà motiu de desqualificació a la competició.

Abandonaments: Si per qualsevol motiu, algun participant decideix abandonar, haurà de fer-ho en un punt de control, i en cas necessari l'organització el traslladarà a la meta.

Tancament de cursa: hi haurà un grup de tancament que anirà a ritme de pas lleuger. Aquest grup s'ocuparà de les responsabilitats de retirar les marques del camí i de control de fi cursa.

Seguretat: Per garantir la seguretat en cursa l'organització ha garanteix del servei d'evacuació en cas d'accident, per això compte amb mitjans de comunicació eficaços entre els diversos controls, i l'organització disposa de dues ambulància de suport vital bàsic per la cursa, a més d'un metge responsable de cursa. A part hi haurà vetllant per la cursa els cossos de seguretat de la policia local i el servei de Protecció Civil.

Aquesta cursa es regeix per el reglament de la Lliga de curses per Muntanya de la FDME . Per participar aquesta cursa s'ha d'acceptar aquesta normativa.

Warning Elitechip Queries!
Elitechip is not constantly checking Facebook conversations. If you have any questions or queries regarding the competition or other issue, please use the Contact Form so we can reply you in the shortest possible time.
Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net